Horoscop 17 aprilie: Zi extrem de dificilă pentru Berbeci


Fecioară

Astăzi vei realiza cât de adânc pot lovi vorbele urâte! Evită la maximum această armă și folosește-o doar atunci când ești convins/ă că nu mai ai nimic de pierdut!

Balanță


Această dimineață se anunță a fi extrem de dificilă, mai ales atunci când vine vorba de starea ta de sănătate. Chiar dacă e mai greu, încearcă să îți păstrezi optimismul pentru că la un moment dat îți vei reveni 100%!

Scorpion


O să primești un telefon astăzi de la o persoană importantă, iar la finalul apelului o să fii puțin debusolat/ă.
Dacă ți se va cere să faci un lucru aflat la limita legalității, cel mai bine este să te abții și să nu întinzi coarda! Nu te expune la riscuri inutile!

Săgetător


Din punct de vedere sentimental, pare că lucrurile nu sunt așezate tocmai bine pentru tine. Ai pus prea multă presiune pe partener și din această cauză au început să apară frustrări. Discută liber cu acesta și află ce are de gând!

Capricorn


Câteva cheltuieli neprevăzute îți vor da planurile peste cap și te vor forța să faci compromisuri majore.
Inevitabil, vor apărea nemulțumiri din această cauză. Încearcă să îți păstrezi calmul și să acționezi cu tact!

Vărsător


Astăzi vei descoperi că ai fost înșelat/ă în legătură cu un anumit lucru de la serviciu. Cu siguranță vei fi tentat/ă să reacționezi nepotrivit, dar cel mai bine este să lași timpul să treacă. Odată ce vei depăși momentul mai dificil, îți va fi mult mai ușor să gestionezi situația!

Pești


Șefii tăi vor să te ia la rost în legătură cu un anumit lucru.
Din păcate, au dreptate să te certe fiindcă în ultimul timp ai dat dovadă de multă superficialitate. Încearcă să te implici mai mult!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod