Horoscop 15 aprilie: Neplăceri la început de săptămână


Fecioară

Simți că șefii pun o presiune mare pe umerii tăi? Află dacă au vreun interes ascuns, cum ar fi acela să te facă să greșești pentru a te putea îndepărta! Atunci când vei avea anumite certitudini, vei ști cum să acționezi, convins/ă că nu faci vreo eroare!

Balanță


Ziua aceasta va începe destul de greoi pentru tine dar după micul-dejun, toate vor începe să prindă sens pentru tine! Păstrează-ți optimismul și dorința de afirmare și o să ai parte de lucruri frumoase, mai ales pe seară! Poate că gașca ta de prieteni te va vizita inopinat! Sigur vor aduce bunădispoziție!

Scorpion


Dacă ai obosit să faci aceleași lucruri la locul de muncă, ar trebui să îți cauți altceva! Ai nevoie de inspirație? Deschide internetul și vei fi inundat/ă de sugestii de tot felul!

Săgetător


Nu te vei simți în apele tale astăzi.
Din păcate, cei dragi traversează un moment mai dificil iar tu te încarci cu problemele lor, ale tuturor. Încearcă să fii mai pasiv/ă pentru că altfel, o să cazi pradă stresului!

Capricorn


Astăzi o să primești un răspuns la o problemă importantă care te macină de ceva timp. Dacă ceea ce vei afla nu îți pică bine, trebuie să te miști rapid pentru a limita cumva efectele dăunătoare. Încearcă să privești în perspectivă și de ce nu, să te duci la întâlnire cu temele făcute!

Vărsător


Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi, mai ales dacă ai lăsat treburi nerezolvate la serviciu.
S-ar putea că o autoritate de control să facă o verificare mai amănunțită, iar toate oalele să se spargă în capul tău. Protejează-ți spatele!

Pești


O vorbă nepotrivită pe care ai spus-o acum câteva zile se va întoarce împotriva ta. Cei din jurul tău nu sunt atât de amabili pe cât par așa că trebuie să pui totul sub semnul îndoielii! Chiar dacă va fi deranjant la început, te va salva de multe bătăi de cap!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod