Horoscop 1 martie: Nervi întinși pentru unii nativi


Fecioară


Nimic nu este mai important decât sănătatea! Sigur, pare că știi foarte bine teoria, dar ai dificultăți atunci când vine vorba de practică! Ascultă de sfaturile pe care ți le dădeau părinții sau bunicii când erai copil! O haina suplimentară sau o căciulă nu îți vor face rău, doar te vor proteja de frig!

Balanță


Te vei întâlni astăzi cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Dacă dialogul se va întinde mai mult decât ați estimat, ca să evitați frigul, puteți să savurați o cafea sau un ceai la un pub!

Scorpion


Simți că relația ta de iubire începe să scârțâie? E firesc să se întâmple așa dacă nu mai există dialog! Pe seară, un apropiat îți va cere ajutorul într-o chestiune sensibilă iar tu vei face tot ce îți stă în putință ca să îl ajuți.
Totuși, nu te grăbi să atentezi la bugetul familiei, pentru că partenerul tău și-a făcut anumite planuri!


Săgetător


Vor exista multe zâmbete și mulți pupici astăzi, mai ales la locul de muncă. E o plăcere să oferi sau să primești mici cadouri așa că prima zi de primăvară sigur va fi o încântare pentru toată lumea.

Capricorn


Traversezi o perioadă mai dificilă pe plan personal. Din fericire, reușești să te afunzi în muncă și să depășești cu bine acest moment. Pe viitor, nu mai pune interesul celorlalți înaintea celui personal!

Vărsător


Chiar dacă va începe mai greu, această zi va fi cu adevărat strălucită pentru tine.
Dacă te simți norocos/norocoasă, ai putea să cumperi și un bilet la loterie! Dacă nu îți încerci șansa, nu ai cum să câștigi!


Pești


Fii foarte atent/ă la cele mai elementare lucruri astăzi! De exemplu, te poți accidenta când coși sau mânuind anumite electrocasnice. Chiar dacă s-a format un automatism, tot e bine să gândești înainte de a acționa!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod