Calităţi zodia Taur

De ce zodia Taur este cea mai bună?

Nativii din zodia Taur se poartă întotdeauna natural şi sunt extrem de stăpâni pe ei. Aceste calităţi sunt remarcate imediat de către cei din jur!
Nativul din Taur este sincer cu el şi cu cei din jur

Pe un Taur te poţi baza mereu, pentru că el va reuşi să îţi spună adevărul fără să te rănească şi poartăi primi un sfat sincer la orice oră ai nevoie. Se poartă natural şi nu pune preţ pe aparenţe, cu toate că este mai mereu înconjurat de oameni prefăcuţi. Nu se amăgeşte şi nu îi place să fie amăgit!  

Nativii din această zodie sunt extrem de curajoşi

Aceştia sunt conştienţi de puterea lor, au încredere în propriile forţe şi acţionează curajos în majoritatea cazurilor.
Deşi par persoane foarte liniştite, în interiorul lor se duce mereu o luptă pentru a deveni cel mai bun şi pentru a evolua.

Taurul este arătos şi carismatic

Nu este un secret faptul că Taurii sunt persoane care au grijă de aspectul lor fizic şi care nu ies niciodată afară fără să se aranjeze. Sunt carismatici şi atrăgători pentru sexul opus, emană senzualitate şi iubesc cu pasiune.  

Acest nativ îşi calculează foarte bine mişcările

Nativul din Taur nu este genul de persoană care se aruncă cu capul înainte, ci analizează întotdeauna atunci când trebuie să ia o decizie serioasă.
Este calculat, nu face lucrurile de dragul de a fi făcute, ştie ce vrea şi nu joacă riscant.

Taurii sunt persoane devotate

Indiferent din ce poziţie este privit, Taurul este foarte fidel şi serios. Este devotat muncii pe care o face, dar şi familiei. Un Taur nu înşală, ci din contră, dacă sentimentele i se schimbă în timp, acesta recunoaşte cu sinceritate şi nu acţionează mişeleşte.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 29 Aug 2017, 12:00
    Adevarat

    Eu sunt taur si chiar asa e...prefer sa zic sincer in fata decat sa actionez miseleste. foarte interesant articolul si adevarat.Doar ca e o singura problema si anume ca e totul generalizat..dar e ok si asa..e bun articolul. mie imi place mult horoscopul...dar imi place zodiacool.ro . chiar daca am ajuns aici din greseala..e un articol bun! felicitari

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod