Cum să-ți dai seama că e îndrăgostit de altcineva, în funcție de zodia lui

Unele zodii acționează într-un mod ciudat atunci când ascund ceva de partenerii lor. Deși au impresia că nimic nu le poate da în vileag, adevărul este cu totul altul!

 

 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

De regulă, Berbecul este foarte implicat în relațiile sale și atent cu partenerele sale. De aceea, atunci când începe să stea prea mult pe telefon, înseamnă că ceva este în neregulă.

Cui îi trimite mesaje, ce este atât de important încât să nu îți acorde atenție? Dacă sunteți la masă și el nu își poate lua mâna de pe smartphone, atunci s-ar putea să vorbească cu o altă femeie de care s-a îndrăgostit. E posibil să fie altceva important, dar, în orice caz, este important să îl confrunți cu privire la acest subiect!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când Taurul se îndrăgostește de altă femeie, va începe să-și facă planuri fără tine.

Dacă îl întrebi unde merge sau cu cine este, el îți va da un răspuns vag și nu te va anunța cu privire la activitățile sale. Dacă se vede cu altcineva, va deveni dubios și absent, așa că, singura soluție este să stai cât mai aproape de el pentru a vedea dacă chiar îți ascunde ceva.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă nativul din Gemeni s-a îndrăgostit de altcineva, vei știi pentru că va începe să se îndepărteze de tine.

El se va preocupa foarte rar de tine și niciodată nu nu pare să aibă timp pentru tine. Dacă ai senzația că pur și simplu nu-i mai pasă, atunci s-ar putea să se vadă cu altă femeie. Acest nativ se implică trup și suflet în relațiile sale, așa că atunci când începe să se distanțeze de tine, e posibil aibă alte interese.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți vei da seama că e îndrăgostit de altcineva dacă pare că ești ultima soluție pentru el.

Dacă îl întrebi dacă e liber în weekend, el îți va răspunde că nu. Dar, atunci când se cele două zile libere se termină, el îți va trimite brusc un mesaj în care îți spune că vrea să te vadă. Dacă pari ultimul lucru pe lista lui de priorități, atunci poți pune pariu că se vede cu altcineva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă Leul s-a îndrăgostit de altă femeie, el nu va avea la fel de mult timp ca înainte să stea cu tine.

S-ar putea chiar să îți ceară o pauză scurtă. Leul nu își poate ascunde sentimentele, așa că, dacă se vede cu altcineva, atenția lui se va îndrepta asupra acelei persoane și te va anunța că lucrurile nu stau prea bine între voi doi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă bărbatul Fecioară este mai puțin afectuos, există șanse mari ca acesta să fie îndrăgostit de altcineva.

Dacă se întâlnește cu altă femeie, probabil nu va mai avea chef de giugiuleli sau de întâlniri romantice. În schimb, el va părea supărat pe tine, fără niciun motiv. Dacă acționează așa mai des decât se poartă normal, atunci este timpul să îl întrebi ce se întâmplă cu adevărat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă nativul din Balanță este îndrăgostit de altcineva, el nu va mai vorbi despre planurile voastre de viitor.

Este un romantic incurabil, așa că, în mod normal, nu are cum să nu vorbească cu tine despre așteptările sale cu privire la relație. Dar, dacă se vede cu altă femeie, înseamnă că nu știe sigur ce simte pentru tine și va evita să vorbească despre viitorul vostru împreună. El se simte vinovat că se vede cu două persoane simultan, așa că, dacă îl surprinzi că își cere scuze pentru nimicuri, ar trebui să îți pui semne de întrebare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă Scorpionul s-a îndrăgostit de altcineva, el va deveni extrem de viclean și secretos.

Nu te va anunța ce are de gând să facă și va dispărea ca o fantomă. S-ar putea chiar să înceapă să te mintă cu privire la locul în care se află și cu cine este. Din păcate, Scorpionul este foarte bun la minciună. De cele mai multe ori, va fi aproape imposibil să îl prinzi în fapt.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei știi că Săgetătorul s-a îndrăgostit de altcineva atunci când își face planuri să iasă în oraș fără tine.

Când îl întrebi cu cine merge, el îți va spune că doar cu un prieten. Când va avea concediu, abia vei reuși să vorbești cu el, iar când revine, nu îți va oferi prea multe detalii despre vacanța lui. Săgetătorul poate fi nestatornic și impulsiv, așa că, dacă decide să plece în excursii fără tine, trebuie să te pregătești pentru ce e mai rău.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă acest nativ s-a îndrăgostit de altcineva, el va fi foarte precaut cu privire la orice indiciu ar putea să îl dea în vileag.

Este o persoană extrem de atentă, așa că va fi foarte de greu să pui mâna pe vreo dovadă. Dacă te apropii de telefonul său, probabil că îl va îndepărta. Va fi foarte preocupat să nu vezi mesajele pe care și le dă cu cealaltă femeie și se va asigura ca telefonul său să fie mereu blocat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă Vărsătorul s-a îndrăgostit de altcineva, el va fi neserios cu privire la orice plan împreună.

Dacă îl întrebi dacă este liber sau nu în acest weekend, el îți va răspune: „Poate, vom vedea”. Nefiind o persoană foarte emoțională, pentru el e ușor să acționeze în acest fel fără să fie prins. Dacă îți aruncă întotdeauna planurile în aer, cel mai probabil așteaptă un răspuns de la cealaltă femeie.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei știi că bărbatul din Pești e îndrăgostit de altcineva dacă evită să te ducă în anumite locuri.

Chiar dacă îi spui că îți dorești dintotdeauna să mergeți în parcul din cealaltă parte a orașului, el niciodată nu va dori să meargă acolo. De ce? Poate pentru că acolo locuiește cealaltă femeie din viața lui. Dacă pare să evite, întotdeauna, anumite zone, înseamnă că îi e frică să nu dea nas în nas cu cineva.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Delia pe 5 Feb 2020, 23:43
    Nam ce

    Nu cred in iubirea nu stiu daca mai are pe cineva pe la spatele meu singer sa fiu am gresit si eu imi pare rau dar sipt ca are pe cineva si mia scunde ceva

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod