Cum să îi atragi atenţia, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi sunt greu de citit şi poate fi extrem de dificil să îţi dai seama ce le place şi ce nu. Dar, zodia lor îţi poate sări în ajutor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul Berbec iubeşte femeile care sunt puternice şi hotărâte.

O femeie care este lider şi nu se împiedică de niciun obstacol atunci când are un scop, îi va atrage cu siguranţă atenţia. Arată-i că eşti încrezătoare şi el va dori să fii a lui!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru a capta atenţia unui Taur e necesar ca mai întâi să te apropii de el ca prieten.

El apreciază prietenia şi încrederea, aşa că nu va avea o relaţie amoroasă cu cineva care nu se află în cercul său de prieteni. După ce acest lucru se întâmplă şi te cunoaşte, atunci se poate implica într-o relaţie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Un bărbat din Gemeni apreciază o fată care are iniţiativă.

Dacă faci prima mişcare, el te va urmări până îi dai o şansă. Ca şi alte semne zodiacale, nativul din Gemeni iubeşte femeile care ştiu ce vor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul e mai emotiv şi mai plăcut decât celelalte semne zodiacale.

Îi place să se relaxeze şi să stea în casă mai degrabă, decât să iasă. Dacă vrei să îi captezi atenţia, atunci anulează orice plan şi alege să rămâi cu el pentru a viziona un film.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul e aventuros şi curios. El caută o femeie căreia să îi placă lucrurile pe care le face.

Când te afli într-un grup, asigură-te că eşti în centrul atenţiei, pentru ca Leul să observe personalitatea ta excentrică. Într-o secundă, el va veni spre tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară iubeşte femeile care sunt în pas cu moda şi foarte organizate.

Este genul de om care acordă atenţie stilului vestimentar pe care îl alege o fată şi imaginii sale. În timp ce majoritatea fetelor refuză să li se spună cum să se îmbrace, dacă vrei cu adevărat ca acest nativ să te observe, trebuie să acorzi atenţie detaliilor şi să fii foarte bine pusă la punct. Acesta e cel mai sigur mod de a-l atrage.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O modalitate bună de a atarge atenţia unui bărbat din Balanţă este să ai aceleaşi interese ca şi el.

El e îndrăgostit de natură şi petrece mult timp afară, găseşte frumuseţe în orice şi cu siguranţă ar arunca un ochi spre tine dacă ar vedea că îţi plac aceleaşi lucruri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru a atrage atenţia unui Scorpion, trebuie să fii independentă, sau cel puţin să pari astfel.

O fată care se comportă ca şi cum nu are nevoie de un bărbat sau de cineva care să îi spună cum şi ce să facă îl va înnebuni.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul adoră să vadă cum cineva se bucură de conversaţiile cu el.

Vorbind despre orice e o modalitate foarte bună de a-i atrage atenţia. El iubeşte să vorbească non-stop, aşa că e cea mai bună soluţie să începi să turui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ca să îi atragi atenţia unui Capricorn, începe o conversaţie inteligentă cu el.

El e o persoană mai serioasă şi preferă dispcuţiile intelectuale şi profunde. Dacă adaugi şi ceva filosofic, atunci e al tău!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător va observa imediat o fată misterioasă.

Dacă îi arăţi că ascunzi ceva, va înnebuni. El nu ştie nimic despre tine şi va vrea cât mai repede posibil să-ţi vorbească. Poţi păstra această atitudine cât timp vrei!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti e foarte creativ, el apreciază arta, fie că e vorba de muzică sau de literatură.

Cea mai bună modalitatea de a-i capta atenţia este să o întâlnire în locul potrivit, cum ar fi un concert locat sau un muzeu de artă. Dacă observă că ai aceleaşi înclinaţii ca şi el, cu siguranţă va mai exista şi o a doua întâlnire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod