Chakra dominantă în funcție de zodia ta

Chakra reprezintă centrul energetic situat atât în corpul fizic, cât și în cel non-fizic. Acest centru energetic acționează ca un nod care leagă toate corpurile de funcțiile fizice și psihice.
Și fiecare semn zodiacal are o chakră puternică. Iată care este chakra dominantă pentru zodia ta!

Care este chakra dominantă în funcție de zodia ta?

1. Berbec - chakra sacrală


Când este activată, această chakră radiază încredere și magnetism sexual. Atunci când este blocată, creează vinovăție, rușine și lipsă de încredere în sine. 

2. Taur - chakra inimii


Atunci când este activată chakra inimii, totul este posibil. Afecțiunea și energiile vindecătoare sunt atrase, iar problemele de inimă și dezechilibrele emoționale sunt rezolvate.
Când este blocată, durerea emoțională poate fi devastatoare. 

3. Gemeni - chakra gâtului


Această chakra este asociată cu auto-exprimarea și comunicarea. Lipsa acceptării sinelui blochează chakra gâtului și dezactivează capacitatea de a ne exprima.

4. Rac - chakra celui de-al treilea ochi


Cel de-al treilea ochi este punctul focal al energiilor psihice și subtile. Când este activ, sunt primite idei și informații despre alte planuri ale existenței. Când este blocat, ne simțim pierduți, ca și cum nimic nu are sens.

5. Leu - chakra coroanei


Chakra coroanei este corelată cu soarele. Atunci când este blocată, pierdem legătura cu divinul și toate lucrurile sunt materie. 

6. Fecioară - chakra gâtului


Când este activă chakra gâtului, suntem creativi și capabili să facem față situațiilor dificile cu ajutorul inspirației. Când este blocată, nu ne putem exprima cum trebuie.

7. Balanță - chakra inimii


Pentru Balanță, iubirea reprezintă cheia pentru orice. Poate de aceea nativii în Balanță sunt atât de încântători. 

8. Scorpion - chakra sacrală


Adevărata putere a Scorpionului vine din încrederea în sine. Atunci când această credință este pierdută, furia și frustrarea sunt activate.

9. Săgetător - chakra solar plexus


Aceasta este o chakră extrem de puternică pentru toți ocultiștii, deoarece include poarta energiei astrale. Când este activată, apar entuziasmul și oportunitățile.
Rușinea blochează această chakră.

10. Capricorn - chakra rădăcinii


Când este activată, te simți creativ, sigur că poți face orice în această lume. Însă frica blochează chakra rădăcinii, ducând la izolare și singurătate.

11. Vărsător - chakra rădăcinii


Vărsătorii sunt firi creative, însă frica le blochează chakra dominantă, făcându-i să se simtă nesiguri și slabi.

12. Pești - chakra solar plexus


Zodia Pești este un semn zodiacal dominat de magie. Însă când i se blochează chakra, se manifestă lenea și pierderea voinței de a avansa și de a crea.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod