Femeie care refuză inelul de logodnă

Cele 4 zodii care fug de căsătorie

Căsătoria nu este pentru toată lumea! Un astfel de angajament îi poate pune pe mulţi pe fugă, iar aceste 4 zodii sunt cele mai bune exemple!
O relaţie de lungă durată poate speria o anumită categorie de oameni. Zodia spune multe despre personalitatea ta şi poate scoate la iveală faptul că nu vei fi niciodată pregătit pentru căsătorie.

Chiar dacă pentru aceste zodii nu se vor auzi clopotele de nuntă, asta nu înseamnă că nu pot fi fericite în relaţiile amoroase pe care le au de-a lungul vieţii.

Berbec


Berbecul joacă mereu după propriul set de reguli, aşa că dacă lucrurile nu sunt clare de la începutul relaţiei, pe parcurs o să apară problemele. Acest semn zodiacal nu se îngrijorează că îşi va pierde libertatea după căsătorie, ci mai degrabă nu se simte capabil să ţină pasul cu ea.
Posibilii parteneri vor simţi întotdeauna că nu pot egala un Berbec şi că el va fi numărul unu în toate. Chiar dacă găseşte pe cineva care chiar să îi placă, va constata pe parcurs că această persoană nu reuşeşte să fie la fel de dinamic ca şi el.

Gemeni


Cea mai mare calitate a acestul nativ este abilitatea unei comunicări solide. Acestea fiind spuse, unele situaţii sunt mult prea uşoare pentru ei şi nu le pot pune în valoare modul de a se ocupa de problemă aşa cum şi-ar dori. Când vine vorba de relaţii pe termen lung şi căsătorie, indecizia acestui nativ poate pune în umbră orice urmă de comunicare.
Acestuia îi plac mai mult întâlnirile ocazionale, pentru că astfel nu e nevoit să ia decizii mari. Cum simte că cineva se apropie mai mult de el, el sapă imediat un şanţ şi devine distant. Pentru acest nativ, căsătoria înseamnă să facă faţă la tot ce îi frică dintr-o dată fără să aibă drept la replică sau să poată schimba ceva, şi nu e bun deloc la asta!

Săgetător


Săgetătorul este cel mai fericit atunci când petrece timpul de unul singur sau alături de prieteni. Chiar şi atunci când e angajat într-o relaţie, îi place ca totul să fie simplu şi fără complicaţii.
În cazul în care lucrurile devin din ce în ce mai serioase, el s-ar putea să se retragă sau să dispară pentru totdeauna. Căsătoria pentru acest nativ este un lucru curios. La început s-ar părea că îi place şi că începe să se familiarizeze cu ideea unei relaţii pe termen lung. Dar, odată ce îşi dă seama ce presupune acest lucru, va începe să se comporte ca în adolescenţă, de frică să nu îşi piardă libertatea.

Vărsător


Vărsătorul se simte cel mai bine în relaţii bazate pe conexiuni profunde şi de prietenie foarte apropiată. Este foarte greu să îţi dai seama ce gândeşte, de aceea o relaţie cu el trebuie asumată în totalitate.
Când vine vorba de căsătorie, chiar şi cele mai mici lucruri îl pot pune pe fugă. Nu are importanţă dacă aţi fost împreună luni sau ani de zile, totul se poate schimba dintr-o dată alături de el. Dacă nu îl laşi în voia lui, nu vei avea nicio şansă. Cu el totul poate merge bine până odată, când Vărsătorul nu se va mai descurca şi nu există nicio modalitate să ştii exact ce s-a întâmplat de fapt.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Voicu Medana pe 23 Mar 2017, 10:47
    Gramatica

    De ce nu sunteti atenti? ''PARTERI'':\

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod