Cel mai rapid mod de a scoate pe cineva din minţi, în funcţie de zodia lui

Fiecare dintre noi avem un punct sensibil. Iar dacă cineva ne loveşte unde ne doare mai tare, atunci vom reacţiona!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este destul de uşor să enervezi un Berbec.

Există un motiv pentru care acest semn zodiacal poartă numele unui zeu grec al războiului. Berbecul este competitiv şi hotărât să-şi facă propriul lui drum în viaţă. Dacă vrei să îi vezi latura negativă, spune-i că nu este pregătit pentru o provocare sau că nu poate obţine ceea ce îşi doreşte. Fii atent totuşi, pentru că o ceartă începută că el se poate transforma într-o luptă fizică mai repede decât ai crede.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul apreciază cele mai rafinate lucruri în viaţă şi este mândru de colecţiile şi investiţiile lui.

Nu te obosi prea tare să găseşti ceva legat de personalitatea lui pentru a-l insulta, vei obţine reacţia dorită doar dacă îi spui, spre exemplu, că locuinţa sau bunurile sale sunt de prost gust şi ieftine. Leagă-te de orice lucru în care el a investit şi despre care l-ai auzit vorbind cu o mare satisfacţie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au tendinţa de a se da după mulţime şi să urmeze opiniile celorlalţi, aşa că e greu să te cerţi cu ei pentru că îţi vor da dreptate de cele mai multe ori.

Atentează la propriul lor joc, indiferent de ce spun acum, cel mai probabil a spus exact opusul cu altcineva săptămâna trecută. Va fi distractiv să îi urmăreşti cum încearcă să dea înapoi şi să se retragă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este în mod normal pasiv-agresiv.

Întreabă-l cât de mult îi pasă de tine şi spune-i cât de egoist e, dar înainte de asta leagă-te de o situaţie anume, nu din senin fără motiv. Apoi pleacă şi lasă-l să se chinuie şi macine un timp. Vei obţine exact ceea ce îţi doreşti, adică îl vei enerva la culme.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vrei să scoţi tot ce e mai rău dintr-un Leu?

Ignoră-l! Intrerupe-l şi schimbă subiectul. Tot ceea ce face Leul tinde să fie o performanţă. Ego-ul lui se bazează pe o avalanşă de aprecieri, aşa că nici măcar nu te uita la el. Se va enerva la culme!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu trebuie să îi spui nimic unei Fecioare pentru a o enerva, trebuie doar să îi rearanjezi biroul.

Schimbă ordinea cărţilor din biblioteca sa şi împrăştie puţin foile pe care lucrează. Distruge-i mediul ei perfect şi scuză-te că ai vrut doar să o ajuţi, se va enerva la culme. Orice schimbare pe care e nevoită să adopte fără voia ei e un capăt de lume pentru ea!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţei nu îi place să se enerveze şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a reduce furie şi negativitatea din orice situaţie.

Dacă vrei să vezi o persoană din această zodie cum îi iese din fire, nu pune punct unei confruntări. Spune-i că e nedrept şi în neregulă fiecare soluţie sau sugestie pe care o propune. Ideea e să nu pui punct dezbaterii!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pasiunea şi sentimentele Scorpionului sunt ascunse adânc şi îi place să ţină secrete.

S-ar putea să nu ştii dacă e supărat pe tine decât când e prea târziu. Un mod sigur de a-i scoate latura negativă este să-i faci publice detalii despre viaţa privată. Dezvăluie un secret de-al lui şi asigură-te să îl audă cât mai multă lume. Scorpionul va zâmbi şi va râde împreună cu tine, dar de atunci va trebui să te uiţi în spate pentru tot restul vieţii tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este greu să jigneşti un Săgetător, deoarece acesta tinde să fie unul dintre cele mai indiferente semne zodiacale.

Singurul lucru pe care totuşi nu ar putea să îl tolereze este minciuna. Săgetătorul are încredere aproape în oricine la început, dar dacă îl faci să regrete că ţi-a acordat această şansă, el îşi va ieşi complet din minţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul se mândreşte cu eficienţa sa raţională şi cu abilităţile de planificare.

Spune-i că obiectivele lui lasă de dorit, că ideile lui sunt prosteşti şi că poate găsi modalităţi mai bune de a-şi folosi timpul. Dacă se confruntă cu un eşec, ridică din umeri şi spune-i că nu e mare lucru ce se întâmplă. Îl va enerva la culme să îi spui asta, pentru că orice activitate în care se implică el este importantă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul ştie să privească lucrurile în ansamblu.

Dacă încerci să îl scoţi din această zonă, el se va concentra imediat asupra detaliilor mici. Vărsătorul este independent şi nu se simte confortabil cu sentimentele sale, aşa că urmăreşte-l în permanenţă şi întreabă-l insistent cum se simte în diverse situaţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cu siguranţă, Peştii sunt deja supăraţi de ceva înainte de a-i întâlni.

E greu totuşi să îi scoţi din minţi, ci mai degrabă îi poţi face să se simtă vinovaţi sau îi poţi face să plângă, dar cu greu se vor implica într-o ceartă. Dacă doreşti să-i vezi lacrimile provocate de furie, spune-i că exagerează cu lamentările şi reacţiile lor sensibile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod