Ce te face să râzi cel mai tare, în funcție de zodie

Toată lumea știe că râsul este bun pentru suflet. Dar ceea ce amuză pe cineva poate fi complet neamuzant pentru altcineva.
Unele semne zodiacale râd la cea mai simplă glumă, pe când altele preferă un umor mai sarcastic și mai întunecat. Iată ce te face să râzi cel mai tare, în funcție de zodie!

Care sunt lucrurile care te fac să râzi conform zodiei tale?


1. Berbec: comedie fizică și nihilism total

Berbecul este o creatură vizuală, care se amuză la glumele fizce și la comedia nihilistă. Nu este atât de impresionat de poveștile lungi și ar prefera să vadă tunuri umane în comedii. 

2. Taur: glume glasice și comedie atemporală

Taurii se întorc adesea la clasici când vine vorba de comedie. Aceștia apreciază umorul blând, dar inteligent, cu înțelesuri ascunse. De asemenea, apreciază un scenariu bun și tind să fie impresionați de comedia britanică bine scrisă.

3.
Gemeni: anecdote inteligente și povești amuzante

Nimic nu amuză un nativ în Gemeni mai mult decât o poveste amuzantă. Îi place ca umorul să fie servit în mai multe straturi și să vină cu surprize neașteptate. Îi plac comediile în care descoperă noi glume de fiecare dată când le revede.

4. Rac: umor ciudat

Nativul în Rac este foarte sensibil și îl distrează parodiile despre condiția umană. Se amuză atunci când poate descoperi partea amuzantă a situațiilor aparent obișnuite. Îi place umorul ciudat, adică acela la care nu ar vrea să se uite, dar nu poate privi în altă parte.

5. Leu: umor scandalos și stand-up comedy

Leii sunt de obicei la curent cu cele mai recente comedii.
Sunt fani ai ridicolului și ai umorului scandalos. Cu cât este mai absurd, cu atât este mai bine. Acești nativi caută mereu spectacole de stand-up care să depășească limitele. Și improvizațiile le plac.

6. Fecioară: umor sarcastic

Fecioarele au adesea un simț al umorului foarte sarcastic. Acestea descoperă umorul și în cele mai întunecate locuri și se amuză de comediile care abordează tabuuri.

7. Balanță: comedii muzicale și versuri îndrăznețe

Nativii în Balanță apreciază toate tipurile de comedie muzicală. Aceștia adoră versurile inteligente și amuzante și apreciază întotdeauna umorul. Iar dacă adaugi puțină prosteală inocentă, acești nativi vor fi absolut încântați. 

8.
Scorpion: umor negru

Scorpionul alege umorul negru și periculos. Vrea să fie șocat și dus într-un loc în care busola morală o ia razna. Este vorba despre descoperirea umorului în situațiile dificile. 

9. Săgetător: orice tip de umor

Săgetătorul nu are o preferință atât de specifică atunci când vine vorba de umor. Acestuia îi place orice, de la stand-up comedy la comedii muzicale. Deseori, este atras de comediile care provoacă tabuurile.

10. Capricorn: umor inteligent

Inteligent, Capricornul nu este prea amuzant de glumele ușoare, însă preferă comediile inteligente. Nu este un mare fan al umorului britanic, însă adesea vede o comedie acolo unde alții văd o dramă. Acest lucru se întâmplă pentru că se află la granița subțire dintre seriozitate și inteligență.

11.
Vărsător: comedie cerebrală

Vărsătorii sunt creaturi politice, care preferă comedia cerebrală atunci când își doresc să râdă. Le plac show-urile britanice de comedie sau comedia clasică americană.

12. Pești: comedie fizică, cu o notă absurdă

Peștii preferă efectele speciale și stilul vizual. Vor râde în hohote atunci când vor avea în viața lor un umor absurd. Sunt, de asemenea, fani ai comediei care include cascadorii, magie sau chiar și ventriloci. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod