Care este sufletul pereche al fiecărei zodii

Mulţi dintre noi cerem ajutor prietenilor sau familiei atunci când vine vorba de găsirea partenerului perfect. Dar şi zodia îţi poate fi utilă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este o persoană agresivă, curajoasă şi energică. Optimist şi determinat, doreşte să realizeze tot ce e posibil în viaţă. El ar dori să se bucure de compania unei persoane încrezătoare pentru care este gata să-şi asume riscuri.

Potenţiali parteneri perfecţi: Leu, Săgetător, Gemeni şi Vărsător.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul e o persoană fiabilă şi senzuală. Deoarece este foarte loială şi are nevoie de o persoană care vrea un angajament serios. În plus, el dă importanţă atracţiei fizice. E acel gen de persoană care iubesc mesele la lumina lumânării sau plimbările lungi pe plajă.

Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioară şi Peşti.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt petrecăreţi, jucăuşi şi interesanţi. Cu spiritul şi umorul lor, este uşor pentru ei să impresioneze pe oricine. Deci, o persoană iubitoare de distracţie este cea mai bună alegere pentru ei.

Potenţiali parteneri perfecţi: Săgetător, Leu, Balanţă, Berbec şi Vărsător.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului îi poate lua ceva timp să se deschidă. Dar, odată ce o fac, oricui îi va fi greu să îl înlocuiască. El poate avea o personalitate destul de complicată. Face totul cu pasiune şi îi place să se implice în relaţiile pe care le are. Deci, el este gata să aştepte pe cel care este la fel de fascinant ca şi el.

Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Taur, Peşti şi Fecioară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este cunoscut ca fiind o persoană optimistă. E condus de dorinţa de a fi admirat şi iubit. El se simte confortabil cu cineva care este încrezător şi capabil să-i menţină viu interesul.

Potenţiali parteneri perfecţi: Gemeni, Balanţă, Săgetător şi Berbec.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Într-o Fecioară vei găsi un amestec de inteligenţă, spontaneitate şi bun simţ. Are o minte ageră şi o atenţie deosebită pentru detalii. Cunoscută ca fiind perfecţionistă, ea nu suportă incompetenţa şi prostia. Caută ceva sofisticat şi total dedicat.

Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Capricorn, Rac şi Taur.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt blânde şi iubitoare de frumos. Ele au o personalitate fermecătoare, făcând oamenii din jurul lor fericiţi. Ele sunt mulţumite dacă vor avea un partener care arată bine fizic, e inteligent şi are o personalitate puternică.

Potenţiali parteneri perfecţi: Gemeni, Vărsător, Săgetător şi Leu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este curajos şi puternic. Dacă se concentrează pe ceva, nimic de pe pământ nu se poate pune în calea lui. Îi place să se afle în compania unui partener care îi oferă provocări şi îl inspiră. El oferă iubire profundă şi necondiţionată. Deci, el e ân mod natural atras de o persoană cu imaginaţie bogată şi profunzime.

Potenţiali parteneri perfecţi: Peşti, Fecioară, Capricorn şi Rac.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul e o persoană incinatantă şi vibrantă, hotărâtă să trăiască viaţa la maximum. El preţuieşte libertatea şi independenţa. De aceea, nu doreşte ca oamenii posesivi să fie în jurul lor. Îi place să să întâlnească cu persoane deschise şi cu spirit liber.

Potenţiali parteneri perfecţi: Leu, Vărsător, Berbec şi Balanţă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul e ambiţios, conservator şi util. Cu capacitatea lui de a se concentra asupra muncii şi cu un mare sentiment de responsabilitate, el poate fi un lider extrem de bun şi un organizator de excepţie. Fiind cel mai hotărât din întreg zodicul, e pretenţios atunci când vine vorba de alegerea partenerul de viaţă. Oricine care are clasă, e inteligent şi are stil se poate încadra în definiţia lui de partener ideal. Dar ei ar trebui să fie, de asemenea, loiali în relaţie.

Potenţiali parteneri perfecţi: Peşti, Taur, Fecioară şi Scorpion.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un bun prieten, e foarte popular şi umanitari. Dacă eşti pregătită pentru momente nebuneşti şi distractive, atunci acesta va fi fericit să te aleagă. Şi dacă eşti o persoană cu un simţ al umorului dezvoltat, te poţi îndrăgosti de un Vărsător. Un telent pentru gătit este ceva care îl poate impresiona, deoarece e foarte gurmand.

Potenţiali parteneri perfecţi: Balanţă, Berbec, Gemeni şi Săgetător.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pentru ei, relaţiile umane sunt foarte importante şi le preţuiesc mai presus de orice altceva în viaţă. Ei sunt, de asemenea, extrem de sensibili, emotivi şi au multă imaginaţie. Ei caută un partener puternic şi optimism pentru a-i face pe ei să fie la fel. Dacă ai o minte creativă, Peştilor le vor plăcea compania ta. Vorbeşte despre orice, chiar dacă e un subiect neconvenţional sau ciudat, pentru că vor fi interesaţi să asculte.

Potenţiali parteneri perfecţi: Rac, Scorpion, Capricorn şi Taur.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod