3 piese cheie pentru toamna aceasta

Usor-usor, vara ramane in urma si, odata cu ea, zilele calduroase si tinutele vaporoase pe care le-am purtat in ultimele luni. Ne indreptam, asadar, tot mai mult atentia catre tendintele vestimentare ale toamnei. Ce se poarta anul acesta, care sunt acele articole sau accesoriile care vor face remarcata orice tinuta? Cu un suflu chic si urban, colectia de moda „esmara by Heidi Klum” poarta semnatura celebrului fotomodel international. Heidi Klum este un fashion icon incontestabil, fiind mentionata adesea printre cele mai influente modele ale tuturor timpurilor.

De aceasta data, Heidi Klum intra in rolul de designer si face echipa cu Lidl, creand o colectie cu efect urban wow.

“esmara by Heidi Klum” este una din colectiile care au dat deja startul trendurilor pentru aceasta toamna. Si va fi disponibila in Romania, in toate magazinele Lidl din tara, incepand cu 18 septembrie. Inspirata de cea mai cosmopolita metropola din lume, New York, “esmara by Heidi Klum” este prima colectie de moda creata de modelul international si prezinta una dintre cele mai indraznete, stylish si accesibile linii de haine pe care le poti purta in aceasta toamna.

De la pantaloni Leo si topuri delicate, jachete Bomber si Super Skinny Jeans, dantele rafinate si jachete din piele in stil rock, nuante de albastru stralucitor sau cognac cald, piesele vestimentare din colectie nu se vor demoda niciodata, sunt usor de combinat si sunt disponibile la preturi accesibile.

Iata cele 3 piese cheie din colectia “esmara by Heidi Klum”, care nu trebuie sa lipseasca din sifonierul tau toamna asta si pe care le poti gasi in magazinele Lidl, din 18 septembrie.

Poncho


Cel mai bun outfit de toamna este cel care te face sa te simti cat mai confortabil, iar poncho-ul este cu siguranta haina perfecta pentru o tinuta lejera.

Boho-chic sau smart casual, orice stil iti doresti sa adopti, poti inlocui fara probleme jacheta sau trench-ul, in zilele in care nu ploua si sa creezi o tinuta confortabila cu un poncho. Pret: 79.99 lei
 
Sneakers cu animal print leopard

Sneakersii sunt peste tot in aceasta toamna. Impatimitii modei si chiar celebritatile combina pantofi sport cu cele mai chic tinute, transformand acest accesoriu in cel mai stylish trend al toamnei. Cu nenumarate stiluri la care ii poti asorta, o pereche de sneakeri albi cu insertii leopard, cu siguranta va atrage atentia.

Pret: 99.99 lei

Jeansi skinny intr-o nuanta clasica


Denim-ul continua sa fie o piesa de rezistenta si in aceasta toamna, iar pentru o pereche de jeansi cu care sa nu dai gres in nicio tinuta, colectia “esmara by Heidi Klum” propune un model skinny cu linii simple, care sa-ti vina perfect pe corp si sa se opreasca imediat deasupra gleznelor. Pret: 69.99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod