Nicoleta Luciu intinereste facand Criosauna la -180 de grade

Nicoleta Luciu a descoperit tratamentul tineretii fara batranete. Vedeta are acum sistemul imunitar mult mai puternic, a scapat de durerile de spate care i-au dat mari batai de cap in ultimele luni si va spune in curand adio celulitei si ridurilor fine. Chiar daca acest lucru presupune sa stea timp de trei minute la temperaturi foarte scazute, de pana la -180 de grade Celsius.
Bruneta a inceput sedintele de Criosauna, tratamentul marilor vedete de la Hollywood, care a ajuns in Romania la clinica Noblezza. Este vorba de o capsula din bambus in care vedeta intra si este invaluita de un abur ce reduce temperatura din jurul corpului pana la -180 de grade Celsius.

Pentru ca mediul este complet uscat, organismul nu resimte sutele de grade in minus, totul fiind suportabil. Dupa cele trei minute petrecute in capsula de Criosauna, organismul este revigorat, ca si cum i s-a dat un restart.

“Se spune ca este tratamentul tineretii fara batranete.
Sunt -180 de grade, dar nu simti temperatura atat de scazuta, desi stai in lenjerie intima. Totul e suportabil. Dupa ce am iesit de la Criosauna, am simtit cum intreg organismul este revigorat, plin de energie, parca m-am nascut din nou. Este ca si cum dai un reset telefonului mobil atunci cand nu functioneaza bine sau cand il pui la incarcat pentru ca nu mai are baterie.

Simt cum pielea mea este mai sanatoasa, mai ferma, mai tanara. Ridurile se retrag si petele pigmentare incep sa dispara. Dupa cateva sedinte deja observi ca se duce stratul de celulita.
Sufeream de dureri de spate insuportabile pe care Criosauna mi le-a ameliorat.

Criosauna ajuta in procesul de slabire. In ziua tratamentului ajungi sa arzi chiar si peste 2000 de calorii. Cam cat ai face sport intens doua ore la sala. Si asta dupa doar trei minute de Criosauna. Dupa ce am iesit din capsula, am simtit cum corpul este invaluit de o caldura placuta si relaxanta. Seara, cand am ajuns acasa, am avut cel mai odihnitor somn din viata mea. Am scapat de insomnii si de somnul agitat”, declara Nicoleta Luciu.

Din ce in ce mai multe persoane, sportivi, vedete, dar si oameni simpli apeleaza la un tratament de ultima generatie, bazat insa pe practici antice, ce are scopul de a ajuta la tratarea unor afectiuni ale organismului precum si pentru a incetini procesul de imbatranire.

Pe langa faptul ca previne gripa, infectiile respiratorii, ajuta la tratamentul unor boli cardiovasculare, neurovegetative, amelioreaza durerile musculare, de spate, reduce stresul, combate insomniile si, in plus, actioneaza direct asupra celuliltei, reduce semnele imbatranirii pielii si ajuta la tratamentul imperfectiunilor acesteia, precum cuperoza, rozaceea si acneea.

Criosauna este tratamentul pe care il urmeaza frecvent sportivii si vedete cunoscute de peste hotare printre care Cristiano Ronaldo, Jennifer Aniston, Demi Moore, Jessica Alba.

O sedinta de Criosauna, disponibila la Noblezza, costa 150 de lei, tariful fiind mai avantajos la abonament.
 



Foto: www.noblezza.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod