Stii ce ruj ti se potriveste?

Problema alegerii celei mai bune nuante de ruj este, cu siguranta, una frecventa pentru multe femei. Altele, mai grabite, nu stau prea mult pe ganduri si aleg, la intamplare, doua-trei nuante care, cred ele, li se potrivesc. Fara sa mai fie nevoie sa apelezi la experti sau la prietene "cunoscatoare" in domeniu, urmeaza cateva sfaturi simple si vei descoperi cat de usor este sa alegi nuanta de ruj corespunzatoare.

Make-up artistii considera ca cele mai fascinante si, in acelasi timp, potrivite tipuri de ruj pe care o femeie le poate folosi cu succes sunt intotdeauna cele care sunt cu una sau cu doua nuante mai inchise decat culoarea naturala a buzelor. Tinand cont de aceasta sugestie, sigur vei gasi un ruj sau un gloss care sa iti placa si care sa iti faca buzele si mai... apetisante.

Pentru a testa diferitele nuante, aplica ruj sau gloss pe una din buze. Daca respectiva culoare este doar cu una sau doua nuante mai inchisa decat culoarea naturala a buzei, inseamna ca ai gasit rujul perfect! Acum, tot ce mai ai de facut este sa te rasfeti si sa iti pregatesti o mica bucurie - imbogateste-ti "colectia" de farduri cu aceasta noua achizitie.

Dar ce faci in cazul in care obisnuiesti sa iti cumperi rujul de la magazinul din colt sau dintr-un supermarket, unde nu poti testa produsul inainte de a-l cumpara? Ei bine, te poti increde fara grija in culoarea imprimata pe cutie.

Pentru a te asigura ca nu gresesti in alegerea ta, trebuie sa gasesti cat mai repede o oglinda si sa te privesti in ea, tinand aproape de buze nuanta rujului indicata pe ambalaj. O solutie si mai buna este sa verifici culoarea intr-o fereastra prin care intra lumina naturala a soarelui.

Alege nuanta potrivita de rosu

Desi multe femei considera ca nu pot folosi rujul rosu, secretul consta tocmai in alegerea celor mai potrivite nuante:

Femeile care au un ten rozaliu ar trebui sa opteze pentru rosu-cireasa.
Cele cu pielea maslinie pot folosi rosu aprins.
Pielea inchisa la culoare este pusa in valoare de nuantele de rosu intens.

Este de preferat sa nu "asortezi" rujul rosu cu tinuta.

Daca nu doresti sa folosesti un ruj de culoare rosie, trucul este sa creezi o pata de rosu pe buze, apoi sa aplici ruj rosu peste aceasta, cu ajutorul degetului. Vei fi uimita de rezultat!




 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 20 Apr 2008, 14:13
    rujul rosu

    interesant..dar as vrea sa oferiti mai multe informatii privitoare la nuanta rujului care i se potriveste fiecarei femei,in functie de culoarea ochilor,a sprancenelor si a parului.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod