Cum sa combati celulita in mod inteligent

Fie ca este vara, toamna sau primavara, atunci cand vine vorba despre eliminarea suparatoarei celulite, nu te gandi ca poti scapa de ea in timp record. Inainte de toate, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, foarte multa rabdare... Combinand un stil de viata sanatos cu exercitii zilnice, reducerea nivelului de stres si tratamente spa ocazionale, pielea corpului isi va recapata elasticitatea de altadata.

Marirea vitezei de circulatie a sangelui, cu ajutorul sedintelor constante de masaj, reprezinta un aspect pe care ar fi bine sa il iei in considerare, daca doresti sa scapi de celulita. Endermologia, la randul sau, ajuta la exfolierea pielii, lasand-o fina si matasoasa. Cresterea vitezei de circulatie a sangelui iti va conferi, de asemenea, un plus de energie revigoranta.

Elementul cheie de prevenire si combatere a celulitei este sa iti purifici corpul cu ajutorul unei combinatii de exercitii, dieta sanatoasa, reducerea tensiunilor de orice fel si asigurarea unei bune circulatii a sangelui.

O dieta detoxifianta este o modalitate foarte buna pentru a lupta impotriva celulitei. Acest lucru inseamna multe fructe proaspete, legume si preparate pe baza de cereale integrale. Dar nu uita - este esential sa elimini din obiceiurile culinare zilnice: cafeaua, sucurile, alcolul si fumatul.

O dieta slaba in grasimi si bogata in fibre si carbohidrati complecsi este importanta, deoarece aceste alimente sunt cele pe care organismul le digera, asimileaza si elimina cu foarte mare usurinta. Zaharul, amidonul, sarea si grasimile animale vor fi mult mai greu eliminate din organism. Dietele cu un continut scazut in grasimi reduc acumularea toxinelor in organism si ajuta la eliminarea acelora care stagneaza in tesuturile adipoase. Bea cat mai multa apa - pana la doi litri pe zi, pentru a-ti ajuta organismul sa scape de toxinele nedorite.

Exercitiile fizice sunt la fel de importante si ajuta la o circulatie normala a sangelui in organism. Acestea duc la intarirea muschilor si a tesuturilor care ii inconjoara. Pe de alta parte, tensiunea streseaza muschii si blocheaza tesuturile. Starea de relaxare si respiratia ajuta corpul sa se destinda si sa lucreze in mod corespunzator. Respiratia corecta calmeaza starea de tensiune, oxigeneaza organismul si il ajuta sa se purifice.

Masajul nu numai ca destinde si rasfata pielea corpului, dar ajuta in prevenirea si lupta impotriva celulitei. El inlesneste si refacerea tendintelor naturale ale corpului, prin manevrarea muschilor si stimularea sistemului circulator si limfatic care distrug tesutul adipos. Pentru a distruge grasimea si pentru a elimina toxinele, incearca sa iti masezi fiecare picior cu miscari circulare, framantand carnea in timpul miscarii, timp de cateva minute, in fiecare zi.



 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tavya pe 21 Apr 2014, 14:35
    celulita

    Si eu as dori f.mult sa se discute mai mult despre tratamente reale pentru combaterea celulitei nu fiecare sa-si dea aiurea cu parerea,pe langa subiect.Si eu am celulita si nu stiu cum sa scap de ea,desi beau zilnic 2-3 l de apa plata dar nu se vede nimic.

    0
    0

  • Cory15 pe 9 Mai 2010, 21:54
    Celulita

    Si eu am vazut reclama cu nivea da mam gandit k e o prostie Chiar functioneaza??

    0
    0

  • CopilDulce pe 17 Apr 2010, 13:56
    efort dupa pneumotorax

    buna..!! va rog, ajutati`ma!!...In urma cu 2 luni am fost operata de Pneumotorax. as vrea sa stiu cand am voie sa depun efort fizic mai mare...m`am ingrasat cu vreo 5kg dupa operatie si vreau sa le dau jos,evident mergand la sala.nu vreau sa tin vreo dieta fara exercitii fizice. si ink ceva..pot merge la solar, sauna etc.??? (as intreba medicul dar sunt plecata din tzara) ms...pwp

    0
    0

  • anda pe 31 Mar 2010, 20:53
    scapa de celulita!

    este foarte buna crema de la nivea goodbye-cellulite! te scapa in proportie de 60% numai dupa 2 sapt. in combinatie cu sportul este chiar mai bine.

    0
    0

  • anca pe 22 Mar 2010, 13:26
    celulita si iar celulita

    Toate femeile au celulita chiar si unele manechine. De celulita nu ai cum sa scapi, doar o ameliorezi, iar asta o faci prin mai multe metode odata, cum ar fi: detoxifiere si alimentare sanatoasa si nu neaparat diete, miscare....muuuulta (macar jumatate de ora pe zi) si spa la saloane sau acasa. Nu poti scapa de celulita doar facand un simplu masaj cu o crema. In acest articol nu spune nimic concret despre cum sa ameliorezi celulita, sunt doar generalitati. Sunt multe femei care nu isi permit saloane si chestii de genu' dar sunt foarte multe metode naturale pe care le poti face si acasa. Informati-va pe net. Iar femeile care isi permit sa investeasca in corpul lor, intai mergeti la un nutritionist. Succes

    0
    0

  • cici.cristinutza pe 31 Mar 2009, 11:12
    am celulita

    am doar 18 ani si am celulita se cunoaste tare nu sunt grasa si niki nu vreau sa slabesc dar vreau sa scap de celulita am incercat tot felul de creme si nimik incetul incep sa ma dau batuta daca stiu cunva ceva care a folosit zicetimi si mie va rog dar in afara de creme ca nu ma ajuta la nimik

    1
    0

  • Cris pe 1 Mar 2009, 09:38
    Dermoporatie

    Fara suparare dar eu chiar nu cred ca o dieta iti poate atenua celulita. Sau cel putin nu mai devreme de cativa ani ... Endermologia are efect, eu am facut tratamente cu Dermocell si s-a vazut foarte bine, in fine nici nu aveam celulita f puternica,asta era anul trecut. Acum din pacate m-am lasat cu toate si mi-am facut diagnosticarea tipului de celulita si mi-a iesit 3, pe alocuri chiar 4. Si intr-adevar se vede :-( Acum tot bantui pe net sa caut solutii dar ma enerveaza articolele astea cu diete ... Am citit pe un alt forum de o noua metoda, DERMOPORATIE, e un fel de mezoterapie virtuala dar mult mai tare, care cica ar fi singura metoda (in afara de operatie) care vindeca si stadiul 4. Am abordat o tipa care facuse (de fapt inca mai face) si ea e abia la a 3- a sedinta si i s-a estompat bine de tot (din ce cred, e un pic paranoia si are o urma de celulita). Ea face si pentru fata, cu microdermabraziue si cica e spectacol, de la prima sedinta se vede bine de tot Am mai citit despre dermoporatie dar nu sunt f multe materiale si in loc sa scrieti prostii din-astea cu diete mai bine dati niste solutii reale

    0
    0

  • alina pe 14 Apr 2008, 21:10
    celulita

    m am ingrasat putin in ultimul timp si am facut celulita.imi doresc foarte tare sa scap de ea,am inceput sa merg la sala,dar n vreau sa tin rwgim deoarece ar insemna sa slabesc iar eu nu vreau sa slabesc.pot scapa de celulita si fara regim,doar cu exercitiii fizice?exista vreo crema sau tratament care sa ma ajute sa scap de ea?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod