Machiaza-te in functie de forma ochilor

Privirea este unul dintre primele lucruri pe care ceilalti le remarca la tine de aceea trebui sa stii sa o pui in valoare.
Privirea este unul dintre primele lucruri pe care ceilalti le remarca la tine de aceea trebui sa stii sa o pui in valoare. Pentru a obtine rezultate maxime, unul dintre aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand te machiezi este forma ochilor tai. Analizeaza-te si desopera cum o privire lucrata in detaliu poate sa te puna in evidenta. Aplica un machiaj plin de personalitate si adecvat formei ochilor tai.

Ochi rotunzi

Ai fata plina, obrajii rotunzi si trasaturile evidentiate. Atuul tau este un look tineresc si o privire de papusa pe care trebui sa o faci mai sofisticata.

Strategia ta de make-up consta in a pune in valoare irisul. Este indicat sa iti pensezi sprancenele si sa le dai o forma alungita pentru a conferi privirii tale mai multa personalitate. Alege fardurile de ochi in culori inchise. Cele deschise nu sunt indicate deoarece iti maresc ochiul. Pentru contur evita texturile prea bogate care incarca ochiul.

Cu ajutorul unui creion dermatograf bine ascutit sau cu o pensula fina inmuiata in fard pudra negru, traseaza o linie orizontala de-a lungul genelor superioare si inferioare. Linia trebuie sa depaseasca conturul natural al ochilor pentru a da impresia ca acesta este alungit.

Poti conferi aceasta senzatie vizuala si cu ajutorul unui mascara. Incarca mai ales coltul exterior al ochilor si nu toate genele. Daca iti vei da cu mascara pe toate genele ochii tai vor parea mai rotunzi si nu vei obtine efectul de alungire. daca vrei sa iti aplici gene false, imbogateste-ti doar partea exterioara a genelor.

Ochi migdalati

Ai forma fetei un pic triunghiulara, pometii obrajilor inalti si un nas fin. Atuul tau este un aspect de felina sexy.

Strategia ta de make-up Forma ochilor tai iti permite mai multe variante de machiaj, dar ai grija sa o realizezi corect pe fiecare. Alege un mascara pentru alungire si aplica-l pe toate genele, atat pe cale superioare cat si pe cele inferioare. Acest lucru iti va mari ochii. Cand te pensezi ai grija sa lasi sprancenele cu mai mult volum in interior decat in exterior.

Conturul ochilor va fi mai gros si aplicat doar pana la jumatatea pleoapei superioare, pornind din coltul interior al ochiului. Nu face greseala de a continua conturul ochilor in exterior deoarece nu vei face decat sa iti accentuezi aspectul felin al privirii. Poti incerca cu succes genele false pentru mai mult volum.

Ochi profunzi

Ai fata cu o personalitate puternica si maxilarele bine marcate. Atuul tau este un look puternic, un iris intens si ochi profunzi pe care trebuie sa ii luminezi.

Strategia ta de make-up Problema ta este pielea foarte fragila din jurul ochilor care are mereu un aspect obosit si plaid. Trebuie mai mult decat orcine sa folosesti o crema contur pentru ochi pe care sa o aplici zilnic pentru a-ti ilumina pielea.

Atunci cand te machiezi, anticearcanul nu trebuie sa lipseasca din trusa ta. Opteaza pentru fardurile de pleoape in culori deschise, irizate. Aplica-le mai ales in coltul interior al ochilor, cel dinspre nas, acolo unde piela este mai intunecata. Nu folosi prea mult contur de ochi pentru ca ii faci sa para incarcati si obositi.

Cel mai bun aliat al tau este un mascara maro. Mai putin intens decat cel nebru, iti permite sa iti supraincarci genele pentru a-ti scoate ochii in evidenta si a da senzatia ca sunt plasati intr-un plan mai apropiat si nu afundati. Foloseste mascara doar pentru genele superioare.

Ochi mici

Strategia ta de make-up In acest caz trebuie sa dai cat mai mult volum privirilor tale. Foloseste un dermatograf de culoare deschisa, sidefat chiar. Alungeste-ti ochii trasand o linie care le depaseste conturul natura.

Fradul de pleoae trebuie sa fie deschis si este indicat sa aplici o tusa subtire si pe plioapa inferioara. Aplica fard deschis din abundenta in coltul exterior al ochiului, continua cu o nuanta cu un ton mai inchisa si apoi aplica fardul deschis imediat sub sprancene, depasind conturul acestora. Aplica mascara mai ales pe genele din coltul exterior al ochilor. Seara poti apela la genele false. Acest tip de machiaj functioneaza si in cazul ochilor cu colturile exterioare inclinate in jos.

Ochi apropiati

Strategia ta de make-up Aplica fard deshis la culoare in coltul interior al ochiului si fard inchis in cel exterior. Conturul ochilor va fi accentuat in partea exterioara unde-l va depasi pe cel natural. Genle vor fi si ele accentuate tot in coltul exterior.

Ochi departati

Strategia ta de make-up In acest caz vei proceda exact invers decat in cel anterior. Conturul ochilor va fi in intregime marcat cu un dermatograf. Fardul de pleoape va fi aplicat doar in jurul ochiului si nu va urca pana la sprancene. Degradeul fardului va merge in susul ochiului si nu dinspre coltul interior spre cel interior. Genele vor fi accentuate in mod normal.
 

Comentariile 1-50 din 66

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lili pe 18 Mai 2014, 20:09
    machiaj ptr ochii albastri

    nam gasit raspuns la intrbarea mea.astept un sfat.multumesc

    0
    0

  • Alexandra pe 1 Feb 2014, 19:48
    ochii

    un machiaj care sa iti faca ochii mai mici este un bej mat cu maron inchis in coada si pe ploapa de jos cu negru acest machiaj ii micsoreaza

    1
    0

  • nicoleta pe 10 Nov 2012, 20:57
    transformare japoneza

    salut, am vazut ca cunosteti mult trucuri, sper sa ma ajutati si pe mine fetelor....deci mie imi plac foarte tare japonezele as vrea sa incerc sa ma machiez si sa seaman cu ele ( ochiimei sunt micuti si foarte putin migdalati)

    1
    0

  • kiki pe 11 Ian 2012, 16:49
    ochi mari si expresivi

    am ochii mari si negri si fata ovala,mi s-ar potrivi machiajul de mai sus pentru ochi rotunzi?multumesc!!!(P.S: ochii sunt punctul meu forte,si sunt expresivi)

    3
    0

  • alina pe 24 Dec 2011, 23:05
    ochii mici apropiati, prietati in jos...

    buna, am okii mici, apropiati, verzi, koltul exterior orientat in jos,fata mika si maxilare proeminente,,par lung....kum fak ka okii mei sa para departati, enormi si ce makiaj sa folosesk?...de asemenea pielea de sub oki e mai alba dekat pe restul fetei si genele imi sunt mici...

    5
    1

  • Raluca pe 1 Dec 2011, 16:15
    Cum sa ma machiez?

    buna, am ochi negri migdalati si mici, parul negru si drept, pielea alb-galbuie cu pometi mai proeminenti, fata rotunda. va rog spuneti-mi cum sa ma machiez! :))

    14
    1

  • alexandra pe 9 Aug 2011, 18:45
    farma si culoarea ochilor

    buna ma numesc alexandra.as vrea si eu sa stiu cum sa ma machez in vara asta pentru ca am ochii caprui,departati si mici

    5
    1

  • deea pe 29 Iul 2011, 12:47
    buna

    am ochii mari rotunzi de culoare verde inchis ,as vrea si eu sa stiu ce culori mi se potrivesc atat la par cat si la ochi

    3
    2

  • ioana georgiana pe 23 Iul 2011, 01:14
    am ochii albastri spre verde nu sunt nici mari nici mici sunt destul de frumosi si nu stiu ce culoare mi se potriveste la ochii si la par dak ma puteti ajuta..

    vreau un machiaj cat mai natural si sa imi scoata ochii in evidenta am ochii albastri spre verde

    9
    0

  • ele pe 2 Mai 2011, 20:47
    cum sa ma machez

    am ochii caprui si fata rotunda si nu stiu cum sa ma machez]

    13
    4

  • zalinemilia pe 9 Apr 2011, 14:05
    machiaj profesional

    am ochii mici,de culoare caprui inchis,iar fata mai rotunda.ce fel de machiaj m-ar avantaja?

    12
    2

  • niko pe 5 Feb 2011, 14:51
    ochii mici

    cum sa ma machez daca am ochii albastri spre verde?

    14
    5

  • andreea pe 9 Ian 2011, 20:56
    ochi mici

    Sunt blonda am ochi mici si verzi deschis cum sa ma machiez

    12
    6

  • sacuiu alexandra pe 29 Dec 2010, 16:31
    cum trebuie sa ma machez daca am ochii mari si verzi-albastri?

    va rog sa imi raspundeti repede!multumesc!

    9
    6

  • Catalina pe 14 Nov 2010, 00:59
    ochi mici

    ce mi se potriveste daca am ochii mici?va multumesc!!!

    7
    3

  • rbk pe 16 Oct 2010, 01:33
    poze

    mda...era mai interesant daca afisati si poze in dreptul explicatiilor ;) e usor de zis dar greu de facut ca doar nu suntem profesioniste :)))

    6
    2

  • andra pe 21 Aug 2010, 17:53
    machiajul

    eu n`am email vi l`am dat p a lui fratemio.. va rog cum sa ma machiez daca am ochi mari caprui inchis , nasul umpic mai mare si sunt mai creola si bruneta.. fatza ovala ;))

    3
    2

  • vali pe 15 Apr 2010, 08:48
    ochi si parul

    buna ziua am ochi caprui mari si parul mediu asi vrea un sfat cum ami arinja parul si culorile care le foosesc is maro inchis la buze ochi la fel si parul il infoez uneori sau prins decat puutin intro clama va multumesc o zi buna

    4
    6

  • alina pe 12 Mar 2010, 13:29
    parul

    am fata ovala si palida ochi verzi si momentan sunt blonda dar mi-am ars tot parul as vrea sa stiu cum mi-ar sta bruneta ca parul meu numai suporta decolorare

    4
    5

  • andrada pe 18 Oct 2009, 15:32
    am ochii albastrii

    buna..as vrea si eu sa stiu ce culori de fard mi se potrivesc ochiilor mei care sunt de culoare albastrii ca cerul senin...eu de obicei ma machiez cu mai multe nuante de mov sau de albastru,maro,chiar si negru...multumesc..

    4
    5

  • andra pe 24 Sep 2009, 20:51
    poze

    niste poze ar fi exelente pt a ne da seama mai bn de forma ochiului. daa puneati poze era superrrrrrrrr

    6
    3

  • Elena pe 6 Aug 2009, 14:04
    ochii mici

    Culoarea ochilor mei este ''schimbatoare'', adica oscileaza intre verde si albastru. din aceasta cauza nu stiu ce machiaj este mai potrivit pt mn... Va rog, dati-mi sfaturi in legatura cu moduri de machiaj care sa-mi faca ochii mai mari si care sa se potriveasca cu nuantele ochilor mei! Multumesc, astept raspuns!

    4
    3

  • Diana pe 6 Aug 2009, 13:55
    ochii mari si caprui

    Eu am ochii mari si caprui si nu stiu ce make-up mi se potriveste... Mai sunt si bruneta...in afara de dermatograful negru nu imi mai sta bn k nimik ... ASTEPT RASPUNS! VA MULTUMESC!

    9
    3

  • adelina pe 11 Iul 2009, 15:06
    machiajul ptr ochii albastri

    ce machiaj mi se potriveste daca a ochii albastri?raspuns

    4
    3

  • deeasidanutz pe 7 Apr 2009, 04:31
    ochi mici

    cum as putea sa ma machez?mentionez am ochii verzi

    2
    4

  • Andra pe 5 Apr 2009, 00:07
    ochi verzi mari

    Am ochii mari si verzi...ce machiaj si ce culori m`ar avantaja???

    6
    4

  • madalina pe 14 Mar 2009, 11:37
    ochii mari si albastri

    eu am fata rotunda si ochii f mari,rotunzi si albastri..cum ar trebui sa ma machiez k sa ma avantajeze?

    1
    3

  • claudia pe 28 Feb 2009, 12:33
    ochii mici

    si eu am ochii ff mici si caprui...tenul mai alb si sunt bruneta....as vrea sa stiu cum mi-as putea pune ochi in evidenta....:(helpp pls

    1
    3

  • julya pe 14 Feb 2009, 12:12
    machiajul ochiilor

    Am ochii caprui,mari,genele mari,dar nu stiu cum sa-i pun cel mai bine in evidenta!Am fata mica,ovala,nasul carn si buzele subtiri...Ma puteti si pe mine ajuta cu un sfat va rog!Multumesc!

    2
    4

  • febletea pe 9 Feb 2009, 12:40
    ochii

    am ochii mari albastri si fata ovala cum trebuie sa ma machiez va multumesc

    1
    3

  • apetri florina pe 23 Ian 2009, 17:24
    ochii

    vreau si eu sa imi pot da seama cum arata ochii mici, ochii departati pt k nu am nici cea mai vaga idee cum arata.daca imi puteti trimite imagini cu toate tipurile de ochii,ca sa imi pot da seama cum ma pot machia.multumesc

    1
    2

  • pissy pe 21 Ian 2009, 11:53
    okisori

    ce machiaj mi se potriveste daca am okishorii migdalati shi negrii?? shi bineinteles fatza e triunghiulara.. :)

    2
    2

  • Ancutza pe 17 Ian 2009, 16:49
    ochii

    daca am fata rotunda....si ochii rotunzi...culoare ochilor verzi....cum ar trebui sa ma machiez ca sa ma avantajeze?

    2
    2

  • cl@udi@ pe 7 Ian 2009, 13:39
    ochii mici

    Am ochii mici si caprui cum pot sa ma machiez sa para mai mari si binenteles sa imi stea si bine , sunt bruneta .

    2
    2

  • maria pe 23 Dec 2008, 19:53
    ochii mei

    ochii mei snt k o migdala sh mici...mai exact,ce fard imi puteti recomanda sa mi fak ochii mai mari??pllllllsss....help me ^:)^

    1
    2

  • micu andreea pe 14 Dec 2008, 12:30
    machiajul potrivit

    ce machiaj mi se potriveste daca am ochii caprui si parul saten si culoarea fetei foarte deschisa?

    2
    1

  • andreaa pe 14 Dec 2008, 12:25
    machiaj

    ce machiaj mi se potriveste daca am ochii caprui satena si fata foarte deschisa la culoare?

    1
    1

  • simona pe 27 Nov 2008, 13:29
    ochi mici

    am niste ochi mici albastri-verzi ten alb as dor sa ma ajutati cu un sfat cam ce nuante de machiaj as putea folosi si cam ce nuanta la par mi)ar pune in evidenta ochii

    2
    1

  • ana pe 21 Oct 2008, 17:23
    ochii verzi

    eu am fata rotunda(poate chiar exagerat),culoarea pieli deschisa,ochii verzi shi mici.nu stu cum sa ma machiez ,vreau sami pun in evidentza cul verrde a ochiilor.cred k cea mai mare problema a mea este nasul mare .cum sa ma machiez astfel incat sa-l fac sa para mai mic? ajuta-ma pls

    1
    1

  • cebere mihaela pe 11 Oct 2008, 14:57
    machiajul

    eu am ochii caprui spre verde si nu mai stiu cu ce culori imi sta bine imi puteti daun sfat

    1
    1

  • simonika pe 22 Sep 2008, 00:47
    am ochii mici

    io am ochii mici si caprui cum pot sa ma machiez sa para mai mari si binenteles sa imi stea si bine , sunt bruneta si la fata culoare mai deschisa

    2
    1

  • lola_g pe 18 Sep 2008, 23:20
    IMAGINI !!!!!!!!

    Sunt de acord cu "cata". IMAGINI!!!!!!!

    1
    1

  • mirela.sorina pe 7 Sep 2008, 22:22
    gri

    eu ador gri pe pleoape,am ochii mici

    1
    1

  • alexandra pe 26 Aug 2008, 21:27
    am fata ovala si am parul lung si as vrea sa stiu si eu sa stiu cum sa ma machez dar in functie de imbracaminte si sa stiti ca am ochii mici .Va multumesc

    as vrea raspuns

    1
    1

  • simona senzual pe 9 Aug 2008, 18:40
    un machiaj de invidiat:P

    am ochi mari d culoarea verde(ceva mai special decat cel obisnuit)frumos migdalati si as vrea sa stiu culorile perfecte pt am scoate ochi si mai in evidenta(nu prea obisnuiesc sa ma dau cu fard de ploape)folosesc doar rimel si creion negru de ochi.....ms(multe ar vrea dar nu au haru sa intreaca originalu:P:P)

    1
    1

  • ank pe 17 Iul 2008, 23:38
    un machiaj perfect

    as vrea sa stiu culorile perfecte pentru un eveniment special,care sa se potriveasca la o rochie de seara de culoare inchisa.am ochii mici si verzi spre albastru

    1
    1

  • vise.ciudate pe 7 Iul 2008, 17:43
    ochii mari

    am ochi mari si albastri.Ce culori mi se potrivesc.Tusul ma imbatraneste?

    1
    1

  • bortisca beatrice pe 4 Iul 2008, 21:47
    ochii

    As dori si eu un sfat:cum sa ma machiez daca am ochii verzi mari si fata rotunda

    1
    1

  • necmi pe 4 Iul 2008, 17:21
    machiajul

    as dori si eu un sfat:cum sa ma machiez daca am ochii albastri si mici si am pistrui si fata ovala

    1
    1

  • necmi pe 4 Iul 2008, 17:19
    machiajul ochilor

    ca sa fie complet trebuie sa puneti poze si cred ca machiajul depinde si de culoarea ochilor

    1
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod