Bucura-te de aromele primaverii!

Celebreaza venirea noului sezon si rasfata-te cu cele mai dulci arome ale primaverii
Celebreaza venirea noului sezon si rasfata-te cu cele mai dulci arome ale primaverii, raspandite in parul si pe pielea ta. Pentru ten, alege cele mai noi produse care iti garanteaza rezultate de invidiat si te ajuta sa obtii un look seducator. Am selectat special pentru tine produse care te vor face sa te bucuri din plin de primavara si sa serbezi luna femeii asa cum se cuvine.

Dezmiarda-ti trupul cu untul de corp cu iaurt, propus de Korres Natural Products. Crema netezeste si hidrateaza pielea, fiind ideala pentru zonele uscate ale coatelor, calcaielor si genunchilor. Iaurtul, o sursa naturala de lactoza, proteine, minerale si vitamine hidrateaza pielea instantaneu.

Datorita proprietatilor sale anti-inflamatorii, iaurtul invioreaza pielea. Untul de Shea, in combinatie cu uleiul de Floarea soarelui, ulei de Migdale si ulei de Avocado, hraneste pielea, redandu-i elasticitatea si netezimea. Produsul contine: Iaurt (grasime 10%), unt de Shea (Karite), ulei de Floarea soarelui, ulei de Migdale, ulei de Avocado, polifenoli din struguri rosii, glicerina si il gasesti la pretul de 50 lei.

Ofera-i pielii tale un gomaj ideal, folosind un body scrub Korres cu smochine. El contine samburi naturali pentru o exfoliere in profunzime. Scrub-ul lumineaza si regenereaza pielea obosita. Aplica gomajul pe pielea umeda si maseaza usor cu miscari circulare apoi clateste din abundenta. Repeta o data sau de 2 ori pe saptamâna. Produsul contine extract de smochine, seminte de bambus si jojoba si il poti avea in schimbul sumei de 42 lei.

Pastreaza tineretea chipului tau cu ajutorul extractului de mandarina. Aplica o crema hidratanta delicata, bazata pe substante vegetale, ideala pentru tenul predispus la acnee. Datorita proprietatilor sale anti-inflamatorii, antibacteriene si tonice, extractul de mandarina lumineaza pielea tanara. Uleiul de Jojoba si uleiul de nuci de Macadamia echilibreaza nivelul de hidratare si confera protectie naturala impotriva factorilor de stres ai mediului. Crema costa 65 lei si iti este oferita de Korres Natural Products.

Arata la fel de tanara precum te simti, folosind gelul-crema cu prunella si struguri pentru fermitate de la Korres Natural Products. Produsul este o solutie ideala pentru corpul oricarei femei. Extractele de prunella si struguri sporesc fermitatea pielii, o hidrateaza si o protejeaza impotriva factorilor externi de imbatranire. Gasesti produsul in toate magazinele Korres din Mario Plaza, in Famous Brands Gallery din Mall Vitan si Plaza Romania, dar si in peste 80 farmacii Sensi Blu din Bucuresti si din intrega tara. Gelul are un pret recomandat de 60 lei.

Mereu ti-ai dorit ca parul tau sa aiba mai mult volum si vrei sa obtii acest efect mai ales de ziua femeii. Acum ai un aliat in plus pentru a trezi admiratia celor din jur: un par de invidiat, pentru ca, indiferent de ritmul cotidian trepidant, coafura ta isi va pastra volumul flexibil. Noua colectie W&Go, cu formula Flexi-Volume, pastreaza volumul si flexibilitatea coafurii, indiferent de ritmul caruia trebuie sa ii faci fata zilnic. Formula Flexi-Volume actioneaza asupra fiecarui fir, mentinand volumul parului de la radacina si conferindu-i, in acelasi timp, flexibilitate.

Alege oricare dintre cele 9 variante W&Go, in functie de nevoile parului tau, pentru a-i conferi un look irezistibil: Aloe, Jojoba, Herbal Cocktail, Classic Clean (1 in 1 si 2 in 1), Clear, Reviva, Fruity Power si Anti matreata. Pentru ca W&Go tine pasul cu schimbarile, descopera ambalajul produsului restilizat, liniile fluide ale sticlei amintind de unduirile jucause ale buclelor tale. Intra in ritmul flexibil Wash&Go si cucereste inimile tuturor in aceasta primavara! Gasesti produsul la pretul de 6,8 lei.

Din cauza poluarii si a conditiilor exterioare de mediu parul tinde sa se ingrase mai repede. Daca ai parul lung, reda-i stralucirea cu samponul si balsamul Elseve Nutri gloss Light cu proteine de perle si citrice, create de laboratoarele L’Oreal. Elseve Nutri gloss Light este special pentru parul subtire cu tendinta de ingrasare. Purificat, parul pastreaza aspectul curat si lejer. Elseve Nutri gloss Light hraneste si netezeste fibrele capilare, capteaza si relfecta mai bine lumina. Samponul si balsamul Elseve Nutri gloss Light au un pret recomandat de 9,9 lei fiecare.

Parul tau are nevoie de produse de styling care sa ingrijeasca fibra capilara. Fructis Style de la Garnier iti aranjeaza parul, dar in acelasi timp are si grija de el. Toate produsele gamei Garnier Fructis Style contin ceara de fructe cu rolul de a fortifica parul. Garnier Fructis Style include produse ce au actiune anti-umiditate si anti-electrizare timp de 24 de ore. Alege o spuma Bucle si Stralucire cu ajutorul careia buclele vor fi perfect definite si stralucitoare pentru mult timp. O gasesti in magazinele de specialitate la pretul de 9,9 lei.

Daca vrei sa iti vopsesti parul, tot Garnier iti pune la dispozitie solutia ideala. Alege vopseaua permanenta cu microminerale si vitamine Garnier 100% Color. Produsul contine crema coloranta pentru o culoare de durata si balsam protector dupa vopsire, imbogatit cu microminerale si vitaminele B3 si B6. Parul tau va castiga o culoare intensa care dureaza mult timp. In ceea ce priveste culoarea, ai de ales dintr-o gama foarte larga: rosu exploziv (8 nuante), blond sexi (6 nuante) si maro provocator (9 nuante). Garnier 100% Color are un pret recomandat de 9,9 lei.

Odata ce ti-ai vopsit parul, ingrijeste-l corespunzator. Londa Professional iti propune un Balsam Spray pentru Par Vopsit care-ti protejeaza culoarea. Reteta minune a balsamului care nu se clateste, ii ofera coafurii tale sclipire si protectie rapida. Formula sa cu micro-perle, extract de gingko si ulei de caise, intareste parul si il protejeaza impotriva razelor UV. Procura-ti balsamul din magazinele de speciialitate la un pret recomandat de 30 lei.

In cazul in care nu vrei sa folosesti o vopsea permanenta, alege una dintre nuantele propuse de gama de vopsea demi-permanenta Color Touch Plus, de la Wella Professionals. Gama iti pune la dispozitie 16 nuante sofisticate. Produsul iti confera o culoare intensa si armonioasa si cu 50% mai multa stralucire decat un par netratat. Gasesti produsul in saloanele profesionale, la pretul de 60 lei.

Indiferent ce nuante de fard ai folosi, profunzimea privirilor tale este data de un mascara bun. Foloseste Lash Architect Carbon Gloss de la L'Oreal si te vei bucura de efectul de gene false glossy, de carbune, care dureaza. Tehnologia 3D pe baza de ceara a lui Lash Architect confera genelor lungime si rezistenta, curbare, volum si separare. Rezultatul va fi: volum magnific, gene infinite, curbare vertiginoasa, negru intens si stralucitor de durata. Mascara are un pret recomandat de 46,9 lei.

Maybelline New York iti propune noul Volum’Express Lift Mascara care promite sa nu iti incarce genele. Secretul sau este formula cu textura usoara pentru volum care curbeaza si fixeaza genele, impiedicand lasarea lor. Formula revolutionara pentru volum LIFT confera de 3 ori mai mult volum si curbeaza genele pentru 24 de ore. Periuta patentata Volum-Lift confera volum fiecarei gene pe masura ce le curbeaza, ridicandu-le cu un unghi extrem. Pentru un efect de volum si curbare care dureaza intreaga zi, alege Volum’Express Lift pe care il gasesti la pretul de 19,89 lei.

Maybelline iti promite ca noua Dream Matte Powder te va face sa traiestio noua senzatie... pudrata! Fata de pudrele compacte traditionale aceasta contine pigmenti ultra-fini pentru ca textura sa fie cea mai delicata. Tenul nu ramane incarcat, ci proaspat si impecabil. Dream Matte Powder are o textura aerata, matasoasa, ultra fina. Pudra acopera perfect, controleaza "stralucirea" tenului, rezista pe ten mai mult de 8 ore, nu curge si se intinde perfect. Se adapteaza nuantei pielii astfel ca rezultatul sa fie unul impecabil. Buretelul moale face ca aplicarea sa fie extrem de usoara. Dream Matte Powder este disponibila in 6 nunate la pretul de 34,9 lei.

Garnier iti pune la dispozitie UltraLift Intensiv Piele Uscata, crema cea mai potrivita daca vrei sa combati ridurile si tenul tau este uscat. O crema anti-rid nu ar fi suficienta deoarece pielea uscata este foarte delicata si fragila. Se crapa usor, se cuteaza si poate imbatrani mai repede. Ridurile se evidentiaza mai repede si mai profund. Garnier UltraLift Intensiv Piele Uscata asociaza eficacitatea anti-rid a ghimbirului dermo-decrispant cu proprietatile hranitoare si reconstructive ale proteinelor din grau. Ghimbirul este capabil sa se opuna micro-contractiilor dermei, care genereaza ridurile. UltraLift Intensiv Piele Uscata costa 29,9 lei.

Pentru ca demachierea este o operatie foarte importanta pentru tenul tau, alege un demachiant spuma din gama New Age de la GIGI Cosmetic. Demachiantul este destinat tuturor tipurilor de ten, fiind o solutie inovatoare de curatare a pielii fara a o usca. Pentru un efect de stralucire, suplete si prospetime, este indicat a se folosi zilnic, dimineata si seara. Pretul produsului este 109,24 lei.

Pentru ochi este indicat sa folosesti o crema speciala, diferita de cea pe care o aplici pe intreaga fata. Opteaza pentru o crema pentru ochi din gama Oxygen Prime de la GIGI Cosmetic. Produsul contine un complex de Lipo-Peptide si taurine, ce corecteaza semnele de imbatranire si ofera pielii un spectru larg de protectie, imbunatateste aspectul cearcanelor, edemelor si ridurilor fine din jurul ochilor, lasand pielea catifelata si supla. Crema se poate folosi si ca o masca de ochi in cazul pielii foarte uscate sau a oboselii suplimentare. Produsul este testat dermatologic si hipoalergenic si costa 279,65 lei.

Masca Spuma New Age propusa de GIGI Cosmetic este o masca de frumusete rapida, cu consistenta de spuma, care ofera pielii toate substantele active in concentratie deosebit de mare, actiunea lor sinergica avand ca rezultat o piele intinsa si vizibil intarita. Spuma e usoara si placuta la aplicare, textura cu bule mici de aer calmeaza tensiunile acumulate si senzatia de oboseala si confera prospetime pentru mai multe ore. Masca spuma costa 109,24 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teregan lia pe 4 Mar 2008, 18:33
    intrebare

    unde pot gasi produse GIGI in Timisoara?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod