5 trucuri ca să fii machiată, dar să arăţi decent când mergi la biserică

De Paşte, îţi cumperi haine noi, te înnoieşti aşa cum făceai în copilărie, iar această schimbare semnifică renunţarea la iarna grea şi venirea primăverii. Dar ce faci cu machiajul de Paşte? Ideal este să alegi unul discret şi natural, potrivit ocaziei.

Iată câteva sugestii pentru machiajul tău de Paşte:
1 din 6

Fond te ten fluid


Fondul de ten fluid îţi oferă o acoperire medie, fără să încarce tenul. Pentru că are un conţinut mai scăzut de pudră, nu îţi acoperă pielea ca o mască şi îl poţi aplica într-o peliculă foarte subţire cu ajutorul degetelor.
MAI MULT DESPRE: frumusete, machiaj, paste, mascara, biserica, ochi
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Nica pe 16 Apr 2012, 06:13
  Interesant...

  Da, fiecare alege, sint deacord cu Lavi. Daca te simti bine in pielea ta nemachiata cel putin la biserica, e ok. Dar daca te simtit totusi mai bine aratind intr-o forma care stii ca e mai buna pentru tine si iti da incredere in tine, iarasi e dreptul tau de a alege, chiar daca e la biserica. Pina la urma nu te machiezi, astefel incit sa atragi privirile altora, distragindule atentia de la rugaciune... Eu cred ca la biserica nu e bine sa mergi prea impopotanat, dar nici neigrijit. Ar fi in nerespect pentru darul care ti l-a daruit Dumnezeu, de a pretui chiar si imaginea ta fizica, nu doar sufletul. Imi place articolul asta, deoarece da sfaturi bune si utile nu doar la biserica, dar si zi de zi... Ce ar fi sa parem putin mai naturale macar din cind in cind in fata barbatilor nostri... dar nici neingrite. Apropo e bine sa ne ingrijim ni doar de aspectul fizic, dar si de atidudenea care o avem cu cei din jur si chiar cu noi insine...

  5
  0

 • lavi pe 14 Apr 2012, 16:19
  Pai..

  Daca tie iti place sa mergi nemachiata atunci e fix problema ta . Fiecare are dreptul sa faca ce vrea si fiecare are o opinie mai buna sau mai putin buna.

  4
  2

 • Elena pe 13 Apr 2012, 21:38
  zau?!

  Nici la Biserica nu poti merge nemachiata??tind sa cred ca nu vei lua si camera de fotografiat cu tine sa "te tragi" in poza cand stai cu lumanarea in mana...ce porcarie...

  5
  7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod