Tot ce voiai sa afli despre epilare

Anotimpul estival bate la usa si esti preocupata de schimbarea garderobei: fuste, bluze fara maneci, pantaloni scurti si - bineinteles - un nou costum de baie, in acord cu ultimele tendinte! Indiferent ce toaleta de vara ai alege, trebuie sa fii perfect epilata si sa ai pielea matasoasa. Ce metoda de epilare ti se potriveste? Cum poti evita aparitia iritatiilor? Iti propunem un serial in care vom aborda, pe rand, fiecare metoda in parte...

La ce te poti astepta dupa ce te epilezi cu ceara

Epilarea cu ceara reprezinta cea mai eficienta modalitate de indepartare a parului nedorit de pe corp si, in plus, este durabila - firul creste in interval de 2-3 saptamani. Pentru a obtine rezultate maxime, firul trebuie sa aiba cel putin jumatate de centimetru lungime. Poti opta fie pentru ceara calda, fie pentru cea rece. Aceasta din urma este folosita de femeile care se epileaza acasa si este mai putin eficienta decat ceara fierbinte, in sensul ca nu dilata atat de bine firul de par, iar acesta creste de obicei mai repede.


In cazul in care ceara este calda, ea patrunde in foliculi, iar firul este smuls din radacina. Dezavantajul este ca, daca ai pielea sensibila, procedura poate fi dureroasa si pot aparea iritatii locale. In general insa, poti apela fara teama la aceasta metoda, pentru oricare parte a corpului - inclusiv pentru zonele mai delicate, cum ar fi axilele si partea inghinala.

Inainte de a folosi ceara, aplica o lotiune speciala pentru epilat (nu una obisnuita, pentru ca in acest caz ceara ar aluneca pe firul de par). Dupa aceea aplica ceara incalzita, in fasii subtiri si cand simti ca s-a fixat perfect pe fiecare fir de par, trage repede, in sensul invers fata de cel al cresterii firului.

Cum poti evita durerea inerenta? Cel mai bine este sa te relaxezi. Cosmeticienii ne atrag atentia ca, daca suntem incordate, foliculele se inchid si ceara nu ajunge pana la radacina firului de par.
Imediat dupa epilare, maseaza-te cu blandete si un truc este sa treci un cub de gheata pe suprafata epilata. Cu timpul, te vei obisnui si nu ti se va mai parea atat de dureros.

Efectul epilarii cu ceara asupra firului de par

Daca te vei epila in permanenta cu ceara, firul de par va creste mai rar si mai fin, pentru ca este smuls din radacina. Daca epiderma ta este sensibila sau esti predispusa la reactii alergice post epilare, foloseste ceara naturala. Aceasta va reduce riscul aparitiei iritatiilor si al pruritului. De asemenea, poti opta pentru ceara pe baza de aloe (de obicei, produsul este de culoare albastra).

Specialistii Beauty Salon 90-60-90 ne spun ca alegerea intre ceara de unica folosinta si ceara obisnuita depinde de preferintele fiecarei femei. "Avantajul in ceea ce priveste ceara de unica folosinta este dat de faptul ca e un produs steril, deci se lucreaza mai curat, iar clientele se simt oarecum mai in siguranta.
Dezavantajul este ca aceasta este mai rece si nu dilata atat de bine firul de par, ceea ce face ca procedura in sine sa fie mai dureroasa", afirma o cosmeticiana de la Beauty Salon 90-60-90.

Epilare acasa versus epilare la salonul de cosmetica

Nu te impiedica nimeni sa te epilezi acasa dar, asemeni multor proceduri de infrumusetare cunoscute, un profesionist in domeniu va face cu siguranta o treaba mai buna si cu mai putin disconfort pentru tine. Pentru o epilare optima, ceara trebuie incalzita la temperatura de 40 de grade Celsius, iar fasiile vor fi indepartate repede de pe suprafata epidermei - iata doua aspecte mai dificil de realizat de tine insati. Daca vei incalzi ceara prea tare, exista riscul sa te "alegi" cu arsuri, iar cicatricile pot ramane pentru tot restul vietii.

Epilarea cu ceara rece este mai usor de realizat acasa, dar inconvenientul este ca de multe ori aceasta nu se lipeste atat de bine de firul de par precum ceara fierbinte si nu-l dilata.
Oricum, daca decizi sa faci singura acest lucru, alege o ceara transparenta, pentru a putea vizualiza firele de par acoperite si a sti care este directia lor de crestere. Daca folosesti produsul respectiv pentru prima data, testeaza-l pe o portiune redusa a epidermei, pentru a te asigura ca nu-ti cauzeaza reactii alergice.

Saptamana viitoare iti vom povesti tot ce ai vrea sa afli despre crema epilatoare si efectele acesteia...



Crema epilatoare - raspunsul ideal in situatii neprevazute
Lama de ras - perfecta si inofensiva daca ii cunosti "regulile"
Epilarea celor mai delicate suprafete ale corpului

 

Comentariile 1-50 din 54

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anton Andreea pe 4 Iun 2014, 13:24
    Cea mai buna ceara de epilat si livrare exemplara

    Cea mai buna ceara de epilat si livrare exemplara. Sunt client de 6 ani si nu m-a dezamagit niciodata. Toate le gasesti la Total Pro Beauty tpb.ro

    0
    0

  • dana pe 24 Oct 2013, 13:04
    va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti o ceara traditionala foarte buna?

    a folosit cineva o ceara traditionala de care a fost foarte multumita?adica sa smulga firul de par foarte bine? sa nu irite pielea

    0
    0

  • Ionela25 pe 20 Mai 2012, 17:42
    epilarea cu ceara de zahar

    Am si eu o mare problema.Poate stiti de epilarea cu ceara de zahar preparata acasa.Pai am incercat-o si eu.Am o piele foarte sensibila.Cu crema depilatoare imi ies niste bube de nu mai scap de ele.Lama nu vreau sa o folosesc.Si atunci am incercat meteoda aceasta.Dar surpriza...!Dupa ce m-am facut mi s-a invinetit pielea si foarte rau. Sa nu mai zic de durere.As face orice.,as suporta-o sa zicem dar ce ma fac cu acele vanatai?Sunt atat de inestetice si ma tem ca nici nu imi va mai trece.Va rog ajutati-ma cu un sfat sau orice.Multumesc

    6
    1

  • paula pe 26 Mar 2012, 22:21
    epilare cu ata pe toata suprafata fetei

    daca ai par pe fata si vrei sa il inepartezi,ea mai buna metoda este sa il scoti cu ata.Nu iti afecteaza pielea si nu ai pete pe fata.Can vrei sa te epilezi pe corp(ceara cala,rece,epilator)inainte si upa trebuie sa dezinfectezi cu spirt e 70%loculo une vrei sa te epilezi.Dupa epilare la vre-o 10 mn=in e dezinfetezi aplici pe zona epilata ulei e masline si pudra pentru copii ca sa iti inchia porii sau o crema special upa epilat!

    3
    3

  • Laura pe 19 Feb 2012, 22:04
    decantor ceara

    Buna fetelor ! Eu mi-am cumparat decantor de ceara de 6 litri acum 2 zile in urma si nu mai merg sa dau banii aiurea la salon . M-am epilat singurica, fara probleme. Chiar daca am dat 1000 lei pe decantor, dar se merita . Cred ca de vreo 5 ani de cand merg la salon si ma epilez cumparam vreo 5 decantoare cu siguranta. Sau epilare definitiva faceti...si asta e o idee buna.Succes

    4
    0

  • Catalina pe 22 Ian 2012, 18:46
    Epilatul

    Cateva*,scuze dar sunt disperata .

    1
    2

  • Catalina pe 22 Ian 2012, 18:44
    Epilatul

    Buna,eu nu m-am epilat niciodata,am decat 2-3 fire de par pe picioare de felul meu nu sunt paroasa,dar tata imi spune ca daca ma epilez o sa ajung ca maimuta sa am mult mult par.Voi ce spuneti?peste cate luni o sa fie nunta surori mele si nu stiu ce sa fac nu vreau nici macar un fir de par.

    1
    0

  • nonek pe 18 Dec 2011, 19:11
    Epilarea definitiva

    pt cele care aveti vreo indoiala despre epilarea definitiva pot numai sa va spun ca eu mi-am facut si sunt mega happy. Niciun fir pe sub piele, nu foliculita, aspect de bebelus. Eu mi-am facut la Brasov la Depilfin dar macar IPL exista in fiecare oras aproape. Aveti grija la calitate ca prietena mea nu a avut asa de mult noroc in alta parte. Era mai ieftin... In orice caz, bafta si voua! mie mi-a schimbat viata

    2
    3

  • oana pe 1 Dec 2011, 11:46
    epilatul acasa- probleme axila

    buna tuturor! de ceva timp mi-am achizitionat un aparat cu ceara de unica folosinta si totul a mers foarte bine: epilatul pe picioare este perfect, la fel pe brate, si la axila a fost ok. zilele trecute am incercat sa o fac in axila pe sora mea si am intampinat o mare problema: ceara s-a lipit de piele si de par si nu s-a luat de niciun fel. parea ca este guma prinsa de piele.pana la urma am dat-o cu ulei si s-a facut cu lama. are cineva idee de ce s-a intamplata asta??? mulutmesc mult

    6
    0

  • Andreea. pe 10 Aug 2011, 02:00
    Hei.

    Eu am 13 ani si m-am epilat cu benzi cu ceara rece. Crede-ti-ma , poate parea dureros, dar nu este. Nu ne afecteaza cu nimic , daca simtim nevoia de asa ceva. Eu acum cateva zile m-am facut a doua oara cu ceara rece (si a doua oara in viata mea cand m-am epilat) si deja durerea era alta. Pur si simplu ador acele servetele cu ulei sunt geniale, am pielea asa fina. Eu folosesc benzile cu zmeura si bumbac de la Care. Sunt excelente, deci CURAJ! NOROC! si numai bine!

    7
    0

  • Gabriela pe 17 Iun 2011, 23:23
    epilare

    Am nevoie de un sfat daca poate cineva sa ma ajute. de la ce varsta ne epilam? si ce se intampla daca ne epilam prea tinere? adica la o varsta frageda . Multumesc.

    8
    4

  • aalee pe 8 Iun 2011, 20:21
    epilarea cu crema pentru ella

    draga ella.eu inteleg ca te deranja mustata dar chiar sa o iei cu crema.:o..eu zic ca ti se va ingrosa firulde par ..acum depinde.de culoarea lui..daca il ai mai negru..e in defavoarea ta..dar de ce nu te faci cu ceara.?!.este ieftin.si poti sa mai combati..greseala pe care ai facut.o..:).sper ca ti.am fost de ajutor..:D

    4
    0

  • aalee pe 8 Iun 2011, 20:17
    epilarea cu ceara

    ioana ,eu ma epilez cu ceara de la varsta de 9 ani.,acum avand 15..si pot spune ca firul meu de par este la fel.nu s.a subtiat si nu s.a.rarit..si da iti cresc fire de par in piele dar nu asa de mule..mie de ex imi cresc doar pana la genunchi.cat despre aparatul acela.eu nu il suport.imi face pielea groaznica pot spune..depinde de tine.cum suporti durerea.dar eu iti recomand ceara.de unica folosinta la saloanele de cosmetica..:)

    1
    1

  • prodan ianna pe 12 Mai 2011, 02:35
    epilare cu ceara

    va rog sa ma ajutati...vreau sa stiu daca de la epilarea cu ceara cresc fire sub piele...eu ma epilez cu aparat de vre-o 9 ani si nu se mai poate. am foarte multe fire sub piele si pete negre...vreau sa incerc epilarea cu ceara,dar nu sunt sigura ca nu apar fire sub piele.

    8
    1

  • ella pe 6 Mai 2011, 21:40
    help~

    Acum cateva zile am folosit crema de epilat pentru a imi epila mustata(nu se prea vedea,dar ma stresa ingrozitor de tare)..am citit ca nu e ok ce am facut si mi-este sa nu creasca firul de par mai gros si sa fie mai des:((..ce sa fac pentru a preveni asta?daa ma epilez de acum incolo cu penseta..sunt sanse ca firul de par sa se subtieze si sa se rareasca?

    8
    1

  • alina pe 29 Apr 2011, 10:20
    slab

    deci .. petru un subiect ca acesta .. ma asteptam la mai multe informatzii , slab rauuuu articolul sa nu mai zic de repetari ..

    8
    3

  • t pe 17 Nov 2010, 14:17
    epilare

    Ok ceea ce putina lume stie este ca epilarea cu ceara de unica folosinta (adica ceara la care este nevoie benzi epilatoare )mai mult rupe firul decat sa il smulga . Ceara traditionala este cea mai buna pentru un epilat sanatos. Sunt cometiciene care lucreaza cu ceara respectiva si o folosesc doar o singura data, dar in general marea majoritate o recicleaza .

    2
    1

  • ema pe 3 Nov 2010, 23:15
    raspuns

    Raspunsul dat mie de ceara a fost tipic de Romania; cum procedeaza si Guvernul care n-are nici o vina ca e la fel ca toata lumea. O fi vreo ceara care se indeparteaza cu ulei DAR - o ceara de unica folosinta pe care o cosmeticiana AUTORIZATA o incalzeste pana o face f. moale si calda si-ti intra in piele profund nu are cum sa se indeparteze cu ulei f. gros. Un raspuns tampit de Romania.

    1
    3

  • andreea pe 14 Aug 2010, 12:48
    Pete pe piele

    Dupa ce am folosit benzi epilatoare,pe picior mi.a aparut o pata lucioasa si putin rosie.Nu mi se inroseste la soare,dar nu stiu de la ce ar putea fi : am folosit ceara rece,deci pielea nu poate fi arsa si am mai folosit astfel de benzi fara sa am vreo problema.Va rog sa imi dati un sfat.Multumesc

    2
    0

  • daniela pe 14 Iul 2010, 18:04
    Ceara liposolubila

    Buna! In urma epilarii cu ceara de unica folosinta, mi-au ramas pe piele cateva pete lucioase, care la soare se inrosesc si se pigmenteaza. Am dat si cu ulei, si cu creme si nu dispar. Nu stiu ce sa mai fac, nu mai suport. De aproape 2 saptamani tot astept k pielea sa isi revina, si nimic. Va rog sa imi dati un sfat. Va multumesc

    0
    2

  • alexandra pe 7 Iul 2010, 17:48
    ceara de unica folosina

    Buna. Aseara m-am facut prima data acasa cu ceara de unica folosinta. Problema e ca dupa ce am terminat de epilat, pielea mi-a ramas foarte lipicioasa si a trebuie neaparat sa merg sa fac baie, deoarece se lipeau hainele pe mine. nu stiu daca este normal ca pielea sa ramana lipicioasa sau daca eu nu procedez corect. m-a mai facut o tipa (abia terminase cursurile de cosmetica) cu cera de unica folosinta si la ea parca nu aveam pielea asa de lipicioasa. daca ma puteti ajuta cat de cat cu un sfat despre aplicarea acesteia...

    3
    2

  • ramona pe 7 Iun 2010, 10:57
    cosmeticiana

    buna voua ,., dupa cum puteti observa sant de meserie si am citit ofurile voastre,si va pot spune ca in afara de ceara calda nu exista nimik mai bun si calitate pret,epilatoarele le recomand in caz d eurgenta.,sau concediu.,doar atat,,sau persoanelor care sant mai sarace in pilozitati;;;.iar baietilor care vor sa scap ed epar in zona inghinala este cam riscant in partea testiculelor,,,e moale si nu are masa musculara nici osoasa,.,.,intelegeti;

    0
    2

  • Selena pe 5 Mai 2010, 12:30
    Epilare definitiva fara nici o durere!!!

    Va recomand Crema Hair No More, aceasta elimina parul de la radacina, dupa care pe zonele mai sensibile se aplica gelul inhibitor Hair No More si pe zonele mai mari gen picioare se aplica spray-ul inhibitor Hair no More. Gelul si spray-ul sunt special pentru a opri cresterea parului. Eu am vazut rezultate foarte bune in urma folosirii acestor produse. Dar pentru mai multe detalii va las id-ul: selena_s49

    4
    0

  • Claudia pe 4 Mai 2010, 12:37
    Epilare cu ceara

    Eu mi-am cumparat cu set de epilare la 165 lei de la www.irabeauty.ro si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita.L-am folosit pana acum de 4 ori si a fost ok, nu m-am invinetit si acum pot spune ca imi creste parul un picutz mai greu.

    1
    0

  • Vali pe 8 Apr 2010, 21:20
    Epilare cu ceara

    Eu am fost la salon Maraviglia, fetele sunt foarte dragute si fac tot posibilul sa epileze fara durere aplicand un anestezic inainte. Intrati pe www.maraviglia.ro sa vedeti mai multe :)

    2
    2

  • Emil pe 8 Apr 2010, 21:17
    Epilare cu ceraa pentru barbati

    Vreau sa va marturisesc ca in sfarsit am gasit un salon unde sa ma primeasca sa ma epilez. Multi barbati cauta sa se epileze cu ceara si nu-i primesc saloanele si ajung in cele din urma sa dea cu lama. Salon Maraviglia este pe sos chitilei 117 sau maraviglia.ro

    0
    2

  • oana pe 8 Apr 2010, 21:12
    Epilare cu ceara

    Claudia, este sanatos sa te epilezi si in timpul sarcinii. Eu am mers la Salon Maraviglia, sunt niste fete tare dragute :)

    1
    2

  • claudia pe 30 Mar 2010, 22:41
    epilare

    buna sunt insarcinata si as dori sa aflu daca epilatul este sanatos sau permis?

    0
    5

  • laviniamirabela pe 22 Mar 2010, 15:03
    epilarea cu ceara

    m-am epilat cu ceara,dar nu am reusit chiar tot,am reusit pana cand mi-am tras o fasie si m-am invinetit instantaneu,si ma doare vanataie.zona invinetita e la picior,dedesupt de genunchi,cu ceara calduta m-am depilat,si am ramas acum cu bucati de ceara si cum sa indepartez ceara?cum si cand imi trece vineteala?numai am putere sa ma fac incontinuare.va rog frumos ajutati-ma cu un sfat.va multumesc

    2
    4

  • Anonim pe 21 Mar 2010, 16:16
    epilare

    ce imi recomandati?epilarea cu ceara sau epilatorul?

    4
    1

  • annabella_vali pe 16 Mar 2010, 17:41
    epilarea

    buna tuturor!eu folosesc ceara naturala incalzita cat pot eu sa suport pentru epilat musteata cat si pentru sprancene si pot sa va zic ca sunt foarte multumita,iar dupa epilare crema de galbenele...incercati si voi si veti fii la fel de multumite.

    2
    1

  • ddd pe 13 Mar 2010, 13:35
    epilarea mustata

    mitzy: dupa epilare, incearca sa folosesti ori baneocin (il gasesti la farmacie, nu e scump) sau crema de galbenele (magazine naturiste). foloseste de cateva ori, seara inainte de culcare sau cand ai tu timp sa stai pe-acasa, fara machiaj

    1
    1

  • mitzy pe 1 Mar 2010, 14:02
    epilare cu zahar

    a incercat cineva epilarea cu zahar?am inteles k nu e dureroasa ca epilarea cu ceara...si e la fel de eficienta.. dak a incercat cineva as vrea sa-mi dea si mie cateva informatii . multumesc

    3
    1

  • mitzy pe 1 Mar 2010, 10:25
    epilare

    ajutoor! de fiecare data cand imi iau mustata ma irit foooarte rau. folosesc benzi cu ceara rece, si dezinfectez locul si inainte si dupa epilare...nu stiu ce sa mai fac si cu ce creama sa-mi dau....are cineva un sfat pt mine?? va rog

    2
    0

  • Irina pe 12 Dec 2009, 16:47
    epilarea si depilarea

    Epilare inseamna indepartarea parului prin smulgere si depilare prin retezare(lama crema depilatoare).Exista idei preconcepute,cum ar fi aceea ca prin depilare se indeseste parul.COMPLET FALS!Ne nastem cu un anumit numar de foliculi pilosi care nu se indesesc nu se raresc,singura diferenta este ca prin epilare firele cresc mai subtiri dar nu mai putine.Parul se rareste datorita inaintarii in varsta.

    0
    2

  • Ioane pe 11 Dec 2009, 10:44
    Dar ..

    Am si eu o intrebare .. dar in zonele mai ... sensibile?? cum ar trebui sa ma epilez??

    3
    2

  • Andrei pe 24 Nov 2009, 14:18
    Epilarea cu ceara

    Buna fetelor, asa cum vedeti dupa nume sunt baiat si as vrea sa ofer cateva sfaturi din foarte mica mea experienta despre epilatul cu ceara. Am incercat doar o singura data, de curand, metoda cu ceara, mai exact cea cu folie cu ceara. E o folie transparenta si ca dimensiuni are aprox 10 cm latime si maxim 20 latime. Sunt doua folii lipite intre ele pe care le dezlipesti si le foloseti pe fiecare dar inaite de a le dezlipi trebuie sa le incalzesti putin pt ca ceara sa fie cat mai moale pt a cuprinde si a lipi cat mai multe fire, cat despre incalzire...doar am frecat intre palme cele doua folii iar apoi le-am dezlipit si le-am folosit pe rand. Ei bine...aici e momentul 'culminant' :) mai ales in cazul meu care pe antebrate parul este destul de des. Acum procedura: am lipit o folie, am presat bine pe toata suprafata si am lasat aprox 5 minute ca ceara sa se raceasca si astfel sa se lipeasca bine pe firele de par. Prima data cand am tras de folie(si credeti-ma am tras tare) mi-a scapat folia, a doua oara am tinut cat de tare am putut si am tras cu toata puterea dar foarte rapid pt ca durerea sa fie cat mai scurta...si a fost, a durut maxim o secunda iar apoi a ramas o foarte mica senzatie de durere si arsura pt 15-20 minute. Cat despre efect, avand in vedere ca sunt baiat si parul pe maini este destul de proeminent...ei bine efectul exte foarte bun. In cazul vostru fetlor ar trebui sa fie exact cel dorit...daca lasati deoparte frica de durere si aveti o mica doza de curaj. Bafta in continuare

    3
    4

  • Otto pe 1 Nov 2009, 12:13
    cea mai buna varianta de epilare

    Parerea mea este ca cel mai bun kit de epilare il gasim la Total Pro Beauty si tot la ei pe site este si un spray cu lidocaina pentru anestezie locala cu cateva minute inainte de epilat.

    1
    0

  • fery pe 22 Oct 2009, 07:24
    epilator ce smulge parul

    ma sincer asta e subiect de femei da aparatele electrice care provaca durere sau fara iti creste parul sub piele

    1
    0

  • gabi pe 11 Aug 2009, 12:53
    varsta

    nu va suparat de la ce varsta se incepe epilarea? daca cineva stie il rog sa introduca id-ul meu: gabriela_elena73 multumesc frumos

    0
    3

  • mara pe 15 Iul 2009, 01:13
    conteaza?

    cine avazut vreo diferenta intre epilatoarele diferitor marci?

    1
    0

  • mara pe 15 Iul 2009, 01:11
    ceara

    ema : cit de banal nu ar suna dar ceara se pote indeparta cu ulei de masline sau chear de floarea soarelui

    2
    0

  • mara pe 15 Iul 2009, 01:09
    epilarea cu ceara

    DANA: doare insa totulse petrece mult mai repede decit i cazul epilatorului!in general sebzatsia este ca cum ai primi cite o palma din toata inima;))

    2
    0

  • mara pe 15 Iul 2009, 01:06
    raspuns

    marcy: din cite stiu fotoepilarea este cea mai sigura din punctu de vedere al cresterii parului sub piele

    0
    1

  • mara pe 15 Iul 2009, 01:04
    epilatorul

    Ionela : eu ma folosescde epilator deja demai multi ani insa nu regulat,si nu am observat sa creasca par sub piele,dar mama mea cind se folosea permanent intradevar avea probleme cu parul sub piele,insa acuma ii creste muultt mai rar si il rade cu lama de ras si nu mai are aceasta problema

    1
    0

  • lipia18 pe 13 Mai 2009, 16:44
    epilare cu aparatul

    Zilele trecute mi-am achizitionat un epilator Braun si sunt foarte dezamagita.Efectul nu a fost cel scontat si pana la urma cred ca am sa recurg la epilarea cu ceara....Sper insa sa nu fie asa dureros precum am auzit....

    2
    0

  • ema pe 19 Feb 2009, 10:40
    ceara de unica folosista

    Mie ceara de unica folosinta mi se pare o nenorocire totala. Nu stiam de ea, mi s-a pus, nu-mi iese din piele, mi-a intrat si in pielea mainilor tot chinuindu-ma s-o indepartez si nu stiu ce sa fac. Vreau sa mi se spuna unde sa ma duc ptr. curatarea pielii de ceara de unica folosinta

    1
    0

  • fclaudia pe 18 Feb 2009, 17:57
    epilatul

    ce metoda de epilare sa folosesc ,ca sa previn cresterea firului de par sub piele?

    2
    1

  • roman pe 17 Feb 2009, 16:36
    eoilare cu ceara

    Va rog sa imi spuneti cum sa prepar ceara?...

    6
    0

  • DANA pe 21 Dec 2008, 13:13
    epilarea cu ceara

    cu nu va doare cand va epilati

    2
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod