Chiar putem scapa de celulita!

Cand te gandesti la celulita, te gandesti la o lupta continua cu acel aspect inestetic al pielii. Dar dincolo de masajele chinuitoare de care poti avea parte in unele saloane de infrumusetare, exista tratamente, terapii si schimbari ale stilului tau de viata care au rezultate reale.
Cand te gandesti la celulita, te gandesti la o lupta continua cu acel aspect inestetic al pielii.

Dar dincolo de masajele chinuitoare de care poti avea parte in unele saloane de infrumusetare, exista tratamente, terapii si schimbari ale stilului tau de viata care au rezultate reale.

Alimentatia este punctul de plecare. Pentru ca celulita se formeaza din cauza acumularilor de toxine, urmatoarea intrebare logica este cum ajung aceste toxine in organism.


Principalele alimente care ne "intoxica" organismul si care pot provoca afectiuni mult mai grave decat celulita sunt alimentele de origine animala.

"Celulita poate fi prevenita", ne spune Dr. Rudolf Weyergans, medicul care a revolutionat tratamentul celulitei, creand Teoria diferentiata asupra celulitei. "Ce trebuie sa facem este sa mancam mai putina carne si, in general, mai putine proteine de origine animala", declara pentru Eva.ro medicul supranumit Regele celulitei, fondatorul Weyergans High Care.

Teoria diferentiata asupra celulitei


Dar din moment ce raul a fost deja produs si celulita este instalata si nu da semne ca ar vrea sa plece, este necesara o abordare speciala.

Pe baza unei cercetari de peste 30 de ani in domeniu, medicul Rudolf Weyergans a elaborat Teoria diferentiata asupra celulitei. Aceasta presupune existenta unui tratament complex, compus din trei etape.

"Teoria diferentiata asupra celulitei este rezultatul a peste 30 de ani de experienta in domeniul limfologiei si cosmetologiei. Este o teorie dezvoltata pe baza dovezilor, fiind aplicata in peste 40 de tari", spune medicul.

Prima etapa consta in stimularea sistemului limfatic. "Celulita este o problema de ordin limfatic. Toxinele sunt depozitate in celulele grase si pentru a fi eliminate, depind in totalitate de sistemul limfatic. Acest lucru inseamna ca avem nevoie de reactivarea sistemului limfatic pentru a elimina toxinele din organism", declara Dr. Rudolf Weyergans.

"Al doilea pas consta in activarea metabolismului, pentru ca organismul sa poata functiona iarasi in mod adecvat", adauga medicul.

"Ultimul pas este reprezentat de redobandirea fermitatii tesutului conjunctiv, care poate fi obtinuta prin activitate musculara, deci prin miscare!", conchide Dr. Weyergans.

Tratamente pentru acasa versus tratamente specializate


In ceea ce priveste tratamentele specializate, medicul ne sfatuieste, ca in cazul in care apelam la ele, sa optam pentru 10 - 15 sedinte, fiecare incluzand trei proceduri, timp de maximum doua ore.

Daca tot esti dispusa sa aloci o anumita suma de bani tratarii celulitei intr-un centru specializat, asigura-te ca vei duce tratamentul la bun sfarsit. Numai una sau doua sedinte nu te pot ajuta.

Pe de alta parte, si tratamentele pentru acasa (masaj, impachetari, creme si lotiuni speciale) pot fi benefice in reducerea sau chiar eliminarea celulitei. "Acestea sustin si pastreaza rezultatele pe care le-ai obtinut", declara Dr. Weyergans.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex pe 21 Iun 2012, 09:01
    @ anad

    barbatii nu au celulita pentru ca nu au tesut conjuctiv :)

    0
    3

  • magda pe 22 Mai 2010, 12:24
    elmiplant

    eu folosesc crema anticelulitica de la elmiplant si vreau sa zic ca in proportie de 50 % s-a dus.. mai am de lucrat pentru ca am avut o forma urata de celulita. bineinteles ca fac si exercitii fizice acasa . in plus , incerc sa mananc echilibrat . nu ma infometez. am renuntat la sucuri. si apa e chiar mai buna.. sper ca intr0un an sa scap complet de celulita.

    0
    0

  • Tudorel pe 5 Mai 2010, 16:55
    Eu am gasit in sfarsit Crema ideala

    Buna De ceva vreme folosesc crema antirid Kokona si vreau sa va spun ca este mult mai buna decat orice crema de firma. Daca doriti incercati aici este un magazin online care ti-o aduce acasa si platesti cand o primesti.. Http://frumusetenaturalaten.blogspot.com

    0
    0

  • Jurj adina pe 29 Apr 2010, 23:00
    produsele on line

    Sunt produse bune pe gusturile tuturor!

    0
    0

  • gina pe 28 Apr 2010, 14:39
    sau atenuam celulita prin bronzarea organica

    pana reusim sa mai scapam de putina celulita cu creme si alte tratamente, o putem atenua vizibil cu bronzarea organica. este noua modalitate de bronzare ce a inlocuit solarul cel nociv pentru piele. este un bronz sanatos, stralucitor si intens in numai 5 min. si costa doar 50 ron. keiko.ro pentru cei interesati http://frumusete.protv.ro/video-aspectul-fizic-al-ancai-este-slefuit-de-stilisti/37194

    0
    0

  • Rabeca pe 27 Apr 2010, 16:45
    scuze

    Am uitat sa specific, ca uleiul il folosesc pe corp in loc de crema, adica nu se bea!

    0
    0

  • Rabeca pe 27 Apr 2010, 16:42
    se poate scapa si de celulita si de vergeturi

    In primul rand vreau sa spun ca trebuie sa ai ambitie ca sa te poti astepta la un rezultat bun. Cu 3 ani in urma am avut 80 de kg, iar acum am 55kg. Vreau sa zic ca pana anu trecut aveam celulita, asta ptr-ca nu mancam sanatos inainte sa slabesc si mai aveam si vergeturi din cauza cum am slabit dar acum mananc sanatos, nu grasimi, nu prajit ci foarte multe salate si fructe si mai merg si la sala. Folosesc ulei de germeni de grau amestecat cu ulei de pachiouli si asta de un an si se vad rezultatele. Pot sa zic, cam 90% s-a rezolvat problema cu celulita si vergeturile. Succes!

    0
    0

  • Cristina pe 22 Apr 2010, 23:47
    ce folosesc eu :D

    pot sa zic k e destul de bun..chiar ffft bun :X..plus k imi face pielea mai frumoasa :X:X..eu folosesc sapun anticelulitic cu levantica • Uleiul esenţial de lavandă stimulează circulaţia cutanată şi contribuie astfel la încetinirea procesului de retenţie lichidiană şi de depozitare a grăsimilor, care determină formarea celulitei • Improspătează, hidratează si regenerează pielea. contine plante uscate si il misti circular in acea zona..simti k un fel de masaj :X..apoi dp ce te clatesti simti park altfel zona cand atingi pielea ;))..e fain:X..eu l-am cumparat de la metropolitan cu doar 5 lei..dar e super bun chiar dp prima spalare :X:X

    0
    0

  • Flory pe 20 Apr 2010, 21:28
    ...

    poti scapa de celulita daca faci sport si manci sanatos,dar ea tot va reaparea...si barbati nu au nici celulita nici veregeturi pt ca ei au alt fel de tesut

    0
    1

  • alexutza_blondy pe 17 Apr 2010, 15:12
    ....

    Nu poti scapa definitiv decat cu intretinere si sala constant

    0
    0

  • MANUELA pe 16 Apr 2010, 15:12
    SA FIM REALISTE

    Nu poti scapa definitiv decat cu intretinere si sala constant. Asta inseamna sa ne iubim.

    1
    0

  • anad pe 15 Apr 2010, 20:30
    parerea mea...

    mi se pare ciudat ca proteina animala sa fie cauza celulitei. daca e asa barbatii de ce nu au celulita? cad despre ce trebuie sa facem, cred ca are dreptate dr. , masajul limfatic este adjuvant in aceasta problema, dar baza este miscare, cu ajutorul ei eliminam toxine prin transpiratie iar caontractia muschilor ajuta drenajul limfatic. asta pentru femeile sanatoase, care nu au diferite boli ce s-ar pitea agrava prin miscare. si...nu cred in diferite aparte care fac minuni cica. miscarea este cea mai ieftina si mai buna... sa dovedit asta de aproape 5000 de ani.

    0
    0

  • Ellena pe 15 Apr 2010, 16:53
    Da, se poate scapa si de celulita, si de vergeturi, si de multe alte neplaceri inestetice

    Cam slabut articolul. @Oana Give me five! Ai multa dreptate. A schimba stilul de viata nu se refera, neaparat, la stilul alimentar. Imbunatatirea circulatiei limfatice (cauza marilor noastre probleme) se poate face incepand cu eliminarea factorilor de stress din viata noastra, crearea unui confort psihic, apoi consumarea acelor alimente care ne fac bine (fiecare are anumite alimente care-i fac bine, iar altele care-i fac rau. Important este sa le identificam si sa le eliminam din alimentatie); activitatea fizica (mersul pe jos, ar fi suficient, pentru o femeie care nu are prea mult timp) si, nu in ultimul rand, odihna/relaxarea/somnul (6-8 ore). Dupa etapele acestea, tratamentele pot avea eficacitate (masaje - efectuate cu o perie, pe zonele afectate, prin miscari circulare; aplicarea de creme/geluri etc.). S.a.m.d.

    0
    0

  • Oana pe 15 Apr 2010, 16:00
    O prostie

    Eu de 7 luni de cand mi-am schimbat stilul de viata si mananc preponderent proteine si cat mai putini carbohidrati am scapat in proportie de 90% de celulita. A contrinuit la asta si faptul ca merg de 3 ori pe saptamana la sala si lucrez cu greutati mari ceea ce a activat metabolismul, dar afirmatia aia ca trebuie mancate cat mai putine proteine e o prostie in conditiile in care eu mananc 140 de grame de protein epe zi (oua, carne de pui, peste, bramza)

    0
    0

  • andreutzica2002 pe 15 Apr 2010, 15:24
    Ha ha ha

    Adica numai ne informati ca putem scapa de celulita, nu ne spuneti exact cum?

    0
    0

  • florinpro pe 15 Apr 2010, 14:58
    cost

    cred ca cel putin 2 mil

    0
    0

  • DrAngela pe 15 Apr 2010, 14:57
    @ toate

    va recomand o partida buna de ASPIRINA scapatzi de toate :)())

    0
    0

  • andi pe 15 Apr 2010, 14:49
    cost

    si cat costa? si da rezultate?

    0
    0

  • bebe_blond pe 15 Apr 2010, 14:31
    @inconfundabila

    definitiv nu se poate scapa de ele insa poti sa folosesti creme speciale pentru diminuarea lor...iti recomand cu drag crema pentru vergeturi de la TIS - se gaseste in plafare...eu sunt incantata de ea

    0
    0

  • bebe_blond pe 15 Apr 2010, 14:29
    pai...

    imi place partial articolul...si asta pentru ca nu ne spune cum sa abordam primii 2 pasi...reactivarea sistemului limfatic si activarea metabolismului...cum??? daca ne raspunde cineva la intrebarea CUM...eu as fi extrem de fericita

    1
    0

  • inconfundabila pe 15 Apr 2010, 14:29
    Dar...?

    De vergeturi se poate scapa?

    0
    0

  • livia pe 15 Apr 2010, 10:31
    articol bun

    Nu stiam ca exista o teorie a celulitei; cu ocazia acestui articol am aflat si eu lucruri noi.....multumesc Geo!!

    0
    0

  • ANDI pe 15 Apr 2010, 09:04
    putina concentrare n-ar strica...

    daca nu rezolvi cu celulita, macar limba (romana) ar fi mai putin traumatizata, draga Doina.k e o exceptie in limba romana ...

    0
    0

  • Doina pe 14 Apr 2010, 19:58
    mda...

    ok e bun acest articol dar ce sa facem pentru a realiza acesti trei pasi?? prin ce anume?? Beau numai ceai verde si apa plata si manink doar minkare sanatoasa shi am un korp de invidiat dar celulita imi face zile fripte... ((((

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod