"Ce crezi ca se va intampla in Romania in cazul unui cutremur?"

Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pentru prietenii de pe Facebook si Twitter.
Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pentru prietenii de pe Facebook si Twitter. In contextul in care Carmen Hara a prezis la Happy Hour ca in 2011 va fi un cutrem mai mare decat cel din martie 1977, am vrut sa vedem care este parerea oamenilor.

Multi dintre ei se tem si spun ca Romania nu ar rezista la un astfel de seism. "Jale o sa fie in caz de cutremur", "Va fi haos", "Cu siguranta un dezastru foarte mare nici nu vreau sa ma gandesc la cat de consolidate sunt cladirile", "Nu avem decat sa ne rugam la Dumnezeu sa ne fereasca de cutremure ca altfel e jale", si acestea sunt numai cateva exemple.

Altii, poate mai realisti sau mai curajosi, refuza sa creada aceste...
vorbe si se si exprima in consecinta: "Iara va luati dupa baba ai, Doamne", "Carmen nu este Dumnezeu si nu stie ce se va intampla", "De unde stie ea ca doar nu este dumnezeu astea sunt prostii sau mai bine zis inventii".

De departe insa, cei mai simpatici sunt cei care nu stiu cine este carmen Harra, dar incearca sa afle. Iata aici un exemplu: "Exact ce se intampla si in alte parti. Dar cine naiba e Carmen Harra?".

Esti libera sa-ti spui si tu parerea. Care este aceasta?

14 Aprilie 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tanase marian pe 21 Feb 2011, 21:27
    nihil sine deo,....................

    excelentele voastre,. o salutam pe divina doamna dr. carmen harra,. facem precizarea ca avem la andemana posibilitatea crestina sa ne aparam,.astfel sa evitam sa mai rascolim medul cu invectivesi cuvinte murdare care saatraga energi negative,,dau ca exemplu pe un cunoscut europarlamentar ,,c. v. t. ,,care se lauda ca el stie 11 limbi strainesi apoi vorgea ca un derbedeu si puscarias sadea, apoi al amintesc pe un dezaxat asa zis poet, care are crasma si vin acum cand l a dat jos pe ceausescu canta imnuri religioase cu doamne ajuta acum vorbeste esemenea cu vadm alt turbat, an aceasta lume de bolnavi psihic,....................... eu am cunoscut odoamna care locuia la etajul 7 an brezoianu ,,a ramas pe ramasite lacutremur,la inctul regim comunist a primit casanoua si absolut toate cele eu i am oferit atunci carti pentru biblioteca ei disparuta,...am fost foarte atent la ea cand intra pe usa blocului primit se oprea se anclina si se anchina,..............asa ar trebui sa procedam cutotii si va fi si o protectie a noastra si a casei noastre,...............................

    0
    0

  • Norandra pe 29 Apr 2010, 14:01
    Carmen Hara-preziceri/cutremur 2011

    Va scriu deoarece ma oripileaza&ma intristeaza maniera,sau mai corect spus lipsa de maniere a celor ce au comentat"prezicerile"d-nei Carmen Hara.Nu mai avem bun simt,am uitat ca putem sa avem o parere contrara,dar ne-o putem exprima elegant.Din nefericire,aceasta este inca o dovada ca suntem primitivi si unora chiar a inceput sa le placa acest statut si fac din asta un titlu de glorie din asta

    0
    0

  • andreea_mandra pe 15 Apr 2010, 11:14
    Cutremur

    In primul rand...despre acel cutremur care se presupune ca va fi in 2011 a vorbit acum ceva timp un foarte apreciat seismolog, deci, Carmen Hara nu a fost prima (asta cade). Cat despre pagube si ceea ce va urma dupa el, este clar. Sa ne gandim doar la cum stam cu, cladirile. Posibil ca unele zone sa nu fie foarte afectate, dar cred ca in Bucuresti va fi cel mai mare dezastru, tinand cont ca sunt atatea cladiri care nu au fost restaurate dupa cutremurul din ' 77. Ideea este ca nu ne putem increde in tot ce spune Carmen Hara, pt ca NU ESTE DUMNEZEU. Sa ne vedem de ale noastre si sa nu mai ascultam toate bazaconiile spuse la TV. Mai ales la emisiunea lui Marutza, care a inceput sa devina un fel de "Surprize Surprize".

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod