Cum folosesti aparatul de intors gene?

Pe buna dreptate se poate spune ca, in ceea ce priveste domeniul accesoriilor de infrumusetare (si, extrapoland, al cosmeticelor), inventivitatea producatorilor este inepuizabila. E un paradox: de fiecare data cand ne intrebam "Oare ce-ar mai putea nascoci?", aflam despre un nou obiect, fara de care nu ne imaginam cum am reusit sa ne punem in valoare trasaturile chipului. Micul clestisor pentru intors genele va conferi o incredibila expresivitate privirii tale, daca il folosesti corect. 

Cum se foloseste aparatul de intors gene: clestisorii din metal sunt de preferat

Este normal ca, in situatia in care nu ai mai folosit asa-ceva pana acum, aspectul lui sa te intimideze intr-o oarecare masura. Unii l-au comparat cu un instrument chirurgical, dar nu este cazul sa cadem in asemenea extreme. Tainele micului aparat nu sunt deloc dificil de descifrat, iar rasplata va fi considerabila si, vei vedea, invers proportionala cu efortul depus! Pentru ca tot vorbim despre "efort", vei fi probabil interesata sa afli ca intreaga operatiune dureaza doar trei minute.

Pentru inceput, este bine sa stii ca sunt de preferat clestisorii din metal, in detrimentul celor din material plastic. Recomandabil este ca, la fiecare doua luni, sa inlocuiesti pad-urile din material textil care sunt lipite pe partea interioara, la varful celor doua pense.

Atunci cand folosesti aparatul, il poti incalzi cinci secunde cu ajutorul foehnului. Procedand astfel, utilizarea lui va fi mult mai simpla, pentru ca vei evita senzatia neplacuta pe care ai avea-o cand metalul rece intra in contact cu pielea.

Cum se foloseste aparatul de intors gene: cum obtinem cele mai bune rezultate

Rezultatele cele mai bune se vor obtine daca genele vor fi curate, fara mascara. In cazul in care este necesar, demachiaza-te si tamponeaza usor genele cu o discheta de bumbac, pentru a te asigura ca sunt perfect uscate. Nu-l folosi niciodata pe genele rimelate, deoarece acestea sunt usor rigide si casante, iar procedura ar putea conduce la ruperea lor.

Dupa ce ai incalzit usor clestisorul (verifica sa nu fie fiebinte, pentru orice eventualitate), deschide-l si apropie-l usor de baza pleoapei superioare. Mentine-l un interval de 10-30 de secunde si procedeaza la fel pentru celalalt ochi. Apoi... priveste-te in oglinda!

Trei ponturi pentru o privire seducatoare

  • Pentru aplicarea rimelului, cele mai bune perii sunt cele scurte si subtiri. Aceasta intrucat iti permit accesul la coltul interior al ochiului si in general permit o aplicare mai ferma.

  • Inainte de a aplica mascara, pudreaza usor zona de sub ochi. Uneori, rimelul curge de pe gene din cauza ca imediat dupa aplicare este perturbat fie de corector, fie de fardul de ochi, sau chiar de ambele.

  • Daca vrei sa ai o privire "dramatica", aplica mascara numai pe genele superioare. Cand vine vorba despre genele de pe pleoapa inferioara, poti tine un servetel dedesubt, pentru a preveni "patarea" obrazului. Dupa aplicare, incearca sa nu clipesti patru-cinci secunde, astfel incat produsul sa se poata usca.



  •  

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod