Bărbieritul la femei! Un nou trend de frumuseţe. Află dacă te ajută sau nu

Unii dermatologi şi cosmeticieni sunt de părere că o astfel de procedură ajută la regenerarea pielii şi stimularea producţiei de colagen, ceea ce întârzie apariţia ridurilor
Totul a început în urmă cu aproximativ patru ani, când o cosmeticiană şi vedetă de reality-show din Statele Unite a făcut o "confesiune" pe Youtube: a declarat, alături de prietenele sale, că se rade pe faţă, dar nu o face cu un aparat de ras obişnuit, ci cu o ustensilă special concepută pentru femei.
 
Treptat, procedura a atras tot mai multe reprezentante ale sexului frumos, în special pe cele care se confruntau cu problema părului facial, pe care erau nevoite să-l îndepărteze cu ceară, cremă depilatoare sau laser, tratamente costisitoare, dureroase şi iritante pentru piele. 
 
 
Dar dacă nu ai păr facial, de ce ai face asta? Una dintre împătimitele bărbieritului a declarat pentru Dailymail că pielea ei este mult mai fină şi sănătoasă de când se rade pe faţă.
Şi chiar şi unii dermatologi susţin ideea: "În ceea ce priveşte efectul de anti-îmbătrânire, bărbieritul are unele rezultate. Este ca o formă uşoară de microdermoabraziune, care stimulează producţia de colagen şi reducerea ridurilor", a declarat pentru dailymail.co.uk medicul estetician Michael Prager.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tebulescu pe 17 Feb 2015, 01:08
    Aha

    Deci așa a apărut femeia cu barbă :))

    1
    0

  • geniu pe 16 Feb 2015, 10:12
    femeile cu barba

    a innebunit lupul?

    5
    0

  • onstantai pe 16 Feb 2015, 03:01
    barbieritul la femei

    Ce tampenie. Sa intelegem ca datorita barbieritului inca din tinerete, nici un mos nu mai are riduri pe fata...!!! Sau ustensila nu este de fapt aparat de ras sau lama, este de fapt un aparat de masaj manual care mai rade si cateva fire de par, ceea ce este cu totul altceva...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod