Tratamente de "urgenta" pentru par

Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produsE...
Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produse cosmetice concepute special pentru anumite tipuri de par, dar si pentru anumite probleme ale parului sau scalpului. Produsele din urma sunt astfel concepute incat sa actioneze pentru prevenirea aparitiei unor probleme sau pentru tratarea acestora.

Mastile pentru par

Mastile pentru par se gasesc intr-o gama variata. In general, mastile pentru par contin aproximativ aceleasi ingrediente precum balsamurile, diferenta dintre cele doua fiind data de concentratia substantelor active si consistenta.

Ce poate face o masca pentru par?
Avand in vedere faptul ca ne gandim, in principal, la mastile de calitate, efectele ar trebui sa fie urmatoarele:
hidratateaza parul
confera elasticitate parului uscat
dupa uscare, parul este moale si matasos
ajuta la repararea daunelor aparute in urma colorarii sau a tratamentelor chimice
ofera stralucire parului degradat

Ce nu poate face o masca pentru par? In primul rand, nu trebuie sa te astepti la minuni din partea niciunui produs de ingrijire sau tratare a parului, indiferent de marca sau de ingrediente, fie el masca sau orice altceva.
De exemplu, un par extrem de deteriorat din cauza unui procedeu de vopsire gresit nu va putea fi reparat cu ajutorul mastilor, fie ele oricat de bune.

Tratamentele cu ulei cald

Uleiul cald este un tratament hidratant intens. Se foloseste incalzind recipientul cu ulei (adesea sub forma de fiola) in apa fierbinte sau amestecand uleiul cu apa calda. Se aplica direct pe par si se maseaza bine. Daca parul este lung, se insista asupra varfurilor.

Ce poate face un tratament cu ulei?
ii ofera parului degradat o hidratare intensa
intareste stratul de la suprafata firului de par, facandu-l mai rezistent
netezeste suprafata firului par, ceea ce face ca parul sa reflecte lumina, prin urmare, sa devina mai stralucitor

Tonic pentru scalp

Produsele tonice pentru scalp sunt concepute pentru vitaminizarea scalpului si prevenirea caderii parului sau tratarea si prevenirea matretii.
Se gasesc adesea sub forma de ser. Se aplica direct pe scalp si se lasa sa actioneze in functie de instructiunile de pe ambalaj. De obicei, serurile se adreseaza unei anumite probleme (caderea parului, prurit la nivelul scalpului, par gras, matreata).

Ce poate face un tonic pentru scalp?
in functie de formula si de problemele carora se adreseaza, un tonic pentru scalp poate reduce pruritul aparut din diverse cauze
poate preveni ingrasarea rapida a parului
reduce caderea parului
hidrateaza intens parul uscat si degradat

Nu-ti lasa parul in baza produselor cosmetice!

Esti foarte fericita ca ai achizitionat un nou produs pentru protejarea parului de efectul termic din timpul indreptarii cu placa.
Acum esti linistita, pentru ca poti zabovi mult mai mult timp cu placa pe fiecare suvita si vei avea un par perfect drept...

Din pacate, sunt numeroase femei care cad in aceasta capcana. Un lucru foarte important de retinut este acela ca produsele cosmetice au "puteri" limitate, iar daca te bazezi pe ele la infinit, cu siguranta vei avea de pierdut! Cel mai bun tratament pe care il poti oferi parului tau este atentia. Prin urmare, foloseste cu prudenta uscatorul de par, placa, vopselele, solutiile permanente, decolorantii etc. Chiar si in cazul parului, prevenirea este mult mai sanatoasa decat tratarea.
 

Comentariile 101-150 din 288

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elisa pe 12 Iul 2010, 19:25
    par deteriorat

    ajutatima va rog,cu o saptamina in urma mi-am decolorat parul , cea mai mare greseala,pentruca il vopsisem prea inchis,acum am o matura in cap,nustiu ce sa fac,am citit masca aurorei ,dar dupa cit timp se vede efectul , imi vreau parul inapoi , ajutatima va roog mult,dati-mi un sfat ce sa fac,ca sa-l tratez cit mai curind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • MIHAELA pe 7 Iul 2010, 23:04
    caderea parului

    mie dupa ce am nascut a inceput sa-mi cada parul si nu stiu de ce sa fac sut foarte disperata

    0
    0

  • georgiana pe 14 Iun 2010, 11:33
    tratamente pentru par

    NU LUATI PROVILLUS,FETELOR! ESTE FRECTIE LA PICIOR DE LEMN Si PE DEASUPRA VA SI INGRASATI. VA SPUN DIN PROPRIE EXPERIENTA. AM LUAT TREI LUNI SI INAFARA DE CATEVA KG IN PLUS, N-AM REALIZAT NIMIC. CREDETI-MA, CA VA SPUN ADEVARUL!

    0
    0

  • nata pe 8 Iun 2010, 15:30
    alopetia ariata

    sufar de multi ani de alopetie ariata. am marea chin, cine a facut fata acestei boli, ajutati-ma va rog! tratament medicamentos nu ma ajuta. multumesk

    0
    0

  • nata pe 8 Iun 2010, 15:29
    alopetia ariata

    sufar de multi ani de alopetie ariata. am marea chin, cine a facut fata acestei boli, ajutati-ma va rog! tratament medicamentos nu ma ajuta. multumesk

    0
    0

  • koryna_jmen15 pe 5 Iun 2010, 18:17
    par ars de la placa

    draga giulia,iti recomand spalare cu ceai de brusture si urzica alba timp de 2 ori pe saptamana.dai cu ceaiul decat dupa ce lai spalat cu sampon .intr-o luna cred ca parul tau va straluci de sanatate.si te rog dupa ce parul tau isi va reveni iti recomand sa nu folosesti placa zilnic ci,o data pe luna sau pe saptamana,atat.

    0
    0

  • sabrina pe 5 Iun 2010, 13:29
    caderea parului

    imi cade parul foarte tare,am dureri de cap,.uneori si cand mi-l prind ,ma doare capul,desfacut nu mi-l prea las pentru ca nu am deloc volum,e foarte rar, recunosc sunt foarte stresata , si nu stiu ce sa mai folosec.poate si de aia imi cade parul.mi-am facut niste analize si mi-a iesit ca am lipsa de calciu,de fier.am mai luat tratamente pentru calciu dar degeaba, va rog sa ma ajutati,spuneti-mi ce sa fac!! astept sfatul dumneavoastra,va multumesc!!

    0
    2

  • andreea pe 25 Mai 2010, 21:10
    parul gras si pielea foarte sensibila a scalpului

    buna... eu vroiam sa va spun doar ca de un an si jum o duc greu cu parul meu.. tratamente peste tratamente ... ma doare pielea capului si parul din normal a devenit gras. il spal o zi da una nu...... E BINE DE RETINUT CA ULEIUL DE MASLINE NU E CHIAR ATAT DE BUN PT PARUL GRAS SI CU TENDINATA DE A CADEA!! explicatia cea mai adevarata care este DE CE PARUL GRAS CADE MULT MAI REPEDE DECAT CEL USCAT- ESTE CA ::: BULBUL firului de par din cauza grasimii se imbolnaveste si cade.. asa ca uleiul de masline si uleiurile in general nu are ce sa i faca bine!! cel mai bun sampon care pana acum la mine a dat rezultate a fost ALPECIN OIL A1 SI SOLUTIA DE LA ALPECIN FORTE CARE SE DA DIMINEATA SI SEARA!! EU AICI UNDE SUNT NU MAI GASESC SAMPONUL ASTA DAR CAND OSA VIN IN VACANTA IN ROMANIA O SA INCEP DIN NOU CURA!! important de retinut este sa scapati de grasimea care este pe pielea capului si dupa incepeti hidratarea. nu inseamna ca daca va spalati cu samponul care face ce a mai mare spuma e cel mai bun.. din contra SAMPONUL CARE FACE PUTINA SPUMA FACE BINE LA RADACINA FIRULUI DE PAR!! INTEGRATOARELE ALIMENTARE SUNT BUNE !! VA UREZ BAFTA CA EU NU MAI STIU CE SA FAC .. AM FACUT DESTULE EXPERIMENTE SI MAI BINE IMI FACEAM UN IMPLANT CU PAR LA CATI BANI AM CHELTUIT PE SAMPOANE SI SOLUTII. MULTMESC!!

    0
    0

  • Gabriela pe 20 Mai 2010, 11:34
    un sfat pentru parul fetelor

    Daca vriti sa aveti un par mai frumos si mai sanatis nu il mai vopsiti. Vopseaua de par distrude parul in totalitate. Si trebuie sai acordati mai multa atentie parului.

    2
    4

  • romina pe 18 Mai 2010, 17:12
    despre masca cu usturi

    ce efect are usturoiul?indeseste parul?????

    5
    2

  • OANNA pe 17 Mai 2010, 20:45
    parul degradat si fire despicate

    fetele mele eu aveam o problema voiam sa am parul lung si nu_mi crestea pt nimic. ma zbateam si ma agitam pana cand am descoperit ceva f fain. am folosit uleiul de masline in care am pus cateva catei de usturoi. leam lasat la macerat cateva zile apoi lam folosit. te deai pe par cu acest ulei si apoi iti infasori parul intro punga de plastic si laaaaaaaasi cateva ore bune.cu cat mai mult cu atat mai bine. te speli apoi normal si o sa vezi ca nici nu o sa miroase parul a usturoi aaa si eu ma clatesc la urma si cu apa din frunze de nuc fierte; da o culoare faina la par si luciu; reteta asta cu ulei o puteti folosi si pt par deteriorat la mine a mers f bine; si daca va cade parul.ULEIUL DE MASLINE FACE MINUNI LA PAR.

    1
    0

  • herta pe 15 Mai 2010, 19:16
    fire despicate

    fetelor tot am citit despre tratamentul cu galbenus de ou,ulei de ricin si ulei de masline,am inceput si eu s ma dau sper sa fie okay,adevarul e ca inainte ma tundeam o data la 3 luni asa se zice ca e bine ca nu ti se despica firele si vreau sa zic ca e total neadevarat cu cat ma tundeam mai des mai repede mi se rodea parul si acum nu mam mai tuns de 5 luni si vreau s o tin tot asa coafeza mea zicea mereu cand mergeam la tuns peste 3 luni sa vi iara si tot am mers si mai rau era,de aceea va zic nu va tundeti asa des cele care tineti la par lung,sper ca masca ce o recomandati voi cu ulei de ricin sa dea roade :) vreau sa mi creasca mai repede si am auzit ca uleiul de masline e bun pt varfurile despicate,ce spuneti asa este?cele care a-ti folosit mai mult timp spuneti-mi va rog mult!!mersi

    2
    1

  • aura pe 14 Mai 2010, 20:23
    mi-am ars parul cu placa

    de caurand, mi-am cumparat o placa (nu prea buna) si dupa ce am folosito , mi-am distrus parul, arzandu-l . acum imi vine sa plang si caut pe net tot felul de sfaturi sa indrept ceva. ce ma sfatuiti sa fac, pentru a imi face parul sa isi revina , dupa ce l-am ars cu placa?

    1
    0

  • daniela pe 4 Mai 2010, 12:17
    matreata si caderea parului

    buna sunt disperata poate ma ajuta cineva.cum pot sa scap de matreata ca am incercat toate si nimic nu ma ajuta si imi cade si parul.va rog frumos dk stie cineva cum sa scap.

    0
    1

  • neli pe 4 Mai 2010, 00:06
    macarimea de cap

    cine ma poate indruma

    0
    0

  • BIANCA pe 21 Apr 2010, 15:45
    cum sa am par drept

    cum sa am par drept am un par destul de naspa....si nu stiu cum sa-l fac sa-l am drept.....cine ma poate ajuta???il am cret-ondulat e destul de naspa.......cine stie ceva vreun tratament ceva?? va rog ..multumesc

    0
    0

  • Andreea pe 7 Apr 2010, 10:59
    Nu merge

    Folosesc sampoane pt par drept da nu merge nici unul.....pot apela la extensii?pt a aveaun par drept si frumos

    0
    0

  • Andreea pe 7 Apr 2010, 10:58
    Nu merge

    Folosesc sampoane pt par drept da nu merge nici unul.....pot apela la extensii?pt a aveaun par drept si frumos

    1
    0

  • anytzyka pe 22 Mar 2010, 21:38
    luativa produse din gama elseve.

    am incercat multe produse de ingrijirea parului si dupa parerea mea cele mai bune is alea din gama elseve. masca reparatoare cu laptisor de matca si sampon + balsam protector pt par colorat sau cu mese.

    0
    0

  • Cristina pe 22 Mar 2010, 13:02
    par lung, drept, lipsit de stralucire si deteriorat la varfuri...

    Nu reusesc sa-mi mentin parul lung, sanatos. Ma vopsesc o data la 2 luni si rezultatul... parul meu a devenit lipsit de stralucire si despicat la varfuri. Vreau sa incerc o masca de par naturista. Nu stiu care mi-ar fi potivita, cat de des trebuie folosita... Am nevoie de ajutorul vostru. Va rog raspuns si multumesc mult!

    0
    0

  • antonia pe 28 Feb 2010, 19:15
    cam cat timp sa folosesc masca cu galbenus ?

    mi'am dat si eu de cateva ori cu masca de care ati zis si voi..mai ales k se vorbeste peste tot de ea..si eu m'am decolorat mai intai cu un decolorant profesional si nu mi a placut..si apoi m'am vopsit => blond cenusiu..:( la inceput nu mi a placut delooc ..eram socata :)) dar acum s'a mai decolorat si e aproape la fel cum il aveam inainte...dar nu stiuu exact cam de cate ori sa folosesc masca asta...si daca da rezultate .ast raspuns

    0
    0

  • raluca pe 27 Feb 2010, 12:23
    cresterea parului

    cine stie ce creme facute acasa pentru cresterea mai repede a parului .... cine stie??? va rog.... multumesc .........

    0
    0

  • Dede pe 21 Feb 2010, 22:41
    cresterea parului

    Mi-am decolorat parul...pt k vroiam sa fiu blonda...ce-a mai mare greseala...pt k m-am facut acasa...aveam parul mediu ondulat si saten...dupa decolorare l-am ars....si s-a rupt ca matasea de la porumb...am ramas cu el in mana....am ramas cu el pana la urechi.....acum nici macar o culoare constanta nu mai am. Ce tratamente pot folosi pt crestere...? multumesc! astept raspuns

    0
    0

  • MONI pe 5 Feb 2010, 21:59
    PENTRU ANDREEA

    EU AM PATIT EXACT CA TINE. AM CUMPARAT SAMPON DE LA CLEAR.ESTE EXTRAORDINAR. DUPA MAXIM O SAPTAMANA NU MAI AI NIMIIK.SPER SA ITI FIU DE FOLOS

    0
    0

  • corina pe 4 Feb 2010, 11:25
    par deteriorat

    aurora te rog frumos sa-mi raspunzi la comentariu!vreau si eu sa incerc tratamentul pe care ni la-i dat ca am si eu probleme cu parul.de cate ori se face pe luna acest tratament?si inca o intrebare:deci dupa ce am stat cu tratamentul 3 4 ore il spal cu sampon dar dupa aceea mai aplic pe par masca din comert?sau doar sampon si atat?si unde ai gasit masca asta ca am tot cautat pe internet si a ta e cea mai buna.te rog sa-mi rasp.ms frumos

    0
    0

  • corina pe 4 Feb 2010, 11:08
    pt dya

    ceau te rog mult sa-mi explici cu tratamentul ce ti l-a facut stilistul.cat ulei de ricin,o sticluta?si vitamina A o fiola?de cate ori pe luna se face tratamentul asta?cat trebuia sa stai cu el in par?cu ce te mai dadea in par dupaia?te rog mult sa-mi raspunzi

    1
    0

  • corina pe 4 Feb 2010, 11:01
    pt aurora

    am citit tratamentul tau si mi s-a parut ok.si eu am probleme cu parul,vreau sa te intreb de cate ori pe luna se face acest tratament?si dupa ce stau cu tratamentul il spal cu sampon dar dupa aceea mai folosesc vreo masca sau balsam din comert?si unde ai gasit tratamentul asta ca e interesant,merita incercat.te rog sa-mi rasp.ms frumos

    0
    0

  • ana pe 30 Ian 2010, 10:44
    regenerarea parului

    salut! ati folosit provillus?este bun de ceva?regenereaza parul?dati-mi un sfat,sa-l folosesc sau nu?

    0
    0

  • Dana pe 27 Dec 2009, 23:41
    ptr stralucirea parului

    Draga Mioara acum 2 luni aveam aceeasi problema ca tine, adica par ondulat, uscat, fara pic de stralucire. Pot sa-ti dau urmatoarele retete de masti: 2 galbenusuri de ou si 2 linguri de uei de masline, se amesteca si se pune pe toata lungimea parului timp de o ora . O alta masca am facut-o cu avocado- se paseaza si se pune ca o masca ptr 2 ore, sau aceeasi masca cu mango. Pana acum cred ca am incercat toate mastile posibile, de fapt in par am investit cel mai mult de cand ma stiu, crede-ma mastile facute acasa sunt adevarate miracole. Acum am un par superb.

    0
    0

  • maria pe 3 Dec 2009, 18:01
    par incurcat

    de fiecare data cand imi fac baie mi se fac smocuri de par la spate si stau ore intregi sa il pot descurca...m-am tuns ca m-am gandit ca este f tocit,dar degeaba...va rog da-ti-mi un raspuns urgent nu stiu ce sa mai fac...va multumesc

    1
    0

  • mioara pe 29 Oct 2009, 18:21
    parul meu

    As dori un sfat.Am un par ondulat,este uscat,folosesc samponul cu petrol,o masca Midopla profesionala pentru par uscat.Acum problema mea este ca imediat dupa spalare parul e super,dar a doua zi este uscat,si fara stralucire si plus de asta ma mananca foarte tare pielea capului(scalpul).Nu stiu ce sa mai fac pentru aceasta mancarime si pentru stalucirea parului.Multumesc.

    0
    0

  • adriana rozalia pe 24 Oct 2009, 00:37
    par deteriorat

    cum sa nu se deterioreze parul il vopsim mereu,il indreptam mereu cu placa sau alte procedee,nu tundem varfurile cand este nevoie si cu toate astea mai visam si la un par sanatos...

    0
    0

  • loredana pe 19 Oct 2009, 22:42
    Pentru Andreea

    Buna Andreea,ma numesc Loredana! Situatia ta e asemanatoare cu a prietenului meu...Nu stiu foarte multe despre asta dar pot sa zic ca el foloseste o crema care se numeste Elocom si din cate am inteles este foarte buna. Crema respectiva se gaseste in toate farmaciile disponibile in tara noastra si tot ce iti doresc e sa ai norocul lui.

    0
    0

  • aurora pe 10 Sep 2009, 14:45
    Pt Andreea

    Andreea ai 2 variante la fel de bune ca sunt testate pe mine.Una ar fi sa cauti in farmacii un sampon anti matreata de la vichi e cam scumput 43.00 dar foarte bun (garantat)sau mai ieftin sa te freci la radacina parului cu zeama de lamaie,sa o lasi sa actioneze cam 2 ore si dupa aceia te speli,are efect cam dupa 3 repetari.Succes

    0
    0

  • aurora pe 10 Sep 2009, 09:19
    Masca perfecta pt par deteriorat

    Acum 8 luni mi-am decolorat parul si am ajuns sa am o matura in cap.Am cheltuit bani pe teatamente mai mult decat daca imi faceam implant de par asta pana ce am incercat o masca naturista facuta acasa si am ajuns sa am dinou incredere in parul meu si-l pot lasa dinou pe spate.Am uitat sa va spun ca dintrun par lung pana la mijloc acum il am pana la umeri pt ca lam tuns in speranta ca o sa-si revina.Nu va mai chinui si va dau reteta.1 galbenus de ou,3 linguri de ulei de masline extra virgin,o sticluta de ulei de ricin si 15 picaturi de vitamina A,se omogenizeaza toate si cu un disc demachiant se maseaza la radacina si apoi se intinde pe toata lungimea firului de par,pui desupra folie de aluminiu si infasori capul intrun prosop pentru 3-4 ore si te speli.Se curata foarte usor si miroase si bine,o sa fiti uimite de rezultat.Succes

    0
    0

  • andreea pe 14 Aug 2009, 11:53
    scalpul

    sunt multumita de parul meu insa scalpul imi cauzeaza destule probleme,nu stiu exact ce este ca nu se aseamana cu matreata,sau poate ma insel,mai ales in fata la breton,la 2 zile dupa spalare apare o mancarime si prin par bucatele mici de piele,ma abtin cat pot sa nu ma scarpin.ce sa fac,ce pot folosi pt a scapa de problema asta va rog sfatuiti-ma

    0
    0

  • alex pe 10 Aug 2009, 18:11
    cum sa am par drept

    am un par destul de naspa....si nu stiu cum sa-l fac sa-l am drept.....cine ma poate ajuta???il am cret-ondulat e destul de naspa.......cine stie ceva vreun tratament ceva?? va rog ..multumesc

    0
    0

  • alex pe 10 Aug 2009, 18:10
    cum sa am par drept

    am un par destul de naspa....si nu stiu cum sa-l fac sa-l am drept.....cine ma poate ajuta???il am cret-ondulat e destul de naspa.......cine stie ceva vreun tratament ceva?? va rog ..multumesc

    0
    0

  • iulian pe 6 Aug 2009, 14:53
    par

    salut!nu stiu ce sa fac,incep sa chelesc si numi place deloc.ce sa fac sa mi se regenereze parul?ce tratamente exista? vreau sa am si eu parul normal...datimi un sfat va rog

    0
    0

  • polly pe 30 Iul 2009, 19:22
    pt par gros

    URGEEENT....as vrea sa imi spuneti ce pot face fiindca majoritatea firelor de par au un fel de umflaturi si unele fire se despica chiar in trei.ce as putea folosi?

    0
    0

  • romina pe 23 Iul 2009, 16:23
    ptr ana

    fa-ti masca cu galbenus de ou .intareste parul si ii da luciu.foloseste si ulei de par.si altceva,nu-l ma pieptana des.cat poti de rar

    0
    0

  • romina pe 23 Iul 2009, 16:17
    ptr ana

    fa niste analize poate iti lipseste fierul din corp.parul mai cade si de la stres si de la o cadere mare de fier......

    0
    0

  • romina pe 23 Iul 2009, 15:57
    ptr crestere mai papida si regenerare

    conteaza foarte mult sa tai varfurile kiar daca nu este inspicat ptr ca ajuta ca parul sa creasca mai repede.eu ma tund singura si imi creste foarte repede si se regenereaza....va pooop fetelor

    0
    0

  • romina pe 23 Iul 2009, 15:49
    ptr par blond

    sfatul meu ptr par blond si ars.....folositi masca la fiecare spalare...aplicati masca masati ptr cateva minute apoi il limpezitzi bn.aplicati un ulei de par 2-3 picaturi il pieptanati si il lasati sa se usuce singur fra sa mai folositi feonul macar acum cat este vara.......eu il am shuvite blonde dar este sanatos

    0
    0

  • andra pe 22 Iul 2009, 18:25
    AJUTOR!!!!!

    M-am vopsit nu de f mult blond,la inceput a fost bine,tin s amentionez k firul de par foarte subtire,acum insatot ce obtin de la produsele cosmetice e o iluzie,aspectul; de matura pregnantsi orice as aplica pe par nu da rezultat!(egal k e naturist sau cosmatic),poate cineva a trecut cu brio peste o astfel de situatie,rog un sfat!

    0
    0

  • M pe 16 Iul 2009, 17:33
    Parul Meu!!!

    Buna:d...!!! Ce imi puteti recomanda pentru parul meu? Desi il am pana la jumatatea spatelui este ondulat....dar am varfurile spicuite... si din dorinta de al avea f lung... nu ma tund nici makr un 1 cm ....am grija de el il impletesc mereu pentru a nu se incurca si il pieptan ....credeti k dak nu ma tund o sa-mi mai creasca????....:*:*:* ast rasp voastre multumesc:*:*:*:X:X:X:

    0
    0

  • violeta pe 9 Iul 2009, 23:23
    ptr problema cu paduchii

    pentru a scapa cat mai repede de paduchi trb sa-ti cumperi in primul rand un pieptan des dupa care trebuie inodat cu ata de cusut iti dai in cap cu gaz sau motorina-amestecata cu spirt si iei lapieptanat parul dupa care dormi o noapte asa cu parul strans in coc a doua zi te speli cu apa si sampon mentolata si garantat vei scapa de paduchi 100 la suta si sa te speli din doua in doua zile la cap tot cu un sampon mentolat iar la clatirea parului sa te clatesti cu otet indoit cu apa sigur vei scapa dE EI

    1
    0

  • corycata pe 27 Iun 2009, 11:01
    pt fata cu paduchii

    buna...date cu gas si ai sa scapi sigur de paduchii dar foloseste si piaptanul des si ai sa reusesti sa scapi multa bafta

    0
    0

  • Carmen pe 10 Iun 2009, 20:37
    parul rar si deteriorat

    buna..parul meu este foarte rar si mi se rupe foarte repede,am numai rupturi de fire in cap. Ce pot sa fac pentru a avea cat de cat un par sanatos? Ce tratament sa folosesc?

    1
    0

  • n3buna_de_m3 pe 4 Mai 2009, 22:50
    ce pot face??

    fetelor....as avea si eu o intrebare....cum pot face sa scap de matreata si sa imi creasca parul mai repede...am incercat multe sampoane dar nici unul nu da rezultate...am parul fara volum,subtire....si chiar vreau sa fac ceva sa nu mai sufere....va multumesc:*:*

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod