Blondul căpșună este din nou în tendințe: 20 de nuanțe din care să te inspiri

Te-ai uitat vreodată la părul cuiva și n-ai putut să te decizi dacă este roșcat sau blond? În acest caz este posibil să fi fost ambele, adică celebra nuanță de blond căpșună.
Tonurile de blond căpșună se afla la limita dintre roșcat cupru și blond - o nuanță de blond cald cu tonuri roșiatice sau una de roșcat deschis cu tonuri aurii.

Oricum ai vrea să-i spui, această culoare revine puternic în tendințe și în mod sigur o vezi tot mai des pe Instagram, în rândul vedetelor și influencerițelor. 
Blondul căpșună ți se potrivește foarte bine dacă preferi o nuanță caldă de blond, cu tentă de cupru. Este ideală dacă ai pielea cu subton cald, indiferent dacă este foarte albă sau măslinie.
Printre vedetele care ne-au demonstrat că blondul căpșună arată excelent și în cazul pielii închise la culoare este Beyonce, care a purtat această culoare.

Deși arată excelent, blondul căpșună nu este ușor de întreținut. Va fi necesar să te vopsești cu regularitate pentru că nuanțele de roșcat se estompează rapid, iar rezultatul este un păr ce pare ars, cu tentă roșcat. 

Nuanțele de blond căpșună variază foarte mult, de la cele cu tente subtile de cupru, până la tonuri intense și puternice care se apropie de roșcatul natural.

Descoperă în galerie 20 de idei pentru păr în nuanțe de blond căpșună.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod