Frumuseţe. Ce este liftingul mamar şi cum te ajută să ai un decolteu perfect



Uneori, când sânii sunt mari şi grei, ce pot cauza dureri de colona cervicală, operaţiile de lifting mamar e completată cu cea de reducere a sânilor. Prin realizarea ambelor tipuri de intervenţii, aspectul sânilor redevine unul tânăr şi ferm, fiind completat de mărimea dorită.
În cazul în care se doreşte şi mărirea sânilor, prin aceleaşi incizii realizate în jurul areolei şi cele verticale se va introduce şi implantul. Fiind realizate două intervenţii, operaţia este mai complexă şi durează cam 2 ore, iar anestezia este generală. Mai întâi se aplică implanturile, iar apoi se îndepărtează excesul de piele şi se repozitioneaza areolele mamare, şi nu invers!

Recuperarea şi rezultatele în urma mastopexiei

Intervenţia se realizează cu radioplasma ELLMAN, ceea ce asigură o vindecare mult mai rapidă. În aproximativ o săptămână se pot relua activităţile obişnuite, însă efortul intens trebuie evitat timp de patru săptămâni după operaţie, pentru a permite corpului să se vindece. După operaţie se recomandă purtarea unui sutien compresiv care asigură confort şi suport până ce recuperarea este completă.

Durerile resimţite sunt minore şi pot fi ameliorate cu ajutorul calmantelor obişnuite, iar vânătăile şi umflăturile ce pot apărea în jurul areolei dispar în câteva săptămâni. Orice intervenţie chirurgicală implica riscuri, iar cele ce pot exista în urma mastopexiei sunt complicaţii generate de anestezia generală, infecţii sau hematoame.

Nouă formă şi poziţie a sânilor este vizibilă la scurt timp după operaţie, urmând ca rezultatul final să se observe în câteva săptămâni. Cicatricile în urma intervenţiei se estompează în timp până devin aproape invizibile. Rezultatele acestui tip de intervenţie nu sunt însă definitive, acestea putând fi alterate de o nouă sarcină, spre exemplu.  Liftingul mamar simplu are ca rezultat un contur mai tânăr şi mai ferm al sânilor, ireductia mamara îi ridică şi îi micşorează, în timp ce liftingul cu implant aduce în plus şi mărirea volumului sânilor.

Preţul unei operaţii de lifting mamar este de 2200 de euro, iar cel al unei intervenţii de ridicare şi mărire cu implant a sânilor este de aproximativ 4000 de euro, în funcţie de tipul de implant ales. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod