Ce-i prea mult strica

Ce-i prea mult strica



Pentru a scapa de parul in exces, recurgem la tot felul de metode. Firmele de cosmetice v-au pregatit cateva oferte tentante. Puteti alege intre creme, aparate de ras si ceara pentru epilat.

Depilsoap

Ceara calda cu granule de clorofila si miere
Continutul de ceara de albine si esenta de clorofila si miere permite o epilare delicata, ideala pentru o piele foarte sensibila. Pentru ca ceara este sub forma de granule, puteti folosi, de fiecare data, cat va trebuie.

Benzi depilatoare pentru corp si fata
Pentru o epilare rapida si delicata puteti opta pentru benzile Depilsoap de unica folosinta. Usor de aplicat si cu un continut bogat in aloe si miere, benzile epilatoare pot fi cea mai comoda solutie.

Gel post depilator
Formula special conceputa actioneaza pe trei cai: Ritardante - intarzie cresterea firelor de par pe o perioada de doua saptamani; Rigenerante - ajuta la refacerea tesutului epidermic; Restitutivo - reechilibreaza pH-ul pielii dupa epilare, prevenind eventualele iritatii.

Blondepil

Ceara cu zahar
Cu ceara Blondepil si cu ajutorul aplicatorului Roll-On obtineti o epilare rapida si practica. Ceara cu zahar se incalzeste fie in cuptorul cu microunde, fie in apa calda. Se poate aplica si calduta, fiind adaptata si pentru pielea cea mai sensibila.
Crema epilatoare
Crema epilatoare Blondepil permite o epilare rapida si usoara a pilozitatilor. Datorita noii sale formule bogate in ulei de migdale, pielea ramane supla si extrem de fina. Acest produs este recomandat in special persoanelor cu pielea foarte sensibila.

Farmec

Crema epilatoare
Crema epilatoare se aplica pe pielea perfect curata si se lasa sa actioneze cateva minute, timp in care parul este topit. Se poate aplica pe intreaga suprafata a corpului, evitandu-se fata si zonele iritate. Pielea ramane neteda si catifelata.

Oriflame

Gama Gentle Touch - contine gel hidratant pentru ras, care usureaza indepartarea parului nedorit, balsam calmant dupa ras, care hidrateaza si catifeleaza pielea proaspat rasa, si aparat de ras.

Gillette

Gillette Senzor Excel pentru femei este un aparat de ras prevazut cu o banda de cauciuc pentru prevenirea alunecarii si cu lamele microfine protectoare, moi, special concepute pentru a lasa pielea satinata.

Philips

Datorita sistemului cu discuri rotative, epilatorul Satinelle Sensitive HP 6427/PB smulge si cele mai scurte fire de par (0,5 mm). Ce il face special? Cele doua trepte de functionare a atenuatorului de durere: normal - pentru picioare, si BodyTotal - pentru zona axilara si inghinala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod