La o sueta din dragoste pt voi :)
-
0 0Trecura ceva timp de cand am luat hotararea sa nu va mai stresez :D ... Am revenit in forta.... Din dragoste pt voi...:D Vad ca reclamele au invadat forumul si aproape ca abandonam ideea de a va scrie.... Motivul plecarii mele dintre voi a fost ca in ultima perioada am suferit foarte mult despartindu-ma si de amicul meu cunoscut pe net.... I-am zis ce am avut de zis si gata s-a terminat si pt ca nu-l pot uita pe iubitul meu cu care trebuia sa ma casatoresc...Ma descarc si eu pe la voi pe forum....As vrea sa intorc timpul inapoi sa vad ce nu a mers si unde am gresit.... De nimic nu-mi pare mai rau decat de chestia ca am dat totul pt aceasta relatie in rest nu am primit decat minciuni... Imi pare rau pt ca i-am zis si lui toate astea si ca l-am disperat la telefon, n-am rezolvat nimic plangandu-ma lui ca ma doare si ca plang si cum ma simt seara de seara, ca trebuia sa fie sincer si sa nu-mi creeze iluzii ca ma va lua de sotie....
Nu stiu,eu mereu am zis cand ma durea, apasa, ceva, mereu am zis ce m-a deranjat iar el sa spuna inainte cu doua zile ca ma iubeste apoi sa spuna ca s-a terminat mi se pare prea, prea....Acum e cu alta si nu ca "aia" e mai buna decat mine sau ca sa rezolve ceva ci poate sa stie ca departe de ceea ce sunt, ce am fost pt el am suflet si ma face sa sufar sa-l vad cu alta... Stiu ca ii e bine cu ea, cu actuala, dar mie mi-e rau. Sunt fara iubit, el nu ma suna niciodata si il enerveaza mesajele mele sau apelurile.
Traiesc in mijlocui unui vid sentimental, abia acum simt ca-l iubesc pt cum era el si nu pt ce imi putea oferi. El a fost "the best" Daca ar veni si mi-ar spune: "Hai sa o luam de la capat...."as fi gata in orice moment. Dar nu o sa mai aud niciodata aceste cuvinte din gura lui......Care dintre voi poate sa spuna cateva cuvinte, eu le primesc, cu conditia ca as vrea sa pastram o linie de respect reciproc si discutia sa nu se intinda prea tare spre alte directii din trecut...Multumesc. -
P.isis said:Ma descarc si eu pe la voi pe forum....
Care dintre voi poate sa spuna cateva cuvinte, eu le primesc, cu conditia ca as vrea sa pastram o linie de respect reciproc si discutia sa nu se intinda prea tare spre alte directii din trecut...Multumesc.
Ceea ce faci matalutza, nu e prea elegant...
Cum ar fi de m-as descarca si eu pe la voi???

-
carmen008 said:
kidokido said:
carmen008 said:pisis la 16 intram in greva

Hai breeee la o bere...
hai de suparare ca tot mananc paste ..hai si le bere... nixam dieta pe azi
Offf...
Nu va pot intelege cum va poate placea berea in asemenea hal...
E atat de amara, face spuma, si pe deasupra mai e si atat de rece...
-
warmfreezer said:
carmen008 said:
kidokido said:
carmen008 said:pisis la 16 intram in greva

Hai breeee la o bere...
hai de suparare ca tot mananc paste ..hai si le bere... nixam dieta pe azi
Offf...
Nu va pot intelege cum va poate placea berea in asemenea hal...
E atat de amara, face spuma, si pe deasupra mai e si atat de rece...
gura mamei ei de bere...adu 2 barman
-
alex_me said:la mine in baie nu e loc nici de o bere, mama ei de muiere !!
http://www.youtube.com/watch?v=mjPCLurhs6Y
daca nu ai asa ceva acasa..da-i eject la femeie
Acest mesaj a fost editat de către carmen008: -
warmfreezer said:
alex_me said:la mine in baie nu e loc nici de o bere, mama ei de muiere !!
La mine in baie, e doua bai...
Mama ei de lipsa de muiere!
Vezi, nici asa nu e bine...

pai pe asta de sta de dimineata pana seara sa se macheze si sa se demacheze sa puna masti si creme si lotiuni si vopseluri si balsamuri, cine crezi tu ca o mai prinde? nici nu iese din baie, ca pana sa isi termine toaleta de dimineata s-a facut dupa-amiaza si o ia de la inceput
e bine insa ca nu e nemultumita in privinta marimii: e obisnuita cu pana la 40% reducere
-
warmfreezer said:
alex_me said:
inainte bineinteles, ca dupa e reducere de pana la 90%
Ahaaam...
E bine totusi si asa.
Mult mai grav ar fi fost cu 90% inainte, ca in cazul ala era cea mai sigura metoda contraceptiva...
avem metode contraceptive in baie! ai vazut culoarea la faianta? moartea pasiunii!!!