buna tuturor!
-
0 0Sunt aici pt a cere un sfat sper sa-l primesc...am o relatie de 7 luni,pana acum 2 saptamani a mers perfect de 2 saptamani e schimbat total el....vine de la munca nu vorbeste cu mine se pune la calculator si sta acolo ore in sir vine se pune in pat tot nu vorbeste cu mine...nu mai iese cu mine in oras ma tine doar in casa ....de vorbit vorbeste cu toata lumea doar cu mine nu..si nu inteleg de ce...inainte tot ce facea imi zicea pe unde mergea ma lua cu el sau imi spunea ma duc acolo...acum nu mai zice nimik....e schimbat total si nu stiu de ce:(...ce as putea sa fac?
-
annieze82 said:Sunt aici pt a cere un sfat sper sa-l primesc...am o relatie de 7 luni,pana acum 2 saptamani a mers perfect de 2 saptamani e schimbat total el....vine de la munca nu vorbeste cu mine se pune la calculator si sta acolo ore in sir vine se pune in pat tot nu vorbeste cu mine...nu mai iese cu mine in oras ma tine doar in casa ....de vorbit vorbeste cu toata lumea doar cu mine nu..si nu inteleg de ce...inainte tot ce facea imi zicea pe unde mergea ma lua cu el sau imi spunea ma duc acolo...acum nu mai zice nimik....e schimbat total si nu stiu de ce
...ce as putea sa fac?Buna, poate are o perioada mai dificila la servici sau sentimentele lui pentru tine sunt in schimbare a aparut un pic de monotonie..Daca prefera sa-si petreaca timp la computer si nu cu tine, eu nu ma pot gandi la altceva decat ca are una dintre problemele de mai sus.In orice caz daca aceasta situatie continua nu poti face altceva decat sa-l provoci.Nu stiu cum, in orice mod,numai sa ai o minima reactie din partea lui si sa primesti un raspuns.
-
annieze82 said:Sunt aici pt a cere un sfat sper sa-l primesc...am o relatie de 7 luni,pana acum 2 saptamani a mers perfect de 2 saptamani e schimbat total el....vine de la munca nu vorbeste cu mine se pune la calculator si sta acolo ore in sir vine se pune in pat tot nu vorbeste cu mine...nu mai iese cu mine in oras ma tine doar in casa ....de vorbit vorbeste cu toata lumea doar cu mine nu..si nu inteleg de ce...inainte tot ce facea imi zicea pe unde mergea ma lua cu el sau imi spunea ma duc acolo...acum nu mai zice nimik....e schimbat total si nu stiu de ce
...ce as putea sa fac?
nu cred in schimbarea unui om in 2 saptamani
ceva s-a intamplat acum 2 saptamani
sunt unele sa zicem semne de nebunie...intarziat acasa..imbracat mai atent..privire mai lunga in oglinda...sex putin acasa...ceva tot s-a intamplat si tu nu ai dat atentie
sa zicem de semne...poate nu ti-a dat impresia ca nu are alta femeie...
poate s-a intamplat ceva la servici..poate vreun somaj..poate o perioada mai solicitata...uita-te mai atent la el..incearca sa il provoci la discutie -
izzy19 said:de ce te-ai mutat cu el daca aveati doar 7 luni impreuna ? nu il cunosti asa de bine cum crezi si uite ca iti face surprize... cred k asta e marea greseala a multor fete..aveti toata viata sa stati impreuna , sa va saturati unu de celalalt.. nu va mai grabiti !
N-are legatura dupa cat timp te muti impreuna. Depinde de la caz la caz. Noi ne-am mutat dupa 3 luni si a fost totul ok.
Probabil ca il deranjeaza ceva.
L-a intrebat care-i baiul?
-
dancing_fawn said:Mai mult ca sigur nu l-a intrebat nimic, dar ne intreaba pe noi. Pe mine nu ma cheama nici Mama Omida, nici Vanesa, nici Melisa, nici nu ghicesc in stele sau cafea.
Daca ei au o problema de comunicare, de ce trebuie sa o rezolvam noi... sau, mai exact, CUM s-o rezolvam noi??O chemam pe mama omida, poate citeste ea-n stele

-
dancing_fawn said:Mai mult ca sigur nu l-a intrebat nimic, dar ne intreaba pe noi. Pe mine nu ma cheama nici Mama Omida, nici Vanesa, nici Melisa, nici nu ghicesc in stele sau cafea.
Daca ei au o problema de comunicare, de ce trebuie sa o rezolvam noi... sau, mai exact, CUM s-o rezolvam noi??
nimic nu stiti..cele mentionate mai sus din cate stiu eu sunt la inchisoare
tanti harra e in america..deci de azi inainte ordin...luati-va globuri de cristal , carti de tarot si hai sa ne adunam in padure in poienita sa vedem ce ne iese