sangerari sarcina
-
0 0Buna evelor!
Sunt insarcinata in 12 saptamani si am o scurgere si sangerari in acelasi timp. Sangerarile sunt la distanta de cateva zile. Doctorul meu spune ca de vina este colul si nu afecteaza sarcina (asta dupa ce mi-a facut controlul). Mi-a dat tratament cu Utrogestan (2/zi) si sa ma ung cu Bepanthen Plus (local). De cand am inceput tratamentul minunea a tinut 1 saptamana si acum iar au revenit sangerarile (o data la cateva zile). Oricum mie imi este teama. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? -
Si eu am patit la fel la 2 luni de sarcina au aparut mici sangerari.Am urmat tratament tot cu utrogestan dar am facut si injectabil scobutil +papaverina.Am urmat tratament pana la 5 luni cand au disparut de tot sangerarile.Dar de la 5 luni nici nu am mai mers la servici,repaus total.Acum am o minune de copil de 1 an si 8 luni.Sarcina usoara si multa rabdare iti doresc.
-
Sincer imi este teama sa nu pateasca ceva bebe-ul. Am fost din nou la doctor si mi-a mai dat sa ma ung local cu crema de galbenele o seara, a doua seara cu Bepanthen Plus si asa mai departe.De doua ori pe zi iau Utrogestan (pana in saptamana a 16-a). Doctorul zice ca am colul carnos si sensibil. Oricum majoritatea timpului stau in pat (din cand in cand la calculator sa ma mai informez). Ma bucur sincer ca am cu cine vorbi si cu cine ma consulta. Va multumesc din suflet.
-
Sa-ti creasca mare,frumos,destept si sanatos.Sa te bucuri de bebe.
Scurgerea aceea de care vorbesti aproape toate femeile o au(desi unele nu o recunosc,treaba lor) ,dar aceasta creste pe timpul sarcinii isi poate modifica culoarea,mirosul,denditatea de la un organism la altul.(Este un adjuvant impotriva infectiilor chiar.)Stai linistita,continuati tratamentul si lasa timpul sa treaca sa vezi ce minunatie o sa ai.Odihnestete si profita din plin de toata atentia celor din jur.Pupici. -
mersi mult pentru incurajari. Am stat foarte mult in pat de teama si pentru sanatatea bebe-ului. Imi doresc sa fie totul bine si sa ma bucur si eu de puisorul meu.In ianuarie merg din nou la control. Un an nou frumos la toata lumea, plin de realizari si SANATATE ca e foarte importanta, fericire si DRAGOSTE!