Cabinet de ginecologie

•  
    • 16 mesaje
    4 Dec 2003, 12:05
    0 0
    Buna, fetelor! Stiti un cabinet de ginecologie in Bucuresti? Ma refer la un cabinet cu un medic capabil si de treaba in acelasi timp. Pe net am gasit o gramada, dar ma gandeam ca aveti voi un cabinet la care mergeti si stiti si cum e medicul.
  •  
    • 257 mesaje
    4 Dec 2003, 13:18
    0 0
    ti-o recomand pe Dr Mihaela Popescu de la Medicover Plevnei. eu am fost foarte multumita. Bafta!
  •  
    • 28 mesaje
    6 Dec 2003, 16:04
    0 0
    da stiu o super doctorita doamna dr anca popa de la centrul medical medsana. eu acolo ma duc mereu. este o dulcica. daca te intereseaza iti dau toate detaliile. se comporta super bine si chiar o sa-ti placa sa-ti faci control periodic.
  •  
    • 16 mesaje
    6 Dec 2003, 18:20
    0 0
    Va multumesc mult de tot! Ma gandeam eu ca se va gasi macar o "eva" care cunoate un ginecolog bun! Sunt de 2 ani si jumatate in Bucuresti si pana acum nu gasisem un medic ginecolog care sa fie si bine pregatit, si sa fie amabil cu pacientele. Cred ca am avut ghinion, atata tot.
  •  
    • 15 mesaje
    9 Dec 2003, 11:25
    0 0
    buna
    m'ar interesa si pe mine un medic bun
    poti sa'mi mai ii dai detalii?
  •  
    • 28 mesaje
    9 Dec 2003, 12:31
    0 0
    cabinetul este pe langa statia eroilor(336,601). sunt multe indicatoare nu ai cum sa le ratezi.doctorita se numeste anca popa si cum am spus mai sus e o dulcica. trebuie sa te programezi. suni la nr: 4108643,4108543,4108459,4108403,fax 4100955 iar adresa completa este:str nanu muscel(pe paretea cealalta de facultatea de medicina-a treia straduta la stanga de la academia militara-nu ai cum sa nu o gasesti), nr 12.email office@medsana.ro;www.medsana.ro.
    dar sa stii ca pentru orice te duci nu-ti da nimic pana nu iti faci toate analizele inclusiv papanicolau. refuza categoric. zice ca orice femeie este obligata daca merge la cosultatie sa-si faca toate anlizele:sange+secretie.
    eu m-am dus ca sa incep sa iau anticonceptionalesi facndu-mi analizele am descoperit ca am clamidya antigen, o infectie a mucoasei vaginale care netratata duce la sterilitate.mai grav daca luam anticonceptionale de capul meu ramneam automat sterila. si tre' sa ma tratez si eu si prietenul meu ca are si el de la mine.el este doar purtator. nu am decat 20 de ani.nici nu-mi trecea prin cap ca pot sa am ceva,dar...
    duceti-va toate periodic ca nu e de gluma. succes si sper sa va duceti dar s-ar putea sa fie full la ea pana in craciun. asa e mereu la ea. e una dintre cele mai bune.
  •  
    • 96 mesaje
    11 Dec 2003, 08:50
    0 0
    am si eu 2 intrebari :
    1 trebuie trimitere de le medicul de familie ?
    2 cat costa o consultatie ?
    multumesc
  •  
    • 14 mesaje
    13 Dec 2003, 23:06
    0 0
    --------------------
  •  
    • 28 mesaje
    14 Dec 2003, 14:38
    0 0
    consultatia m-a costat 400 de mii de lei. iar daca vreti sa vedeti toate analizele cat costa intrati la www.medsana.ro. studentii si elevii au reducere de 10%. nu trebuie trimitere de la medicul de familie. e cabinet particular.