Homeoparia?!...
-
0 0Am inceput un tratament la homeopat de 3 luni pt. o dermita (a)topica,adica o eczema care imi iesi pe maini si pe fata la perioade nedefinite de timp si fara sa reactioneze la ceva in mod special (anumita mancare, bautura, stare de spirit,etc.)Medicii alopati mi-au zis ca nu ma pot vindeca pt. ca nu are nici o regula asa ca de-a lungul vietii am folosit diverse unguente recomandate de dermatologi dar care au tratat doar efectul,adica faceau eruptia sa se micsoreze pana sa dispara,dar dupa un timp aparea din nou in acelasi loc sau in altu.Homeopatul mi-a zis ca tratamentul este de durata pt. ca boala e f. veche si pt. ca am suprimat-o de-a lungul vietii cu acele unguente.Mi-a zis ca nu stie in ce procent ma voi putea vindeca dar incercam sa apara pe portiuni cat mai mici si la perioade cat mai mari de timp.Pana acum in urma tratamentului eczema a evoluat sinusoidal adica s-a inrautatit sau aproape s-a vindecat si asta fara sa dau cu vreo crema.Problema e ca increderea mea in homeopat parca scade.astept rezultate intr-adevar.Arat ingrozitor din cauza eczemei si parca nu am vreo certitudine.Spuneti-mi daca voi credeti,daca ati auzit de rezultate...Ce sa fac ?Sa continui in speranta ca se va vindeca macar partial si sa stau ca un monstrulet un an sau sa ma indop cu Cortizon din unguente?Am nevoie de sfatul Vostru!
-
din proprie experienta iti spun sa renunti la unguentele cu cortizon sau sa le folosesti cu zgircenie. sunt extrem de periculoase pe termen lung, chiar daca momentan te salveaza. ai invredere in medicul homeopat, dar si rabdare. este un tratament care da rezultate in timp, cu conditia sa urmezi indicatiile intocmai.
si eu urmez un astfel de tratament la doctorita Mariana Tifa. daca vrei, iti pot da numarul ei de telefon. tu unde te duci? -
Draga Dani,
Sunt mama unei fetite de 15 ani, si in urma cu opt ani, micuta mea arata ca un "monstrulet", plina de negi pe fata, negi care ii apareau continuu, numai pe fata si fara vreun motiv cunoscut. Ochii abia mai putea sa-i deschide, pleoapele erau ciorchine de veruci. Eram disperata; am fost cu ea la medici dermatologi, au supus-o la cauterizari dureroase, a folosit unguente, ba chiar si interventii chirurgicale. Toate fara rezultat! Apareau in continuare.
Ca ultima salvare am fost la homeopat, care foarte calm, mi-a spus ca in cateva luni vor disparea, si i-a dat tratament. In prima luna de tratament au aparut si mai multe veruci, fapt ce pe mine m-a dus la disperare, aveam impresia ca le pot zari cum apar. M-am reintors la medic si, foarte dezamagita, i-am aratat "rezultatul". M-a linistit spunandu-mi ca vor trece, doar sa am rabdare. Nu mai stiam unde sa merg cu ea, asa ca am continuat tratamentul si am asteptat. Mare mi-a fost bucuria cand, dupa vreo doua luni, au inceput sa dispara, fara nici o urma. Dar cand spun "sa dispara" nu exagerez de loc, dispareau de seara pana dimineata, de parca nici n-ar fi existat vreodata. Pleoapele i s-au caratat intr-o noapte. Fata se curata cand se spala si se stergea cu prosopul. A fost ceva uimitor!
E lung raspunsul meu, sper ca nu te-a plictisit, dar nu am vrut altceva decat sa-ti dau incredere si sa te asigur ca daca ai rabdare si respecti tratamentul (stii ca nu ai voie cafea, coca-cola si ciocolata - nimic ce contine cofeina)vei avea rezultatele asteptate.
Iti doresc din toata inima succes si vindecare cat mai rapida. Nu renunta! -
Iti multumesc din sufle biancavali pt. incurajare.As vrea si eu nr. de tel. al medicului.Dar spune-mi negii au inceput sa apara dintr-o data sau i-a avut de mica de tot?Eu fac tratament de 4-5 luni si nu e nici o inbunatatire,ba din contra potiunile cu eczerma sunt de 3-4 ori mai mari decat inainte sa ma duc la homeopat.E adevarat ca atunci dadeam cu unguente...Homeopata mea imi spune ca tratamentul o sa dureze mai mult pt. ca e boala f. veghe si ca eczema e mai mare acum pt. ca inainte o suprimam cu unguente si nu o lasam sa iasa cat era ea de fapt.Este oribil pt. ca lucrez intr-un loc unde am 400 de colegi si in plus lucrez in contact direct cu clientii.Toata lumea ma intreaba pt. ca acum o am pe palma stanga intr-un mod oripilant.Te rog incurajaza-ma sau trimite-ma la homeopatul tau,macar sa-i cer parerea.Multumesc!Sa stai linistita ca nu ma plictisesc.Poti sa-mi scri romane!
-
Draga Dani,
Cam tarziu iti raspund, dar pana acum am fost cam departe de computer. Doctorita la care am fost este in Brasov, si se numeste ANA COMANESCU. Fetita mea a facut tratament in 1995, iar atunci doctorita avea cabinet la Forumul German, pe str. Bicazului. Dupa vreo doi sau trei ani am cautat-o pentru o cunostinta a mea si n-am mai gasit-o acolo. Asistenta imi spusese ca are fetita mica si nu mai are cabinet, pentru moment. De atunci i-am pierdut urma, dar sincera sa fiu, nici n-am mai insistat in cautari. M-am interesat din nou acum, pentru tine, si am aflat ca este la Policlinica Astra (tot in Brasov) si poti afla detalii (zile si ore de consultatii) la telefon: 0268-332.360
Stiu ca acolo nu are cabinet homeopat, este in cadrul Sanepidului (din cate am inteles), dar mai face tratamente homeopatice.
In ceea ce o priveste pe fetita mea, acei negi i-au aparut dintr-o data, cu vreo noua-zece luni inainte sa inceapa tratamentul. Deci a aparut unul pe nas, apoi cate unul pe fata, si din ce in ce mai multi, pana i sa umplut toata fata. Acum e bine, multumita acestei doctorite.
Ea mi-a fost recomandata la ora aceea de niste prieteni, care au tratat baiatul la ea, baiat caruia ii aparuse un gen de abces pe buza de jos, care se tot marea si copilul nu mai putea nici manca si nici vorbi. Tratamentul baiatului a durat doar doua saptamani, si pana in ziua de azi nu i-a mai aparut nimic pe gura.
Te-as sfatui s-o cauti pe femeia aceasta, chiar daca nu esti din Brasov, si sa mergi cu incredere la ea. Daca te poate ajuta iti spune clar ce ai de facut, iar daca nu te poate ajuta, la fel iti spune fara ocolisuri. Cu ea nu-ti pierzi vremea de pomana. Alt medic nu cunosc personal, cu toate ca sunt multe cabinete de homeopatie, dar eu numai la d-na Comanescu am fost.
Iti doresc din toata inima sa te faci bine si m-as bucura sa gasesc un mesaj de la tine ca esti fericita si sanatoasa.
Stiu prin ce treci, te inteleg perfect, dar iti trebuie multa rabdare. Nu-ti pierde increderea si vei vedea ca va fi totul bine, in cele din urma. Sunt sigura de asta!
Te sarut si iti doresc numai bine.