Celulita :)

•  
    • 1 mesaje
    23 Mar 2011, 17:33
    0 0

buna fetelor.!

Este primavara si in curand vom incepe sa purtam rochitze,fuste dar exista intotdeauna o problema:celulita.Voi ce remedii stiti pentru diminuarea aspectului de celulita?

Va multumesc

•  
    • 164 mesaje
    23 Mar 2011, 19:48
    0 0

eu am incercat 3 luni cu crema anticelulitica de la avon care are aplicator de masaj.faceam masaj 20 de minute pe fiecare parte "afectata"de celulita dar nimic, niciun rezultat ...doar pielea sa facut mult mai fina.....

Acest mesaj a fost editat de către gizzzela: 25 Mar 2011, 10:53
  •  
    • 4 mesaje
    25 Mar 2011, 08:15
    0 0
    am inkerkat si eu tot la fel k tine dar niki un rezultat
  •  
    • 10 mesaje
    31 Mar 2011, 15:24
    0 1
    Recomand produsele Energy Cosmetic www.energy-cosmetic.eu , chair daca sunt destul de noi pe piata , am trecut peste complexul acesta si le-am incercat si dupa o luna de folosire a unei creme anticelulitice am observat calitatea acestora.
  •  
    • 70 mesaje
    7 Apr 2011, 21:03
    4 0
    recomand cu toata sinceritatea de om sarac , simplu si far acelulita :

sport
    apa cat mai multa
    nexam HAS ( PAPA) dupa ora 19

mult sex si din placere ... ; patos din partea ta , nu te intereseaza de el... tu te dedici acolo ...arxi la calorii o gramada! scutesti lovele la saloane SPA si de figuri , inlocuiesti cu ceva practic si placut

utilul cu futilul fac treaba buna

totul e sa vrei ceva pentru tine!

nu pentru altii

•  
    • 5144 mesaje
    18 Apr 2011, 12:33
    0 0
    pe langa cele mentionate de fete (inclusiv de squirrel ) stiu ca foarte bun e masajul (altfel spus, o crema buna impotriva celulitei fara un masaj pe masura nu da aceleasi rezultate).
    mergand pe ideea asta am comandat relax&tone red power (adicatelea si cu infrarosii, de te incalzeste, nu numai masaj). nu am facut comanda de la top-shop, pt ca era plin net-ul de aparate de astea la juma' de pret, si am zis ca daca e teapa macar sa nu fie prea mare (m-am informat eu nitel si am tras concluzia ca preturile la op-shop nu tin de originalitate/calitate ci de teapa cat mai mare cumparatorului). nu ma astept la minuni, insa nici rau nu are ce sa fie, doar daca se arde la prima utilizare
    are careva aparatul asta, sau tot eu voi reveni cu pareri despre produs?
  •  
    • 2 mesaje
    18 Apr 2011, 14:51
    0 0

Buna,

folosesc de aproape 2 luni de zile uleiul anticelulitic cu mesteacan de la Weleda, este super bun si vreau sa spun ca au inceput sa apara rezultate, pielea este mai supla, si nu mai am espectul acela de coaja deportocala.Produsele Weleda sunt nemtesti, recomand cu caldura toata gama, eu folosesc mai multe produse, e ogama de produse bio.Am avut noroc si am luat la oferta uleiul anticelulitic si lotiunea de dus exfolianta si pe langa reducere am primit cadou o borseta si o perie pt masaj care face minuni, va recomand cu toata caldura, eu ma provizionez dupa net de la www.cosulbio.ro, au inceput sa apara si in farmacii la dona dar au doar pastele de dinti, nu au toata gama de produse, anticelulitice nu am vazut.Oricum pe langa produsele cosmetice cred ca o alimentatie adecvata cmbinata cu putin sprt pot face minuni.

•  
    • 7 mesaje
    18 Mai 2011, 17:01
    0 0
    eu folosesc de o luna oligo si vad rezultatele pentru prima data. Celulita mea nu a ajuns in ultimul stadiu, dar acum simt ca pot sa o reduc mult. Va recomand cu incredere si sa nu uitati de sport si mancat sanatos( cu prajeli, fast food, sucuri acidulate)
  •  
    • 25 mesaje
    20 Mai 2011, 01:37
    1 0
    Buna , oligo ce e de fapt ?...nu ai explicat ...o crema , un ulei, pastile , etc ?....nu prea se intelege f bine despre ce anume e vorba , in rest de sport si mancare sanatoasa e de inteles ca ajuta f mult la diminuarea celulitei ...
  •  
    • 7 mesaje
    20 Mai 2011, 11:59
    0 0
    Este crema. Doar ca este un tratament anticelulitic puternic, nu ca celelalte de pe piata. Din cate am inteles eu, este singura crema pentru care s-a dovedit stiintific ca dizolva continutul llimfatic semnificativ.
  •  
    • 1478 mesaje
    20 Mai 2011, 18:28
    1 0
    creme anticelulitice bune sunt cele pe baza de cafeina
  •  
    • 25 mesaje
    20 Mai 2011, 18:58
    0 0
    Multumesc de info , deci oligo este o crema , unde o gasim ?....de unde o cumparam ?...daca poti sa oferi mai multe detalii ..firma producatoare , etc ....multumesc
  •  
    • 7 mesaje
    23 Mai 2011, 13:43
    1 0
    si oligo e pe baza de cafeina, leonamari.

Oligo este un tratament-crema pe care l-am primit de la sora mea din America, dar am inteles ca acum se comercializeaza si in Romania. Nu stiu daca a intrat in farmacii, dar stiu ca aveau un site - dslaboratories.ro - care e si firma producatoare.
  •  
    • 25 mesaje
    24 Mai 2011, 01:17
    0 0
    Multumesc de raspuns Miaumiau ....am inteles acum , intre timp am vazut si eu ca se comercializeaza si in Ro aceasta crema Oligo , nu stiu acum daca pretul este justificat , pare destul de piperat la 160 ron cca 150 ml.....inteleg ca tu ai folosit-o deja ...ce parere ai ?,,....chiar ai vazut ceva imbunatatiri in aspectul pielii ?....si in cat timp ?...ti-a fost de ajuns doar un singur tub ?....asa ca o idee ....nu prea cred in produse care sa faca minuni ...de aceea te intreb ...
  •  
    • 7 mesaje
    24 Mai 2011, 10:30
    1 0
    Nici eu nu credeam, sincer. Dar nu se compara cu ce avem noi pe piata, tocmai pentru ca sunt aduse de afara. eu o vazusem pe sora mea dupa 4 luni si nu mai observam nimic pe coapsele ei. eram invidioasa chiar) Pretul este justificat, clar. Eu sunt si foarte carcotasa, vreau sa nu se vada nimic.

La tine in ce stadiu e? Cam in 2 saptamani incepi sa vezi rezultatele pe bune, dar depinde cat de puternica e sa iti spun daca iti ajunge un tub.

Pupicei
  •  
    • 25 mesaje
    24 Mai 2011, 22:24
    1 0
    Multumesc Miaumiau de raspuns , inteleg ca esti f multumita de aceasta crema, la mine celulita pot spune ca nu e vizibila tare, stadiul 1 spre 2 , oricum ma deranjeaza iti dai seama ...si as vrea sa folosesc ceva eficient .....cam cat imi ajunge un tub ?...si daca nu te superi ai putea sa-mi spui detalii ?...adica , cum foloseai crema , imediat dupa dus , dimineata , seara , doar o singura data in zi sau ?....acolo scrie pe site ca nu necesita masaj ...tu cum ai folosit-o ?....iti multumesc frumos ..astept raspuns ....pupici
  •  
    • 7 mesaje
    25 Mai 2011, 12:22
    1 0

Si eu aveam cam stadiul 2. Stiu ce inseamna, ti-am sp ca sunt carcotasa rau. Acum a mai venit si vara si ma gandesc numai la pantalonasi scurti si rochite.

Ca o crema normala se foloseste: de 2 ori pe zi ( mai uitam uneori si o foloseam doar dimineata :"> ), nu pot spune ca imi faceam masaj, doar asa...pana intra in piele de tot; nu stiu daca e obligatoriu dupa dus, dar mie asa imi place sa ma cremuiesc.

Nu stiu sa iti spun cat te tine....pe sora mea a tinut-o mai putin, iar eu inca o mai am. Cred ca depinde pe ce zone o folosesti. In principiu, in jur de o luna daca o folosesti corect.

Eu m=am masurat cand am inceput sa ma dau cu crema, si apoi din 2 in 2 saptamani. Si se vede la coapse ca am scazut putin.

Am intrat si eu pe site-ul lor, si am vazut ca au numar pentru relatii clienti. Poti suna, eu asta cred ca o sa fac cand mi se termina. Nu mai astept sa imi trimita sora mea.

Pupicei si asptep sa ma anunti daca isi face efectul si la tine.

•  
    • 25 mesaje
    25 Mai 2011, 22:47
    0 0
    Hello Miaumiau, am inteles si-ti multumesc mult ca mi-ai explicat cu amanunte cum folosesti crema oligo , inca nu mi-am comandat-o de pe site-ul lor , cat de curand am s-o fac deoarece vreau sa folosesc ceva impotriva celulitei cat mai rapid ca efect.......exact asa fac si eu de obicei , ma cremuiesc imediat dupa dus , intotdeauna incerc sa hidratez pielea in acest mod....asa ca dusurile obligatorii din zi si seara iti dai seama ca implica si cremuirea si cred ca un tub nu mi-ar fi suficient daca o s-o folosesc pe zone intinse ( banuiesc ca si tu la fel procedezi , picioare , talie si fese )...sigur ca o sa te anunt dupa ce incep sa o folosesc ...ma bucur ca tu ai deja rezultate bune ...mult succes ...bye ..pupici
  •  
    • 7 mesaje
    26 Mai 2011, 16:04
    0 0
    Cu multa placere, Yasmine! Abia astept sa-mi spui ce efecte a avut la tine. Dar nu cred ca vei fi dezamagita. Succesc. Pupici
  •  
    • 57 mesaje
    16 Iun 2011, 11:48
    0 0
    te pot ajuta si cremele anticelulitice, care reduc circumferinta coapselor cu cca 2 cm intr-o luna, ajutata bine-nteles de un meniu alimentar din care sa lipseasca grasimi, amidon etc. si nu uita sa bei foarte multa apa!!
    incearca fisio line, de la zuccari. il gasesti in farmaciile dona sau plafar si chiar da rezultate. in plus, imbunatateste si aspectul pielii