Produse preferate

•  
    • 4811 mesaje
    17 Oct 2010, 08:46
    0 2
    A mai existat un subiect de genul asta dar nu-l mai gasesc.Ma gandeam (ca atunci cand n-am ce face,gandesc ), sa ne impartasim parerile despre diferite produse cosmetice folosite.
    Eu una am cateva produse pe care le folosesc dintotdeauna si care mi se pare mi se par cele mai bune, pt mine cel putin iar preturile is chiar sexy:
    - masca de par Viva Natur pe baza de petrol - o folosesc de vreo 4 ani- face parul mai tare,mai stralucitor si se coafaza de mama mama!
    - vitaminele Forcapil - eu am avut mari probleme cu parul,am fost ca-n palma pe jumatate din scalp si am incercat absolut tot ce am gasit pe piata pt pb mea.VItaminele astea nu numai ca accelereaza cresterea parului,dar ii dau si un luciu asa faaaain.Le-am recomandat tuturor si nu cred ca a fost persoana care sa nu-mi multumeasca dupa.Eu fac cure de 3 luni cu pauze de inca 3 si tot asa...
    - cel mai bun rimel ever!rimelul de la Rimmel,negru cu capac rosu.Mi se pare fabulos...poate doar cel de la YSL mai aduce cu el,dar la un pret muuuult mai mare
    - gelul de ochi de la Gerovital - intr-un tub alb cu capac verde- chiar modifica aspectul pielii din jurul ochilor,o face mai ferma,mai neteda
    - samponul pt volum de la Botanics- chiar da volum si miroase innebunitor a mere verzi
    - anticearcanul de la Kallos- costa 5 ron si eu n-am folosit unul sa-mi placa mai mult
    - fondul de ten ColorStay de la Revlon- dar nu cel pe baza de minerale.Da un aspect mat pielii si dureaza muuult pe fata.

Cam astea-s produsele care -mi plac in mod deosebit si pe care le folosesc de f mult timp si nu le-as schimba cu nimic altceva.
    Astept si de la voi....
  •  
    • 4811 mesaje
    19 Oct 2010, 10:02
    0 0
    Nu prea vreti sa sharuiti secrete...
    Mai e un produs pe care il folosesc cu sfintenie-autobronzant de la Herbagen.
    Is dependenta de bronz dar mi-e frica s ama duc chiar tot tp la solar...asa ca bag autobronzant la greu.Dau cu un scrub inainte (de obicei din malai si ulei de masline) si apoi dau de 2 ori cu autobronzant.Cum iubitul meu nu suporta mirosul (pt ca da,miroase,cum e si normal),dau cu crema de corp la vreo 2 ore dupa ce il aplic si a doua zi am un bronz de toata frumusetea.
    Nu lasa urme si se curata uniform si are un aspect f natural,nu portocaliul ala jenant.Cel mai bun autobronzant de pe piata,if u ask me!
  •  
    • 432 mesaje
    19 Oct 2010, 11:03
    0 0
    Cum ii zice la rimelul ala de la Rimmel?
    Sunt in mari cautari de mascare
  •  
    • 4811 mesaje
    19 Oct 2010, 11:10
    0 0
    Well,look no more!Rimmel Maginfier dar musai cel cu capac rosu.Garantez pt el!
  •  
    • 432 mesaje
    19 Oct 2010, 13:43
    0 0
    Azi ma duc sa caut, ca sunt in pana rau .
    Am fost in wk plecata cu wizz air si imi facusem sperante ca gasesc la bord, shopping de duty free..Aiurea

Numai un amarat de rimel si era si 25 euro.
  •  
    • 432 mesaje
    20 Oct 2010, 10:24
    1 0
    Hai sa zic si eu cate ceva:
    - creion de ochi de la Kallos, il folosesc de 3 ani. Il pot compara cu cele mai scumpe marci, gen Chanel si YSL. Nu se ia de pe ochi pana seara.
    - demachiant Doina roz. Nu m-am inteles cu niciunul atat de bine.
    - fdt Estee Lauder - Double Wear-THE BEST of all
    -masca de par Gliss, de toate felurile-chiar isi face treaba bine
    -crema de maiini Cera di Cupra-face niste maiini super soft
    -crema de cosuri de la Viva Natura cu argila si propolis-le killareste instant.
  •  
    • 771 mesaje
    20 Oct 2010, 10:40
    0 0
    Angelie, subscriu pt masca de par (dar, atentie! scoate culoare din par bine de tot!) si pt fondul de ten (mai ales pt ultimul).

Pt mascara: cel mai bun si mai bun mi se pare produsul de la Avon (desi chiar nu sunt fan Avon, in general) Avon Super Shock.

O sa mai adaug si altele dar momentan sunt furioasa foc ca vreau sa deschid un topic nou si cand introduc user si parola....surpriza! Nu exist in baza de date!!! Bine macar ca pot da raspunsuri la diverse subiecte :angry rau de tot!:
  •  
    • 1427 mesaje
    20 Oct 2010, 10:50
    1 0
    Ma, eu am descoperit relativ recent produsele Radiant si sunt super incantata de ele.
    Ar fi cam asa:
    Sampon si masca de par Aslavital - pentru mine cel putin sunt spectaculoase.
    Dermatograf si creion contur de buze de la Radiant - dermatograful ala e singurul cu adevarat rezistent la transfer.
    Rujurile de la Radiant, din nou foarte bune.
    De 3 ani folosesc acelasi fond de ten, Age Renew de la Max Factor, de care sunt foarte, foarte multumita.
    Aaa, si parfumul pe care nu l-am mai schimbat de vreo 6 ani Samsara de la Guerlain.
  •  
    • 48 mesaje
    20 Oct 2010, 12:56
    0 1
    Si eu am cateva produse preferate:
    - fondul de ten even better de clinique- face minuni, imi lasa tenul ca al fetelor din reclame, nota 20
    -anticearcan doble wear-estee lauder, indiferent ca plangi, e canicula, ramane intact, il folosesc de cativa ani si nu l-as schimba pentru nici un altul, e scumpisor dar tavand in vedere ca ma tine cam doi ani, asa, eu zic ca merita
    -parfumul amor,amor de cacharel -the best, ma reprezinta, ma face sa ma simt sexy si primesc mereu complimente
    -luciu de buze juicytubes de lancome-hidratante si dau un volum de numa'...
    -subscriu la mastile de par gliss-f bune
    -rimel...inca nu l-am gasit pe the one, acum folosesc doble wear de e.lauder insa nu ma las pana nu gasesc unul care sa-mi dea volumul pe care il caut si alungirea perfecta.
    Cam astea sunt preferatele...daca-mi mai aduc aminte ceva mai scriu.
  •  
    • 629 mesaje
    20 Oct 2010, 13:04
    0 0
    Asa. Sa incep. Am multeeee....
    - crema de fata Beaute Neuve de la Guinot - singura care nu-mi provoaca monstri pe fata, da luminozitate, hidrateaza, decoloreaza eventualele pete de pe fata, intinde pielea si imi o mina sanatoasa.
    - crema de ochi cu coenzima Q10 de la Eucerin
    - fdt Double Wear Light de la Estee Lauder - singurul fdt pe care pielea mea il iubeste si il accepta pe deplin, singurul pe care l-am terminat vreodata iar dupa mi-am mai cumparat un tub nou
    - crema de maini pentru piele sensibila de la Garnier, cea alb cu rosu
    - mascara Projectionist de la Estee Lauder - nu exista altul atat de complet si in acelasi timp atat de grijuliu cu ochii mei incredibili de sensibili; aaa si care isi face treaba tub dupa tub in timp ce altele parca scad in calitate; mai bun decat Effet Faux-Cils de la YSL sau Hypnose de la Lancome
    - quad-urile de ochi de la Calvin Klein - cele mai bune folosite vreodata, mai bune chiar decat quadurile de la Chanel sau Estee Lauder
    - glossurile Juicy Tubes de la Lancome - hidrateaza, ingrijesc, culorile sunt dementiale si totusi atat de discrete
    - demachiantul mousse Pure de la Juvena
    - crema de gommage din gama Pure de la Juvena
    - lotiunea tonica pt tipul 2 de ten din programul de curatare in 3 pasi de la Clinique
    - masca de fata Turnaround de la Clinique
    - demachiantul de ochi de la Avene - am avut de la Guinot, de la Estee Lauder, de la Bourjois - nici unul nu se compara cu cel de la Avene
    - masca de par Absolut Repair de la L'Oreal Professionel
    - fluidul Sublime Shine, gama HairMix, L'Oreal Professionel
    - Dune de la Dior
    - Chanel No. 5 Eau Premiere

Ma intreb daca mai sunt. Sigur am mai uitat ceva.
  •  
    • 629 mesaje
    20 Oct 2010, 13:07
    0 0
    Asa, uitasem de anticearcanul de la Avene, cel bej tip creion si cu penson in capat. Este exact nuanta ce imi tebuie mie si are si factor de protectie solara. Foarte important pentru zona ochilor.
    Vara, cand ma mai bronzez, folosesc cu succes anticearcanul Double Wear de la Estee Lauder. Excelent.
  •  
    • 685 mesaje
    21 Oct 2010, 10:04
    0 0
    preferatele mele sunt:
    +pt vara am descoperit crema organica de fatza cu extract de trandafir de la Sideris, am luat-o in primul rand pentru ca este recomandata si pentru conturul ochilor, ceea ce m-a scutit de o cheltuiala in plus
    + pentru vremea rece, crema cu unt de shea de la l'occitane, are o textura bestiala si hidrateaza mai bine decât orice alt produs pt ten. eu oricum sunt o maaare iubitoare de l'occitane.
    +tratamentul de par cu petroleum de la gerovital: primavara si toamna naparlesc vizibil, asa ca e singurul remediu ever.
    angelie, mie nu-mi face bine crema de la viva natura, foarte ciudat.
    + antiperspirantele bourjois, miros tare bine, si chiar sunt eficiente. imi plac cele roz si vernil.
    +samponul eucerin- experimentez la greu tot felul de sampoane, si tot la el ma intorc. pur si simplu degreseaza perfect, si e deromocosmetic, ceea ce face bine la mental
    +gelul de dus palmoliv cu lavanda, cel mov. il ador.
    +anticearcanul cremos de la Mac cu factor de protectie
    +capsulele ginsavit- imi dau o stare de bine si o energie extaordinara.au si minerale, cam tot complexul, si nu imi dau pofta de mancare. iau o luna, una pauza.

si daca imi mai amintesc scriu
    imi place mult subiectul asta, hai, mai scrieti si voi, poate ne mai inspiram unele de la altele
  •  
    • 315 mesaje
    21 Oct 2010, 10:25
    0 0
    - gama K Pak Joico si cele Wella SP
    - rujuri + farduri Revlon Colorstay
    - Shimmer Waves the body shop (blush)
    -rimel lash architect L'oreal
    - lac de unghii revlon (am ramas impresionata - folosit cu baza + top coat tot revlon)
    - autobronzant Avene si l'occitane
    - crema de maini Wuta Kamille
    - unt de corp the body shop + creme Palmers
    - facial cleansing gel clinique + dramatically different lotion, tot clinique
    -geluri de dus yves- rocher Jardins du Monde
    - parfum: trouble - boucheron, allure-chanel.
  •  
    • 1 mesaje
    21 Oct 2010, 12:25
    1 0
    Buna.Stie cineva vreo coordonatoare sau reprezentanta oriflame din Ploiesti?
  •  
    • 1 mesaje
    21 Oct 2010, 13:41
    0 0
    App de secrete....in cazul meu nu functioneaza...trebuie sa va spun ca recent am descoperit gama pentru par Gerovital Plant Tratament de care sunt ff multumita..e exact ce imi trebuia pentru par deteriorat de placa in special Serul Hidratant termoprotector..pe parul meu a facut minuni...cred ca e vedeta gamei
  •  
    • 685 mesaje
    21 Oct 2010, 14:52
    0 0
    - facial cleansing gel clinique

subscriu, cum era sa uit de gelul asta? e absolut minunat. il folosesc de vreo doi ani, si e singurul care imi netezeste tenul, dispar toate brobonelele alea mici. un flacon ma tine cam 8 luni, in conditiile in care il folosesc numai seara, si nu mai am nevoie de demachiant, aplic dupa spalare direct crema hidratanta.
  •  
    • 629 mesaje
    22 Oct 2010, 11:09
    0 0
    Aa, subscriu la Forcapil.
    Am mai incercat si altele insa astea sunt cu siguranta cele mai bune.
  •  
    • 1767 mesaje
    23 Oct 2010, 16:28
    0 0
    - gama Absolute Repair, L'oreal Professionnel : pt ca stiu ca imi repara si imi hidrateaza parul oricat de distrus ar fi; in plus, parul este stralucitor si miroase frumos
    - spray Hydra Repair, L'oreal Professionnel : pt protectie termica, nu incarca (foarte, foarte important pt mine!!!), parul straluceste, miroase frumos si ... este protejat
    - spray Volume Expand, L'oreal Professionnel : pt volum-am devenit dependenta (trebuie folosita caldura)
    - masca Intense Hydrator, Joico K-Pak

... aici lista ramane deschisa, pt ca sunt in cautarea produsului perfect pt coafat si fixative.

- autobronzant Piz Buin Sun Dial -in vara aceasta l-am folosit pt prima data si nu am de gand sa-l schimb : culoare naturala, hidratare, parfum, rezistenta

- gama protectie solara L'erbolario : tot in aceasta vara am folosit pt prima data si nu am de gand sa folosesc altceva muuuuulti ani de acum inainte. Crema protectie pt fata SPF 25(minunata), crema protectie solara fata si corp SPF 20, crema postsolara, uleiul elasticizant bronzant(fantastic!!!!), si crema iluminatoare-pt cine iubeste sclipiciul o sa fie fermecata de aceasta crema.

- balsam de buze Greenland si mai nou Apivita cu miere (tub negru)

- caregloss Nivea (cel roz)

- gel de dus DermaSeal, Fette Pharma, cu trandafiri
    Se va adauga aici crema de baie L'erbolario cu lacramioare (am folosit mostre nu am cumparat inca).

- elixirul spumant DermaSeal, Fette Pharma cu trandafir salbatic: pt ca este cel mai relaxant produs pt baie

- sapunul cu glicerina si trandafir de la Sabon pt ca este foarte parfumat si astfel sifonierul meu miroase a trandafiri

- oja Orly : pt ca indiferent daca-s creme, sclipicioase, irizate sau nu mai stiu eu cum, au un luciu fantastic

- fardurile pulbere iluminatoare Radiant : 04, Golden Rose

- vitaminele pt par, unghii si piele Walmark

- EdP Hugo Boss Femme, Edp Champs Elysees, Guerlain.
    ... si aici lista ramane deschisa si pe langa acestea sigur se va adauga Dior Pure Poison, Guerlain Idylle si Tiare Mimosa (spun asta pt ca nu le-am cumparat inca dar de cate ori le-am testat am ramas marcata).

- pila pt unghii cu 6 fete de la Deborah

- uleiul pt piele uscata de la Greenland
  •  
    • 8 mesaje
    24 Oct 2010, 21:03
    0 0
    Cremele de fata Reference France - sunt naturale, profesionale, ffff eficiente.

Crema 3A tot de la Reference France dupa epilare- imi aplic imediat dupa si pielea nu mai e deloc rosie, nu mai apar bubite, nu se mai irita. E f buna, pot iesi din casa imediat dupa ce epilez mustata nu trebuie sa ma pitesc vreo 3 ore pana trece roseala.

Samponul Keune Vital Nutrition cu masca Vital Nutrition- extraordinare ambele, lasa parul de vis.

Rimelul Bruno Vassari - face genele super!!!
  •  
    • 15 mesaje
    25 Oct 2010, 00:37
    0 0
    Buna , unde gasesc aceasta crema 3A si cam ce pret are ?...si eu sunt interesata de ceva f bun dupa ce ma epilez ...mereu imi apar bubite rosii si ma irit ....m-as bucura daca as gasi si eu remediul la aceasta mare pb a mea ...iti multumesc anticipat ....