crema de galbenele

•  
    • 32 mesaje
    27 Iun 2004, 14:51
    5 4
    Am descoperit recent crema de galbenele si am vrut sa va spun si voua;este f buna pt fata,hidrateaza,nu irita, este naturala,in concluzie sunt f multumita de ea,cel putin mie mi pare mult mai buna decat cele din comert care sunt si scumpe,si m a ajutat f mult!
  •  
    • 37 mesaje
    27 Iun 2004, 22:25
    10 0
    Buna Bella,

Vezi ca exista in comert un unguent de galbenele nemtesc foarte bun calitativ. Are gramaj mare si pret foarte acceptabil.
    Este pentru piele sensibila, uscata si cu tendinte de ridare. De altfel este indicat si dupa expunerea la soare. Eu am deja vreo 3 ani de cand il folosesc si sunt foarte multumita. Il poti folosi si pt masaj. Ce mai, numai de bine...
    Pupici
  •  
    • 73 mesaje
    29 Iun 2004, 13:54
    4 2
    si cum se numeste? are vreun nume anume?
  •  
    • 609 mesaje
    29 Iun 2004, 14:48
    5 1
    Va referiti la crema de fata cu galbenele sau la unguent? E diferenta mare intre acestea.Cele de la elmiplant sunt bune?
  •  
    • 1969 mesaje
    29 Iun 2004, 15:51
    4 1
    tocmai mi-am luat de la plafar unguent cu galbenele si propolis..astept sa vad ce rezultate are si va spun si voua peste cateva zile
  •  
    • 524 mesaje
    29 Iun 2004, 16:25
    3 0
    De cateva zile folosesc crema antiiritanta cu galbenele de la elmiplant, pare buna......cat de buna, e inca prea devreme sa spun. Eu am ten normal spre uscat. Crema e putin grasa,eu imi dau foarte putin, dar ce e ciudat e ca ai totusi o senzatie de racorire dupa.
    Tot de cateva zile folosesc crema contur ochi tot de la elmiplant, imi place pt ca are o textura foarte usoara, intra rapid in piele, fara sa freci mult si nu are parfum.
    Urmeaza sa vad rezultatele.
  •  
    • 518 mesaje
    8 Iul 2004, 16:25
    1 1
    eu am tenul foarte gras si acneic. in ce masura m-ar ajuta crema de galbenele? mi-ar trece din cosuri, sau ar avea efectul contrar?
  •  
    • 56 mesaje
    9 Iul 2004, 00:06
    1 1
    pnik,fetele au vb luni de zile despre retin-a(din farmacie)si toate au fost f.multumite(cele care l-au incercat).mi-am luat si eu,pt ca am cam acelasi gen de probleme cu tenul,dar e prea putin timp de cand il folosesc,totusi parca se vede ceva.cred ca te-ar ajuta,dar citeste cu atentie prospectul.ehei,daca descopeream forumul asta mai devreme,nu mai puneam toate prostiile pe fata(clerasil,l'oreal pure zone,garnier ala pt ten gras,etc).noroc cu evele mai pricepute ca ne mai luminam si noi,astea mai nestiutoare!
  •  
    • 518 mesaje
    9 Iul 2004, 09:52
    3 1
    mersi pt raspuns. am incercat si eu retin-a si intr-adevar a dat rezultate, dar am avut niste probleme si am intrerupt tratamentul dupa vreo luna ca nu mai imi ardea mie de dat cu creme pe fata. acum regret ca l-am intrerupt. mi-e greu sa o iau din nou de la capat. de aceea am crezut ca poate m-ar putea ajuta ceva naturist.
  •  
    • 68 mesaje
    9 Iul 2004, 12:52
    0 0
    Ce este retin-a? Vreun medicament? E scump? Si eu am probleme cu tenul. E gras si imi apar si cosuri.
  •  
    • 10 mesaje
    9 Iul 2004, 17:15
    1 2
    fetelor, nu va suparati ca nu inteleg, dar de ce nu mergeti la cosmetica si la dermatolog pt problemele tenului gras?! numai astfel, puteti afla ce anume trebuie sa folositi, cand, cum si pe ce perioada! Dermatologul lucreaza cu cosmeticiana foarte atent si rezultatele nu inceteaza sa apara! incercand tot ce este pe piata, in farmacii si in super-market, nu faceti decat sa va cheltuiti banii si timpul! de exemplu crema de galbenele, la tenul acneic poate provoca o adevarat eruptie, deci atentie!
  •  
    • 217 mesaje
    9 Iul 2004, 21:01
    2 1
    `
  •  
    • 235 mesaje
    9 Iul 2004, 21:31
    1 0
    Dora39 eu am patit-o rau la cosmetica.Am facut un soc nervos din cauza "maltratarii" tenului incat nu puteam nici macar sa-mi ating tenul ca muream de durere.Nici macar nu puteam sa ma pieptan ca ma durea pielea capului.
    Asa ca am incetat forever cu astfel de tratamente.
    Retin-a este singura crema care a reusit sa ma scape de cosmarul vietii mele - acneea.

Fetelor este extraordinara, este ieftina si buna, exceptia care confirma regula.
  •  
    • 217 mesaje
    9 Iul 2004, 21:55
    0 1
    `
  •  
    • 56 mesaje
    11 Iul 2004, 23:59
    1 0
    retin-a,este o crema,de fapt un tratament special pt tenul acneic.o grasesti la farmacie,costa in jur de 140.000 lei.mai cauta in forum,sunt o multime de sfaturi,foarte utile!
  •  
    • 40 mesaje
    12 Aug 2004, 19:36
    1 2
    Albuclau....si dak ma arde fata ce sa folosesc?....sau mai bine zis ce produse trebuie sa mai folosesc in timpul tratamentului?...astept rasp
  •  
    • 342 mesaje
    12 Aug 2004, 21:03
    1 0
    Flygirl, pe durata folosirii Retin-A, trebuie sa respecti niste reguli (s-a vorbit foarte mult pe forum despre asta):
    1. iti trebuie o crema foarte hidratanta (Angelito recomanda Ictyane de la Ducray dar o poti inlocui si cu altceva)
    2. iti mai trebuie neaparat protectie solara
    3. la inceput te dai cu Retin-A o data la 3 zile, apoi, pe masura ce fata ta se obisnuieste cu retinoizii, ajungi sa te dai o data la doua zile.
    4. te dai seara, la o ora dupa ce te-ai demachiat, iar dupa ce ai aplicat Retin-A nu te mai dai cu alta crema timp de o ora.

Cam asta e....Iti doresc sa ai un ten curat!
  •  
    • 35 mesaje
    13 Aug 2004, 11:38
    0 0
    pe timpul iernii e buna crema de galbenele dar aceea foarte grasa-seara dupa demachere. chiar mai buna e cea de catina
  •  
    • 40 mesaje
    13 Aug 2004, 12:40
    0 1
    Ms mult psychocat
  •  
    • 609 mesaje
    13 Aug 2004, 13:55
    2 1
    Fetelor, ce se intampla, am vazut ca cineva a raspuns acestui mesaj sub numele meu, alina 25, intreband daca va referiti la crema sau la unguent.Eu nu am postat!Cum e posibil ca cineva sa foloseasca nick-ul meu?
    Chiar m-am enervat!!!