demachiant sau gel ?
-
0 0Am folosit de cand ma stiu demachiant, apoi demachiant si lotiune tonica dar as dori sa incerc un washing gel. Eu am tenul mixt iar vara datorita secretiei crescute de sebum imi luceste fruntea si barbia. Ati folosit produse de genul acesta ? Am vazut un gel in gama Nivea Visage si ma gandeam sa-l cumpar. Voi ce spuneti?
-
Eu folosesc din vara trecuta gelul verde cu particule abrazive de la Nivea pt ten mixt/gras. Este ok, insa fata tot imi straluceste. Parca are rezultate mai bune (curata mai bine fata) de cand am folosit discuri pt demachiat si nu am mai masat cu degetele. Da' nu pot sa spun ca e o mare descoperire pt mine. Mi-e comod sa il folosesc, insa.
Evelor, de ce demachiant pt tenul gras/mixt ati fost multumite? Pup-pup! -
Evelor, parerea mea este ca demachiantul trebuie sa fie nelipsit chiar si cand nu avem machiaj pe fata..tot e bine sa-ti cureti tenul cu el. Chiar dimineata dupa ce v-ati trezit! Dupa care eu folosec intotdeauna un gel de fata si pt ca am ten oarecum seboreeic folosesc Cleanance K de la Avene . Costa cam mult...cam 440.000 lei dar ma tine cateva luni bune. Este fffff. eficient. Am folosit Garnier Pure Zone, Clearasil (asta-i chiar o porcarie maxima)...vrajeala maxima. Daca nu...mai bine incercati cu sapun de copii (desi nici asta nu mai prezinta prea mare incredere).
Orice experinta din parea voastra este binevenita spre a fi impartasita!
Toate cele bune!Pupicei -
Elly, cateva amanunte despre Cleanance K de la Avene, te rog. Din mesajul tau am inteles ca te demachiezi si apoi folosesti gelul. Cu ce te demachiezi?(poate ca am inteles gresit, ca is astenica si adormita. Stiu de produsele gen Clearasil, sora mea a luat si a facut o acnee... maaama, maaama! A luat vreo 3 luni de tratament dermatologic sa treaca!
Eu tooot caut un alt gel demachiant care sa aiba rezultate vizibile. Sunt de acord cu demachierea, eu de obicei nu ma machiez (rar, cu mascara), insa ma demachiez seara si dimineata. Am inceput de acum 2-3 ani (acum am 24). Pana atunci nu prea ma interesa, desi am ten ciudi si uratel. Ma mai spalam cu tarate, da nu erau rezultate notabile. De cand ma demachiez parca am tenul mai curat.Va pupicesc -
Fetelor, eu pot sa va spun ca fiica mea se spala pe fata cu Clearasil de cateva luni bune(poate un an) si se vede cand "uita" sa se spele cu el caci ii apar cosulete imediat. Are 12 ani si am fost tare speriata vazand cum se umple de cosulete. Atunci i-am cumparat Clearasil. Tenul s-a luminat si s-a curatat foarte bine.
-
Si eu la cat sunt de lenesa folosesc gel pentru demachiat. In momentul de fata folosesc Avon Anew Oxigen si imi place foarte mult. Cred ca sunt la al treilea tub - deci folosesc de niste luni bune. Mi-a placut foarte foarte mult si demachiantul gel de la Nivea. La noi nu aparuse inca gelul demachiant Nivea si mi-l cumparam din Ungaria. Cand ajungeam pe acolo imi luam cate trei tuburi. Am incercat ambele geluri demachiante Nivea si cel albastru si cel verde si ambele mi-au placut foarte mult si le-am folosit mult timp. Am trecut pe Avon pentru ca mi-a venit mie asa...sa le mai schimb. Dar eu am fost super multumita de Nivea si sunt super multumita si de Avon Anew Oxigen.
-
Black_magic_woman, si eu am incercat Avon, din pacate nici un rezultat...
Eu n-am folosit niciodata lotiune tonica, de ex, nici cand ma demachiam cu demachiant-crema. Parca ma impac mai bine cu Nivea-gel (cel verde), desi imi cam straluceste fata, uneori si dupa ce ma demachiez. Ciudi!
Vreau ceva de la care sa nu imi straluceasca fata! -
Buna Evelor!
Borgia... Cleanance K de la Avene este un gel cu care ma spal pe fata dupa demachiere si imi curata f. bine fata . Imi pare rau daca v-am jignit referitor la Clearasil...mie personal nu mi-a facut bine. Am folosit si Garniere...n-a fost rau dar Cleanance K-Avene este f.f. bun. Pur si simplu mi-am exprimat parerea.Cred ca cel mai bine este sa incerce fiecare pe pielea lui pana la urma... -
Multam ,Elly, dupa ce se termina flaconasul de Nivea incerc altceva. Gelul Avene l-ai gasit in farmacii? Cam la ce pret? (m-am hotarat sa imi albesc dintii si vreau sa stiu daca sa mai imi raman bani sa iau si gelul asta...)
A! Pt ochi: am inceput sa ii demachiez in fiece zi, chiar ca ma machiez au ba, cu un demachiant fara alcool sau ulei, cu extract de albastrele, cica are aceeasi formula cu cea a lacrimii, de la Gerovital. Si nu imi mai lacrameaza ochii.
Black_magic_woman, de la Avon am folosit un gel acum un an, parca, era pt ten mixt/gras, cica avea argila. Era cam lipicios, da' rezultate nema. Cum am spus, depinde de ten. Insa m-am hotarat sa nu ma mai las ispitita de prod de la Avon, pana acum nu mi-a placut nimic... Ce norocoase sunt evele care pot sa foloseasca aproape orice! Pup-pup -
Borgia... gelul este in jur de 430.000 lei...vezi la Sensiblu...pe lista farmaciilor ca difera pretul.. si pe la 411.000 si mai scump..stii cum e...
Eu ma impac bine cu el...il folosesc de prin oct-nov. 2003 si acum sunt la al 2-lea flacon (are cam 200ml)...iti pui putin in palma si faci spumacu apa..te speli...si gata..se duce "grasimea" de pe fata...
Bafta la cumparaturi.
Si eu am primit un gel demachiant pt ochi... Phyto...nu stiu cum. E bunut...cu alge marine..vrajeli...curata si nu ma ustura ochii de la el. Am avut odata unul de la Avon si altul de la L'oreal...special pt ochi dar ma cam ustura...
Da si tu de veste daca mai gasesti ceva bun!
Bafta si pupici! -
Borgia, stiu ce demachiant ai avut de la Avon. Nu este acelasi cu cel pe care il folosesc eu. Dupa ce ma spal, asta al meu lasa o senzatie de racoare placuta pe fata. A, si nici nu ma ustura ochii (apropo de ce spunea o alta eva) si eu imi demachiez cu el si ochii si ca sa completez tot tacamul.....mai port si lentile de contact. Mie personal imi prieste. Asta e! Va pup
-
Multam, Elly, daca ma voi incadra in "bugetul de dentist", cred ca o sa iau si gelul asta.
Ceva bun.... cand eram in dk luam de la o farmacie un demachiant f f f bun pt ochi, preparat de farmacia respectiva, insa la noi nu exista gama asta. Nu imi cadea nici o geana de la el (de cand mi-am cam ars genele de la un chistoc de tigara, nu mai sunt la fel de lungi sau curbate ca inainte si sunt f sensibile, cad cam multe...
).
Black_magic_woman, esti tare norocoasa ca iti suporta tenul si ochii mai multe produse. Nu is asa de "mofturoase" ca mine
Pup-pup