machiaj mireasa

•  
    • 316 mesaje
    30 Mai 2005, 17:46
    0 0
    dragele mele, mi-am facut niste poze cu un posibil machiaj de nunta . Le gasiti la photos.yahoo.com/cocopishika , sunt pozele in care am machiaj roz si diadema pe cap .
    Astept parerile voastre
  •  
    • 316 mesaje
    30 Mai 2005, 18:43
    0 0
  •  
    • 270 mesaje
    30 Mai 2005, 19:52
    0 0
    Dragut Ce mai faci? Cum merg pregatirile de nunta? Eu nu am mai reusit sa urmaresc site-ul de ceva vreme, dar, daca imi amintesc eu bine, nunta ta e in curand. Asa ca....multa fericire si CASA DE PIATRA!
  •  
    • 421 mesaje
    30 Mai 2005, 20:39
    0 0
    Salut Pisu,ce mai faci!

Am vazut pozele si mi-a placut machiajul mult!!!Si rochia este frumoasa foc..cel putin ce am reusit eu sa inteleg k o sa iasa

Pot sa iti spun ceva fara sa crezi ca am ceva cu tine,sau fara sa te superi?

Esti sigura ca vrei sa iti pui toate bijuteriile alese in acelasi timp?Mie mi se pare ca e prea mult: si diadema si acele rosii plus acel set!!!
    Parerea mea e ca ar trebui sa alegi doar cerceii sau doar colierul...asa cred eu si asa spune okiul meu

Nu te supara te roooooooooog !
    Oricum pana la urma faci cum vrei tu!!!

Pup!
  •  
    • 316 mesaje
    30 Mai 2005, 21:23
    0 0
    sa aleg cerceii sau colierul m-am gandit si eu, insa...sa renunt la diadema nu vreeeaaaaauuuu plll nuuuuu am si eu un fix ...diadema
    acuma zi-mi si mie o chesiune ...daca as pastrea cerceii si diadema cum ar fi?
    clauditzab, nunta e pe 10 sept

astept si alte pareri!
  •  
    • 421 mesaje
    30 Mai 2005, 21:55
    0 0
    M-am mai uitat o data la poze ! Cred ca mai bine alegi niste cercei mici,discreti dar totusi deosebiti si pastrezi colierul.

Daca renunti la colier esti prea goala sus..la decolteu..si modelul corsetului nu iti permite Cred ca diadema si colierul ti-ar incadra perfect chipul...

Inca ceva...acele rosii le folosesti ca sa prinzi voalul?

P.s aca tii neaaparat sa folosesti cerceii..ii poti pune la cununia civila...acolo ce o sa porti ?

Te pup!
  •  
    • 421 mesaje
    30 Mai 2005, 21:58
    0 0
    apropos...mi-am pus si eu cateva poze ca era un subiect "poza mea" unde evele se vedeau intre ele!!

Daca esti curioasa poti sa intrii pe
    http://pg.photos.yahoo.com/raluce_2002
    sa vezi cu cine te conversezi

Pupici!
  •  
    • 316 mesaje
    30 Mai 2005, 22:10
    0 0
    gagrina...parca asa a fost sa fie
    acum 5 min mi-am mai pus alea o data sa vad care e faza cu ele si...am rupt un cercel deci ideea ta sa stii ca e cea care ramane mai ales ca maine e ziua mea si am primit de la iubitelul meu deja cadoul: o pereche superba de cercei in forma de romb cu cristale swarowsky, cred ca pe aia o sa-i port. m sa fac si o poza sa vezi .
    rochia o sa aiba broderia pe care ai vazut-o in poza numai ca nu cva dfi pe dantela ci pe strasuri albe si roz, iar fusta va fi si ea plouata cu strasuri albe si roz de-asta mi-am si luat ace de par cu pietre roz.
    ele nu vor fi dispuse la vedere, ci vor fi in partea din spate a coafurii ca sa sustina voalul .
    la cununie vreau un sacou de brocart si o rochita strapless, midi, de satin cu jupoane albastre de tull pe dedesubt , asa a la 50s .
    freza in acelasi ton si un buchet mic .
    ce zici?
  •  
    • 316 mesaje
    30 Mai 2005, 22:11
    0 0
    frumoase poze!
  •  
    • 1401 mesaje
    30 Mai 2005, 22:14
    0 0
    La multi ani, Pisule!
  •  
    • 316 mesaje
    30 Mai 2005, 22:19
    0 0
    mersiiiii
    sar'naaaaaa!
  •  
    • 270 mesaje
    30 Mai 2005, 22:20
    0 0
    LA MULTI ANI PISU! Si fie ca cele mai frumoase dorinte sa ti se implineasca! Iar casatoria sa fie intr-un ceas bun!
  •  
    • 316 mesaje
    30 Mai 2005, 22:22
    0 0
    mersi clauditzab !
    va pup!
  •  
    • 421 mesaje
    30 Mai 2005, 22:45
    0 0
    Hai k acum iti spun si eu la multi ani si sa ai parte numai de ceea ce iti doresti !!!

Cu cerceii e mai bine asa,crede-ma...inainte erai prea incarcata ..

Pupik!
  •  
    • 421 mesaje
    30 Mai 2005, 22:58
    0 0
    Pisule,chiar asta am vrut si eu sa iti sugerez ca tinuta pentru cununie...Se poarta in draci...Acum ramane de vazut daca nu o sa mori de cald in sacou.Eu,de exemplu sunt mai calduroasa si daca dau de caldura s-a terminat ,nu mai ma suport nici pe mine..nici pe cei din jur ...

Pantofi ar merge unii cu bot rotund P!dar tot asa,nu stiu daca te avantajeaza pe tine sau daca iti plac ...

Bye!
  •  
    • 316 mesaje
    30 Mai 2005, 23:51
    0 0
    cred ca la capitolul pantofi o sa aleg ori niste palerini cu toc cui , ori unii ascutiti cu toc f mic...sa vedem .
    si eu m-am gandit ca sa nu-mi fie cald cu sacoul, dar nici nu pot sa apar asa goala in sus la 10 am .
    mersi de urari.
    pupici
  •  
    • 316 mesaje
    31 Mai 2005, 09:20
    0 0
    balerini am scris gresit
  •  
    • 575 mesaje
    31 Mai 2005, 10:10
    0 0
    Ma bag si eu in seama cu machiajul la care m-am gandit pt nunta. In primul rand produse de calitate: fons de ten translucid si putina pudra, imi place f. mult si imi face bine.., Un ruj Lipfinity ala mai sclipicios o nunta de maro deschis rosiatic, roz asa cumva(sunt satena cu pielea alba si putini pistrui ), rimel Double Extension, putin fard in obraz si pe pleoape. Am un lapte de corp de la Dove cu particule fine aurii.. si toate acestea sper sa se potriveasca cu rochia culoarea sampaniei, voalul aceiasi culoare si diadema aurie. La capitolul bijuterii o sa-mi iau si eu ceva cu cristale Swarovski.. un colier, cercei... Nu sunt adepta bijuteriilor incarcate, of, o sa innebunesc sa port o naopte intreaga ceva la gat - nu suport.. dar nu pot altfel ca sunt goala sus, rochia e cu niste bretelute subtiri care ma gandesc chiar sa le dau jos, mai vad.
    Ce ziceti, ati vazut bijuterii cu cristale Swarovski lucrate in metal auriu?
  •  
    • 316 mesaje
    31 Mai 2005, 10:19
    0 0
    eu am vazut pe la cellini cu zirconiu in aur galben, dar cred ca au si cu cristale .
    Cum ti s-a parut machiajul?
  •  
    • 463 mesaje
    31 Mai 2005, 11:09
    0 0
    Parerea mea,in materie de machiaj este k te prinde mult mai bine un machiaj natural, in cazul tau cel roz e mult mai potrivit, avand in vedere ca o mare parte din timp il petreci ziua!
    Cel albastrui mi se pare cam prea fortzat, cred... parerea mea!!!!
    Tu faci ce vrei, oricum! Pupici!