sarea pentru ten

•  
    • 18 mesaje
    4 Feb 2012, 15:56
    0 0
    Salut  este buna sarea pentru ten,adica cea normala?am tenu gras
  •  
    • 24 mesaje
    4 Feb 2012, 20:03
    1 0
    Sare?in nici un caz!mai bine bicarbonat de sodiu alimentar.Umezeste fata pune bicarbonat in palme si maseaza tenul usor,cu miscari circulare dinspre barbie spre frunte.Atentie la zona ochilor.clateste cu apa minerala plata sau carbogazoasa(eu folosesc Borsec).tamponeaza usor fata cu un prosop apoi hidrateaza cu o crema sau un ulei vegetal.
  •  
    • 1787 mesaje
    4 Feb 2012, 20:23
    1 0
    Nu stiu de unde ti-a venit ideea cu sare, dar ce beneficii ai putea avea? Da un link ceva sau de unde ai auzit/ citit despre asta.
    Sfatul meu este sa nu faci experimente pe tenul tau, pielea de pe fata este mai sensibila si te poti trezi cu arsuri, iritatii, rani si cicatrici.

Mai bine ascult-o pe Bellekamms, e bun sfatul ei. Uite mai multe informatii:
    http://www.romedic.ro/bicarbonatul-de-sodiu-in-tratamentele-cosmetice-0P14533

Daca vrei alte remedii pe care sa le folosesti in casa, poti folosi: masca cu argila amestecata cu apa sau miere, masca cu aspirina, zeama de castravete (sau de varza) proaspat stoarsa si iti tamponezi fata cu ea (varza are efect cicatrizant).
  •  
    • 24 mesaje
    4 Feb 2012, 20:40
    1 0
    argila alba-pentru toate tipurile de ten
    argila verde-pentru ten mixt/ gras
    argila rosie-pentru ten tern,devitalizat,ten palid
    argila se amesteca cu apa minerala plata,de izvor sau cu o apa florala.