Cosmetice Artistry - AmWay
-
1 0Buna fetelor. Ce stiti de aceste produse> mi le-a recomandat o prietena dar sitn destul de scumpe? Or fi si bune?
-
Eu am folosit crema abraziva Artistry, si a fost buna. Am mai folosit pasta de dinti Glister, de asemenea buna. Dar nu am devenit un consumator constant Amway, fiind cam scumpe. Plus de asta, produsele Amway sunt foarte concentrate, se folosesc in cantitati minime si tin foarte mult timp. Nu ca ar fi un lucru rau, e un lucru foarte bun. Problema mea este insa ca ma plictisesc repede de un produs daca il folosesc prea mult timp, si simt nevoia sa il scimb; de fiecare data imi place sa-mi iau altceva. Va pup!
-
eu am avut acum cativa ani produse de la Amway.sunt bune dar scumpe si chiar tin MULT.tin minte ca luasem un set de 2 sapunuri cu miere parca(erau un galben transparent).miroseau f frumos si le-am terminat intr-o LUNA!!!tin sa precizez ca le foloseam eu ,sora mea,mama si tata si chiar f des. de vreo 3 ori pe zi fiecare.ma saturasem de ele!!
-
Am primit si eu gama de cosmetice Artistry acum vreo 2 ani:crema, demachiant, lotiune tonica, exfoliant si masca. Au fost foarte bune, dar exfoliantul si masca absolut SUPERBE! Nu mai zic ca din exfoliant inca mai am si il folosesc in mod regulat. Dar dupa cum ati spus si voi sint f concentrate si nu este nevoie sa pui la greu. Cind mi s-a terminat masca am vrut sa-mi iau alta, dar mi-a picat fata cind am vazut cit costa: 970 000 acum vreo juma de an. Adica buna-buna, dar nici chiar sa dau un milion pe o masca. Si m-am uitat si la alte preturi: excesiv de mari toate, unele de-a dreptul fantasmagorice. Nu gasesti in magazinele de lux (Beauty Shop, Sephora) preturile pe care le gasesti la Amway. Or fi ele bune, dar sincer nu stiu daca chiar se justifica.
-
A, si am mai avut si un spray protector pt par "Leave And Lock In Protector" si o lotiune de corp din gama Body Series....astea chiar nu mi s-au parut in nici un fel deosebite fata de ce gasesti la supermarket. Crema pt unghii si cuticule e ok...adica face niste cuticule f usor de indepartat, dar eu speram sa-mi intareasca si unghiile...nu s-a intimplat. Dupa cum ziceam, nu stiu daca se justifica preturile.
-
Sunt foarte bune si nu atat de scumpe daca te inscrii si mai ales daca te rabzi sa pui putin demachiant pe disc si putin tonic. Un set pe mine ma tine cam 8 luni si folosesc zilnic, dar e important sa cumperi ce ti se potriveste. Crema de ochi in schimb, am schimbat-o de curand pe nivea anticearcan si antirid care e de 3x mai ieftin si mi s-a parut la fel de buna. Gelul anticelulita iarasi e eficient dar la Galenic este ceva mult mai eficient dar cam de 2x mai scump.