Sexul în mare, între plăcere şi pericol. Cameron Diaz îl practică!

Relaxarea pe care ne-o aduce vacanţa creşte libidoul şi odată cu el şi imaginaţia noastră se pune la treabă. Sexul în mare sau pe plajă este în topul preferinţelor romanticilor şi peste

Relaxarea pe care ne-o aduce vacanţa creşte libidoul şi odată cu el şi imaginaţia noastră se pune la treabă. Sexul în mare sau pe plajă este în topul preferinţelor romanticilor şi peste 60% dintre români visează la o astfel de aventură, potrivit unui sondaj.

Deşi sună extrem de incitant, trebuie să ştii că o astfel de experienţă te expune şi la câteva riscuri. În primul rând, apa sărată, plină de bacterii, îţi intră în vagin şi acest lucru poate provoca infecţii. De asemenea, dacă foloseşti prezervativ, există riscul ca acesta să se rupă. În plus, sexul în apă poate fi dureros pentru femei. Motivul? Apa şterge orice urmă de lubrifiere naturală.

Dacă eşti hotărâtă ca vara asta să trăieşti plăcerea amorului în valurile mării, află că nu eşti singura. Cameron Diaz a fost surprinsă recent iubindu-se cu rockerul Benji Madden în public. Cei doi au trăi clipe fierbinţi în valuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod