Sex: 10 secrete ale poziţiei 69

Doar o treime din femei au orgasm prin penetrare vaginală, ceea ce înseamnă că, dacă vrei să atingi extazul în pat cu iubitul tău, ar fi bine să experimentaţi şi alte tipuri de sex, cum ar fi cel oral. Două treimi din femei au orgasm de fiecare dată când li se face sex oral!

Doar o treime din femei au orgasm prin penetrare vaginală, ceea ce înseamnă că, dacă vrei să atingi extazul în pat cu iubitul tău, ar fi bine să experimentaţi şi alte tipuri de sex, cum ar fi cel oral. Două treimi din femei au orgasm de fiecare dată când li se face sex oral! Problema e că reprezentantele sexului frumos se inhibă când nu au nimic de făcut... decât să stea întinse şi să primească plăcere.

Dacă te jenează când toată atenţia lui este concentrată pe zona ta inghinală, atrage-i şi tu lui atenţia! Aşezaţi-vă în poziţia 69, pentru un sex oral reciproc, care vă oferă plăcere în mod simultan! Stimularea reciprocă a zonelor voastre intime cu buzele şi limba poate fi mai excitantă decât sexul normal. Este soluţia ideală pentru cuplurile intrate în rutină, dar, mai ales, pentru femeile care nu sunt satisfăcute şi nu pot avea orgasm când fac sex normal cu partenerul.

Poziţia 69 înseamnă sex în echipă, aşa că trebuie să ştii câteva secrete, înainte de a trece la treabă. Descoperă erotismul poziţiei 69, în cele trei variante de mai jos şi vezi ce trucuri garantează orgasmul ambilor parteneri!

 

1. Poziţia 69 clasică: pentru femei dominatoare


Femeile care vor să-şi domine iubitul se vor aşeza deasupra lui, în patru labe, cu faţa deasupra penisului. Aceasta e varianta clasică pentru că e mai simplu ca femeia să stea deasupra, fiind mai mică şi mai uşoară. Poziţia îţi permite un control perfect asupra modului în care îţi stimulezi iubitul. Din această poziţie, îţi este recomandat să-ţi arcuieşti spatele şi să-ţi ridici uşor fundul, pentru ca iubitul să aibă acces total la clitorisul tău. Dacă te incită să deţii controlul, aceasta e varianta ideală de 69 pentru tine!

 



2. Poziţia 69 inversată: pentru femei supuse


Poziţia 69 inversată este cea mai kinky variantă, care te îmbie să te supui total partenerului tău. Când el stă deasupra, te imobilizează şi îşi lasă o parte din greutate pe tine, ceea ce ţi se poate părea copleşitor şi incitant în egală măsură. Desigur, el trebuie să se aşeze cu zona genitală la înălţimea potrivită, ca să nu te sufoce. Practic, el te va penetra, tu neputând să-ţi mişti capul prea mult. În acest caz, apucă-l ferm de şolduri şi controlează-i mişcările. Dacă vă incită sexul oral mai profund, cunoscut şi sub numele de deepthroat, te poţi aşeza cu capul la marginea patului, lăsându-l uşor pe spate. Această poziţie, îi permite lui să înainteze mai mult, fără să-ţi provoace un disconfort. Fizic vorbind, vei simţi mai multă plăcere pentru că el are mai mult accces la clitorisul tău, decât dacă ai sta tu deasupra. Iar dacă adori să te supui iubitului, această variantă de 69 te va satisface în totalitate!



3. Poziţia 69 pe o parte: pentru femei romantice


Aceasta este cea mai comodă variantă a poziţiei 69. Stând pe o parte, vă puteţi mişca în voie, fără ca unul dintre voi să fie imobilizat, iar celălalt să fie nevoit să-şi susţină propria greutate. Cei mai romantici, o vor prefera, pentru că sunteţi pe picior de egalitate. În plus, această variantă de 69 vă scuteşte de durerile de gât, care apar în cazul persoanei care stă deasupra!

 

Acum că ai aflat cele trei variante în care puteţi încerca poziţia 69 şi ai ales-o pe cea care corespunde fanteziilor tale, iată ce alte lucruri vă ajută să atingeţi orgasmul simultan.


4. Un duş senzual, înainte de poziţia 69


Pentru ca totul să decurgă natural, e important să faceţi un duş chiar înainte de a încerca poziţia 69. În acest fel evitaţi două lucruri: să vă inhibaţi la gândul că nu sunteţi puşi la punct cu igiena şi chiar să simţiţi un disconfort din cauza unui miros sau gust nedorit.

5. Sincronizaţi-vă orgasmele


Ca să măriţi şansele de a avea orgasm în acelaşi timp, sexologul Tracey Cox îi sfătuieşte pe bărbaţi să-şi stimuleze mai întâi partenera cu o partidă de sex oral. În acest fel, când vă poziţionaţi în 69, vă veţi putea sincroniza plăcerea, ştiut fiind faptul că bărbaţii se excită şi au orgasm mai repede decât femeile. Te poţi aşeza de la bun început într-una dintre variantele poziţiei 69, dar lasă-l pe el să te stimuleze până când te apropii de orgasm.

6. Folosiţi-vă mâinile, pentru orgasm garantat


Ar fi bine să vă folosiţi mâinile, mai ales atunci când trebuie să vă concentraţi şi pe plăcerea primită şi pe cea oferită. Când senzaţiile devin foarte intense şi te apropii de orgasm ar fi indicat să continui să-ţi exciţi iubitul cu mâinile, având în vedere că există tendinţa de încleştare a dinţilor în timpul orgasmului. În plus, stimularea manuală poate fi şi un moment de repaus când apare durerea de gât.

7. Roagă-l să-ţi stimuleze punctul G


În poziţia 69, iubitul îţi poate stimula punctul G prin introducerea unui deget in interiorul vaginului. Roagă-l să mişte degetul arătător ca şi cum te-ar chema la el. Aşa pune presiune cu buricul degetului pe peretele frontal, unde se găseşte punctul G. Stimularea lui, simultan cu cea a clitorisului, îţi va provoca un orgasm de proporţii!

8. Atinge-i testiculele


Şi tu îi poţi oferi mângâieri excitante iubitului tău. Atinge-i testiculele, dacă vrei ca orgasmul lui să fie unul mult mai intens!

9. Stimularea perineului, pentru plăcere maximă


În poziţia 69 accesul la zona intimă a partenerului este nelimitat. Pe lângă stimularea orală clasică a penisului sau a clitorisului, exploraţi şi regiunile vecine, cum ar fi perineul, zona fină dintre anus şi intrarea vaginală sau testicule. Sexologii spun că perineul este o regiune foarte erogenă, care, odată stimulată, intensifică plăcerea şi scurtează drumul până la orgasm.

10. O pernă sub cap, pentru confort maxim


O pernă vă poate salva de orice disconfort! În primele două variante ale poziţiei 69, partenerul de dedesubt îşi poate plasa o pernă sub cap ca să nu obosească, iar în a treia variantă li se recomandă ambilor parteneri să îşi aşeze capul pe o pernă, ca să aibă acces mai bun asupra zonei intime a partenerului.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 30 Mai 2016, 14:25
    Pentru fetele maritate sau nu din Prahova

    Inginer, nealcoolic, nefumator, discret, igiena corporala, doar pentru plcere reciproca, fara obligatii. Locuiesc la bloc in Ploiesti. 0767821488 Rog tel cu nr pe cit posibil-daca e necunoscut si nu-l aud nu va pot contacta. Nu va deranjez cu tel daca nu doriti. Aveti toata increderea.

    0
    0

  • zeno pe 11 Aug 2013, 04:35
    pentru Vasile Radu gânditorul sexual

    După cum postezi sunt sigur că nu ai avut niciodată posibilitatea să te plictiseşti din evidentul motiv că nu ai făcut niciodată sex cu o femeie ci numai cu gândurile tale. Tu ai aprofundat onania intelectuală , sexul imaginat, gândit iar nu făcut. De acest sex nu te-ai plictisit ? Roagă o fată să-şi bage un deget la ea şi miroase-l lent şi atunci să te văd dacă mai gândeşti ..........

    1
    1

  • yo pe 7 Nov 2012, 15:09
    buna

    :X sunt nebun dupa sex...10 numere am facut cel mai mult...asta inseamna ca sunt bun la pat?

    7
    6

  • Maduclabere pe 18 Aug 2012, 19:28
    WTF

    De ce ma uit la asta?:))

    15
    2

  • stefan pe 15 Ian 2012, 21:29
    anamaria 56

    Draga Ana, lasa-l pe Vasile, nu-l mai chema la tine. Pot sa vin eu daca vrei:)) Sau poti veni tu pe site-ul meu www.dedicatfemeilor.ro unde gasesti acelasi sex oral de calitate. Frumos acest site,chiar imi place....dar mai mult imi place Vasile Radu filosoful :)

    6
    4

  • anamaria56 pe 17 Dec 2011, 12:58
    pentru vasile radu

    ma ce te mai pricepi ! hai si pe la mine

    11
    7

  • Vasile Radu pe 7 Dec 2011, 20:04
    Iata cum sta treaba.

    Aceasta nu este decat o perversiune sexuala. Dupa o perioada oarecare de sex oamenii se mai... plictisesc ,si,isi imagineaza ca ,daca fac sex oral, o sa fie...mai satisfacti.Aici nu este decat o... falsa informatie perceputa de creier .Iata doua motive care ,confirma ce am spus : 1.La primul sex oral(cand constiinta este mai "curata") exista o repulsie fata de aceasta metoda . 2.Dupa o perioada de abstinenta,se prefera sexul normal,semn ca este ,totusi metoda suprema.

    7
    5

  • Ionel pe 3 Dec 2011, 07:11
    Pentru D-l Dorin cel care a scris primul comntariu!

    Draga domnule, daca tu crezi ca o femeie ar dori o relatie cu un incult si un analfabet, te inseli amarnic ! La felul in care ai scris cred ca nici sex oral nu stii sa faci, dar......iti doresc succes !!!

    10
    4

  • dorin pe 27 Nov 2011, 20:05
    caut o doamne din timisaora daca interesiaza pe cineva

    imi place pozitia 69 daca este doamna din timisora sami dea un email ;la ---- dorin8eternitate@yahoo.ro--- vreau sa se simta s partenera fericita nu mai noi barbatii

    6
    12

  • georgeo pe 25 Nov 2011, 13:14
    george

    pt femei mature oo39388l9l3228

    4
    17

  • georgeo pe 25 Nov 2011, 13:12
    george

    pt femei mature oo39388ll3228

    4
    13

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod