Marimea, obsesia lui sau a ta?


Marian Vornicu, medic specialist sexolog, este de parere ca performantele sexulale ale barbatilor depind in prezent de mult mai multe detalii decat acum 20 sau 50 de ani.

„Stresul si munca sustinuta sunt de cele mai multe ori factori care inhiba interesul pentru sex. Pe de alta parte, calitatea vietii sexulale se poate spune ca s-a imbunatatit si datorita evolutiei medicinei, a tratamentelor si metodelor clinice care pot imbunatatii performantele barbatilor. Realitatea este insa ca foarte putini apeleaza la astfel de solutii, cele mai folosite fiind pilulele care stimuleaza sau cresc potenta. Parerea mea este ca mitul amantului perfect s-a modificat, are alte coordonate, se raporteaza la alte criterii”, afirma Marian Vornicu.

Un penis mare este ca un deget intr-o manusa stramta


In opinia majoritatii barbatilor, un amant perfect este cel dotat cu un penis de dimensiuni cat mai mari. Si totusi, nu marimea este cea care face diferenta dintre o partenera satisfacuta sau nu.


„Barbatii sunt extrem de sensibili fata de capacitatea lor de a le aduce pe partenere lor la orgasm. Chestiunea nu depinde insa doar de ei si, in niciun caz, nu depinde de dimensiunea penisului lor. Cred ca, daca barbatii vor intelege asta, o sa avem o lume mult mai buna si mai multumita din punct de vedere sexual”, spune sexologul Marian Vornicu.
„Anatomic vorbind, un penis de dimensiuni medii poate aduce mai multa bucurie femeii, decat unul mare, si asta pentru ca este mai mobil si ca atare poate stimula mult mai eficient zonele erectile feminine. Un penis mare este ca un deget intr-o manusa stramta.
Nu se poate misca, intepeneste in intentie. Ca sa nu mai vorbim de dezavantajele pe care le poate suporta femeia: sexul unui elefant nu poate penetra sexul unei gazele...”, comenteaza Marian Vornicu.

Intre un penis mare si unul mediu, femeile il aleg pe al doilea


Inversand rolurile, femeile revendica dreptul lor la placere. De foarte multe ori, daca nu obtin ceea ce isi doresc din punct de vedere sexual, femeile cauta satisfactii in alta parte. Iar barbatii stiu asta.

Femeile vor un penis demn de luat in seama, dar fug de unul urias. „Penisul ideal este unul de dimensiuni medii. Spun asta tuturor barbatilor.
Asta este idealul feminin”, spune medicul Marian Vornicu

Dupa parerea lui, femeile sunt mult mai interesate de grosime, decat de lungime. „Dimeniunile extreme sunt cele care le fac pe femei sa plece. Mai mult, intre un penis mare si unul sub standardele medii, o femeie il va alege pe al doilea. Interesul femeilor se orienteaza mai ales asupra grosimii, nu asupra lungimii. Instinctiv femeile isi cunosc profunzimea vaginului si vor opta pentru parteneri care sa corespunda dimeniunilor lor. Acestia sunt cei care le pot produce cele mai intense senzatii si satisfactii pe masura”, concluzioneaza medicul Marian Vornicu.

In concluzie, daca o femeie si un barbat ajung la un grad ridicat de comunicare, a oferi unul altuia placere este o chestiune care nu tine in nici un caz de marime.
Si, cu certitudine, dimesiunea nu este obsesia femeilor!
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 23 Oct 2011, 12:53
    numai prostii pe net

    penisul conteaza in functie de vaginul partenerei si dispozitia femei...eu unul am un penis de 15cm-maxim16 uneori dar cu o grosime de 5,5-6 cm nimeni nu s-a plans si am avut si femei care au avut penisuri de 19-21 subtiri...daca va spun ce au zis de ele dupa sexul cu penis gros nu va vine sa credeti..ca..isi baga ceva in scobitoarele ale lungi....conteaza ce faci,preludiul si grosimea care poate umple un vagin.

    0
    2

  • razvan pe 28 Feb 2011, 16:35
    buna

    buna as dori sa cunosc femei care vor satisfactie de ;a un barbat analt bine facut ochi albastri brunet. eu sunt din hunedoara va las un adiu de mes la care ma puteti contacta razv_y_21 si un nr de te;.0763229680

    1
    1

  • Puiu pe 14 Iun 2009, 03:50
    Pt Geta

    Geta si eu am aceiasi problema ca si tine asa ca am putea sa ne intilnim

    0
    1

  • sexi pe 17 Mai 2009, 01:24
    pt elena

    poate fostul stia sa o foloseasca....nu conteaza marimea...ci ca a organele sexuale a partenerilor sa se potriveasca...poate voi nu va potriviti

    1
    0

  • simpluion pe 14 Mai 2009, 22:51
    Volumul=Lungimea x grosimea

    In lungime sau in diametru, 'o avea mai mare?'

    2
    0

  • elena pe 14 Mai 2009, 17:01
    sexul

    nu este adevarat ca nu conteaza marimea!!!!!!!!!!!!conteaza,am avut un prieten care o avea mai mare decat actualul si se simte diferenta.......

    2
    2

  • Giordano pe 14 Mai 2009, 16:31
    Pentru Geta

    Geta draga, tu ai altă problemă, pentru niciun amant nu te va satisface 24 de ore din 24. Cel puţin nu din punct de vedere sexual.

    0
    1

  • geta pe 14 Mai 2009, 14:42
    sexul

    am nevoie de un amant sa sa ma satisfaka 24ore din 24 pt ca sotul meu este la munca si nu are timp

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod