Ghidul tau de masturbare

Tu cum o faci? Afla totul despre sexualitatea corpului tau pentru a o impartasi partenerului
Cum te poti astepta ca iubitul sa stie ce te face sa innebunesti de placere in pat daca nu iti cunosti propriul corp? Intai de toate, trebuie sa stii ca masturbarea reprezinta un mod sanatos si natural de a te elibera de tensiune sexuala si nu ai de ce sa te rusinezi. Multe persoane, femei si barbati, se masturbeaza chiar daca sunt singuri sau sunt implicati intr-o relatie amoroasa.

Autostimularea sau masturbarea iti da oportunitatea sa iti explorezi trupul, oferindu-ti o libertate sexuala extraordinara, chiar si fara un partener langa tine. Multe femei normale si sanatoase experimenteaza orgasmul doar prin masturbare, prin aceasta modalitate afland si cel mai intens tip de orgasm al lor.

Multi sunt cei care privesc acest proces de autostimulare al femeilor ca pe un tabu. De ce li s-ar parea o chestiune normala atunci cand o fac barbatii, iar atunci cand este facuta de femei este foarte greu de acceptat?

Unele femei se invinovatesc pentru ca se masturbeaza, refuza sa vorbeasca despre sau, mai grav, afirma ca niciodata nu au facut asta, chiar daca stim bine ca au facut-o... macar o data, sa experimenteze procedeul manual de a-si oferi placere.

O alta idee preconceputa a femeilor este cea potrivit careia daca au partener nu ar trebui sa simta nevoia sa se masturbeze sau, daca sunt singure, aceasta autostimulare le va "intari" statutul de single. Cu alte cuvinte, nu ar trebui sa se mastubeze! Decat sa faca aceasta "treaba murdara", mai bine ar fi sa mearga la vanatoare, sa isi caute un partener, dupa cum spun multe dintre ele.

Greseala este ca majoritatea femeilor care au un iubit, privesc masturbarea ca pe o activitate "solo" si nepotrivita pentru ele. Daca ai un partener pe care il iubesti foarte mult, nu inseamna ca acesta iti va potoli apetitul sexual mereu si in orice clipa. Este un ideal, intr-adevar, dar in viata reala, multor femei li se intampla ca iubitul sa nu le satisfaca in totalitate, oricat de extraordinar ar fi el. Important este sa intelegi ca este foarte normal sa te masturbezi chiar daca esti cuplata si nu ai de ce sa te simti vinovata daca iti oferi si singura aceasta placere sexuala.

Frecventa cu care o faci nu trebuie sa se schimbe atunci cand treci de la statutul de single la cel de "in a relationship". Interesant este faptul ca unele femei se masturbeaza chiar mai mult atunci cand sunt implicate intr-o relatie. De ce? Aparitia unui barbat in viata lor le face sa se simta pline de sexualitate, iar placerea si dorinta de a face sex cresc.   

Si pana la urma, de ce te-ai masturba? Pentru ca te face sa te simti bine. Nu este nimic in neregula cu tine daca iti oferi singura placeri, oricat de des iti doresti, si nu e obligatoriu sa ajungi la orgasm.
 

Comentarii (31)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dani pe 10 Apr 2014, 12:09
    ghidul tau de masturbare

    sal am o prietena de 6 ani dar i rusine sa imi zica ca se masturbeaza cand o intreb se inerveaza imi zice ca nu o face si eu mias dori sa o vad cum se masturbeaza eu insa o recunosc ce as putea sa fac sa o conving

    10
    2

  • deena pe 24 Mai 2012, 02:25
    da, si?

    Eu imi masturbam sotul cand eram cu burta la gura, nu suport sa-l vad facand singur.

    47
    7

  • Robert pe 14 Mar 2012, 12:27
    foarte fain

    Imi place sa ma masturbez in fata partenerei, sa o privesc in ochi in timp ce o fac, imi place sa fac asta doar in intimitate. id:robert_fantasy2012

    61
    2

  • me30 pe 14 Ian 2011, 23:10
    e tare

    masturbarea ca si sexul oral ,anal si altele la noi ,din pacate este un subiect tabu ,dar chiar si cu partener ,masturbarea este super esti tu cu tine si stii ce iti place ....incercati e belea ,scapati de inhibiti

    38
    5

  • iulia pe 12 Ian 2011, 14:45
    ghidul tau de masturbare

    cea cu dusul ,,, oauuuuu ..... ma trec fiori cand ma gandesc si sunt la birou o placere maxima

    38
    2

  • alina pe 30 Oct 2010, 16:16
    foarte educativ

    ca si la baarbati sunt 2 tipuri de femei ... care o fac si o recunosc si cele ce fac si nu recunosc..... de ce sa fie o rusine? nu e corpul tau\? tu il cunosti cel mai bine... si chestia cu masturbatul il excita si mai mult pe cel de langa tine... v-am pupat

    11
    0

  • dana pe 7 Sep 2010, 12:37
    masturbarea ceva necesar...

    EXCELENT ARTICOL...pt femeile care tot mint ca le doare capul inainte sa faca sex...sa se masturbeze pt inceput su sa vezi pofa dupa asta sau in timp ce fac asta...toate sune pt sanatatea noastra...va pup pe toti ...am 48 ani si ma simt ca la 25 ani...

    6
    0

  • Ela pe 7 Sep 2010, 01:51
    Pentru elena:

    Esti inca virgina,deoarece penetrarea cu un organ sexual opus duce la dezvirginare.Este foarte probabil sa iti fi rupt himenul,un fel de firicel care este in partea de jos a vaginului.Dar unele persoane se nasc fara acest himen cel putin 10% ce poti spune de aceste perosane ca nu mai sunt virgine din nastere?nu se poate acest lucru.Deci pentru a te dezvirgina trebuie sa ai un contact sexual de sex opus.Sper ca ti-am fost de ajutor!

    4
    0

  • MImzy pe 5 Sep 2010, 14:11
    pacat ?

    unii dintre voi chiar nu aveti alte lucruri de facut decat sa ziceti ca e pacat.. daca tu nu iti cunosti trupul si nu sti ce iti place, de unde naiba sa stie partenerul ? da deschideti-va ochii ca sexul nu e numai pentru facut copii, mai trebuie sa iti si placa nu ? .. te masturbezi de cate ori iti pica bine.. e ceva inexplicabil de placut. bravo celor care sex-perimenteaza :D.

    1
    0

  • e greu,stiu pe 19 Aug 2010, 23:42
    e si un pacat

    nu faceti lucrurile astea .....dragostea se face in doi ....masturbarea e semn fie ca nu te place nimeni,fie ca te placi pe tine prea mult=mandrieeeeeeeeeeeeee

    2
    5

  • larissa pe 19 Iun 2010, 15:55
    de nevoie

    Din pacate ,da.O fac doar ptr.ca altfel nu ajung la orgasm. Deci nu e vina lui ci probabil a mea.Nu stiu si nici nu voi afla vreodata ptr.ca la medic cu asa ceva nu ma voi duce.Si cred ca nu e vina lui ptr.ca am avut trei prieteni si cu toti a fost la fel. Altfel dragostea exista,romantismul la fel si de asemenea si dorinta.....dar asta-i tot.In concluzie atunci cand simt nevoia "ma urc singura pe culmi". Daca asi atinge in mod normal aceste culmi ,in mod sigur nu m-asi masturba

    3
    0

  • elena pe 22 Apr 2010, 22:57
    masturbarea

    am 18 ani...sunt virgina...shi imi place sa-mi mingii corpul...sa-mi pipai locurile mai intime...am o intrebare.....daca introduc un deget,doua in vagin exista posibilitatea sa nu mai fiu virgina???adica sa ma dezvirginez???????am un iubit dar inka nu am inceput viatza sexuala...da imi place sa ma alint singura.... help...ashtept raspuns la intrebarea mea

    9
    2

  • angel pe 22 Apr 2010, 15:23
    placere...

    buna fetelor...d ce va este rusine sa recunoasteti k va masturbati?eu,am 27 ani dar vreau sa va spun k ador sa ma masturbez...nu cred k exista persoana care sa nu fi incercat macar o data...este imposibil...nu vreau sa ma laud dar arat desul d bn si nici un barbat nu m-ar putea refuza...snt intr-o relatie de5ani,dar cel putin o data pe saptamana ma masturbez...asa k fetelor incercati...

    7
    0

  • K.atalyn pe 10 Apr 2010, 10:37
    F. frumos

    Este ceva f. frumos . Eu ma excit F. tare cand partenera mea se masturbeaza in fata mea.Este ceva normal sa te masturbezi!!!

    0
    0

  • shirley78 pe 15 Mar 2010, 18:56
    ce e rau in asta ???

    ...mai treceti unele peste fosta mentalitate si uitati-va-n jurul vostru ! omul se mai "modernizeaza" si-si mai schimba si mentalitatea ca altfel ramai la coada vacii si innebunesti tot judecand pe unii care-si dau frau liber placerii ! eu recunosc , ma masturbez uneori , cu toate ca sotul de cele mai multe ori ma satisface pe deplin , dar se mai intampla uneori cand sunt obosita sa nu ajung pe marea culme a fericirii ! cand am ocazia ma "revansez"....hmmmmmmmmmmmmm ce placere , doar cele care au trecut pe-acolo stiu ce vreau sa zic ! fetelor spor la treaba , multe bucurii va doresc , lasati gurile rele sa vorbeasca "gura lumii e sloboda" , n-ai destule carpe murdare in casa ca sa le astupi gurile...lol

    1
    0

  • pacostea pe 11 Mar 2010, 18:12
    Hhhhmm

    Mare e Gradina Ta Doamne! Si femeile si barbatii fac acelasi lucru!

    1
    1

  • Dana pe 5 Mar 2010, 13:06
    vaiiii

    nu va inteleg fetelor cum puteti sa faceti asa ceva. eu am 24 de ani si m-am atins doar de trei ori pana acum, atunci cand am cazut in pacat.m-am uitat la toate pozitile si m-am cam infierbantat dar nu o sa cedez si sa cad iar.

    1
    13

  • maria pe 17 Feb 2010, 10:16
    sexologie

    vreau sa am toate stirile

    0
    3

  • Pulis pe 11 Feb 2010, 17:15
    E fain dar si rau

    nu jtiu daca si la femei e ceva rau dar la barbati da , deci uitativa ce scrie pe siteul asta : http://www.ortodoxiatinerilor.ro/2009/02/cum-scap-de-patima-masturbarii/ Asa , si eu ma masturbez dar numi place sa recunosc adika nu ma intrebat nimeni pana acuma sau nam avut cand s ii/le spun lu cineva ca ma masturbez . Dupa parerea mea nu e ceva rusinos deloc pentru ca si masturbarea face parte din viata omului , uni oameni cand le spun la alti/altele ca se masturbeaza cei care aud imediat incep sa rada kreka de asta le e rusine la mai multi sa marturiseasca ca se masturbeaza.

    1
    2

  • Clau pe 29 Ian 2010, 07:39
    De ce?

    De ce sa fie nevoie sa recunoasca? De ce cineva ar intreba alta persoana: -"Te masturbezi?" Eu as raspunde: -"Ce te intereseaza pe tine ce fac eu, ma........?"

    1
    1

  • kewinsorin pe 19 Ian 2010, 14:39
    adevar

    Sunt 2 categori de oameni, uni care fac si nu recunosc iar alti care fac si recunosc., asta e valabil si ptr femei si ptr barbati. Eu sunt inebnit sa ma masturbez si sa priesc iubita cum se masturbeza.

    2
    1

  • cyprian pe 18 Ian 2010, 20:34
    masturbarea

    eu ma masturbez si as fi de acord sa vad o fata cum se masturbeaza

    1
    0

  • briana pe 18 Ian 2010, 08:53
    raspuns lui Larisa

    Wow.Ce mentalitate ai femeie...Adica daca ala nu te satisface total , nu conteaza ca esti intro relatie serioasa, in care exista iubire si toate cele tu renunti ca nu a fost el destul de armasar?Pai in cate din problemele pe care le au femeile in pat, barbatul nu are nici o vina.Trebuie sa singure sa ne descoperim trupul

    0
    0

  • mare_tastatura pe 17 Ian 2010, 18:32
    nesimtire!!!!

    MASTURBAREA!!!!!!!!! Este gresita!!! O sa muriti cu totii!!! E rusinos sa te atingi la organ fara mana unei persoane de sex opus! Nu mai pacatuiti!

    0
    10

  • andreea pe 16 Ian 2010, 22:09
    :)

    dupa parerea mea cele care spun ca nu s-au masturbat niciodata mint cu vehementa .. asta e clar 100%... inevitabil simti nevoia sa te masturbezi .. oricat de activa ar fi viata sexuala , intotdeauna mai e loc si pentru o autosatisfactie... cand iubesti persoana alaturi de care traiesti te exciti si numai privind o poza , asa ca in situatiile in care nu e prin preajma apelezi la aceasta solutie .. am avut o experienta foooarte draguta ... eram in vama , o coada foooarte mare si trebuia sa asteptam ff mult tp ... iubitul meu era afara si eu il priveam din masina admirandu-l din cap pana in picioare!! m-am excitat foarte foarte tare cand am observat ce bine ii stateau blugii pe fundulet si cat de bine arata .. asa ca am trecut la actiune .. am trecut pe bancheta din spate sub pretextul ca vreau sa dorm putin , siiiiiiiii probabil restul il puteti deduce ... am avut un orgasm demential .. huh n-o sa-l uit niciodata ... este extraordinat sa te masturbezi in tp ce-ti privesti iubitul pt ca imaginatia mea o luase razna .. :X:X:X (apropo noroc cu geamurile fumurii :)) )... ce pot sa zic .. traiasca masturbatul !!!

    9
    0

  • Strumfy pe 16 Ian 2010, 02:09
    Interesant ...

    Ganditiva ... ca ce va excita pe voi ne excita si pe noi .. Va feriti ... de parca o persoana nu siar da seama daca .. te masturbezi sau nu ... ..nu zic .. depinde si de persoana .. cat de bine sti citi alte persoane .. Dar .. orice fata .. un degetel .. Nu cred .. ca nu la introdus .. inauntru ... La "pisicutza" .. cum spune simona15 :)) ... si cine mai stie cate degete .. sau alte obiecte ... Extraordinar ... Si voi femeile sunteti nebune si curioase ... Asa ca ... Mai recunoasteti ... daca e de recunoscut ... \:))

    3
    0

  • simona15 pe 15 Ian 2010, 21:30
    E ceva normal, ce tot va ascundeti fetelor????

    Eu am un sot dragut, suntem impreuna de 1 an de zile, si nu mi-e rusine sa ma masturbez in fata lui.... Din contra asta il excita si mai tare... Il iubesc mult si avem o relatie frumoasa.... Acum el e la munca in alta tara.. si ma mai alinta imi spune "ce mai face pisicuta".. si atunci ma infierbat si eu ca orice femeie... si imi las libera imaginatia... si cu toate astea, imi iubesc sotul!

    3
    0

  • pisicutza091 pe 15 Ian 2010, 14:23
    fain articol

    nu stiu de ce tot mai multe femei nu recunosc k se masturbeaza... in primul rand e ceva sanatos sh in al 2-lea rand experimentezi.... bravo any... ce atata rusine???... pt barbati nu e o rusine k se masturbeaza?sh ei recunosc lucrul asta....

    4
    0

  • any pe 15 Ian 2010, 13:09
    super articol!!!!!

    Eu una cred k mastubarea e sanatoasa :D am un partener de viata de 4 ani si el stie k eu ma mai masturbez din cand in cand si nici nu il deranjeaza in vr`un fel si nici nu se simte complexat din cauza asta! Toata stima si respectul pentru cele care pot recunoaste SE MASTURBEAZA! daca chiar vreti puteti sa faceti asta in fata partenerului.....nici nu va dati seama cat de tare il poate inebuni!NU ESTE NIMIC RUSINOS, SCARBOS SAU NEDEMN!

    1
    0

  • Claudiu pe 15 Ian 2010, 08:10
    .....cred ca ..ai din abundenta...orgasme

    ...he hei fata. cati ani, 15? Cu atitudinea asta.....vai de viata ta...sexuala, cat despre cealalta , ce sa mai zic....vai tie...

    0
    0

  • larisa pe 15 Ian 2010, 01:26
    tara arde baba se piaptana

    Daca-i talamb si nu stie cum sa ma faca fericita nu e problema mea.N-am sa-i dau eu lectii in domeniul acesta.E treaba lui sa faca in asa fel incat sa fie bine.Nu accept discutii si nici practici deocheate pe tema asta.Natura omului e diferita de la individ la individ asa ca daca altele fac sedinte verbale,lungi pe tema asta ,eu nu ma numar printre ele.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod