"Nu sunt indragostit de tine"

Cand simple vorbe pot ucide farama de viata ramasa in sufletul tau...
"Stii cum e atunci cand simti ca nu mai ai nicio scapare? Stii cum e atunci cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor si ai impresia ca traiesti viata unui alt om, un om rau care in viata asta isi ispaseste toate pacatele pe care le-a comis in cele sapte vieti anterioare? Este crunt...", imi spune Bianca, o prietena, care traieste o deziluzie in dragoste, inca una...

Nu stiu cum se face, dar parca e blestemata, dupa cum imi marturiseste printre lacrimile care i se innoada in barba. "Incep sa cred ca este starea mea naturala, tristetea asta pe care o traiesc de ceva timp. Uneori imi spun ca este doar o pasa prin care trec si trebuie sa aiba un sfarsit, undeva, candva.
Dar cand? Pentru ca simt ca nu mai pot suporta aceasta stare...
"

Acum ceva timp, Bianca era implicata intr-o relatie stabila si fericita, pe care, din pacate, nu a constientizat-o decat dupa ce s-a terminat, dupa ce ea a incheiat-o. "Stii cand iti este prea bine si strici totul, fara sa te uiti in urma, fara sa tii cont de nimic? Pur si simplu nu realizezi, nu stii sa apreciezi fericirea si dai cu piciorul la tot pentru o iluzie? Asa am facut eu! Nu sunt genul care sa 'zboare din floare in floare', sunt adepta relatiilor stabile, dar undeva a fost un declic pe care nu am stiu sa il gestionez, m-am abatut, am crezut ca m-am indragostit de alta persoana si am pierdut tot. Am pierdut TOT..."

Sincer, cred ca i se poate intampla oricui, insa nu si Biancai, pentru ca o cunosc destul de bine.
Oricui i se poate intampla sa se "rataceasca" pe drum, important e sa-si regaseasca calea corecta si sa privesca inainte...

Dupa o relatie chinuita cu cel de care a crezut ca era indragostita, nu a mai putut rezista instabilitatii lui emotionale si a rupt legatura, iar viata ei parca se indrepta spre un hau in care simtea ca va cadea in fiecare minut. "Nici eu nu stiu cum am avut puterea sa o rup. Dupa despartiri si impacari, simteam ca ma distrug psihic si  fizic. Se pare ca era doar inceputul, pentru ca nu stiam ca va mai urma o lovitura care ma va arunca la pamant".

Dupa ce a incheiat aceasta relatie, pe care Bianca isi doreste cu toata fiinta ei sa o stearga din minte, isi mai revenise.
"Am avut noroc de prieteni. Mi-au fost alaturi si m-au ajutat enorm. Fara ei, cu siguranta nu reuseam sa ma pun pe picioare", imi martiriseste ea cu ochii plini de lacrimi.

"Nu stiu cum se face, dar in ultimul timp parca sunt un magnet pentru oamenii instabili emotional si confuzi. Din pacate, am mai intalnit inca unul, de parca primul nu imi fusese de ajuns... Imi propusesem sa nu mai fac nimic si oricum nu eram in cautarea unei relatii.

Experienta anterioara imi distrusese stima de sine si tot ce aveam mai bun in mine. Acum, cea din urma, mi-a distrus si farama de speranta... Am din ce in ce mai mult impresia ca traiesc viata altui om.
Imi spuneam mereu ca nu are cum ca doua lucruri rele sa mi se intample unul dupa altul, dar uite ca orice este posibil... chiar si mie".
 

Comentariile 1-50 din 56

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Paun Andrei pe 21 Nov 2013, 17:38
    Si si eu am patit ceva asemanator

    Sunt impreuna cu prietena mea de aproximativ 4 ani...dar iubirea pe care mi-o purta odata acum parca nu mai e la fel , si ma refer ca astazi radem,glumim,mergem ne distram , si maine are un ton ca vrea sa luam o pauza , ca "de ce te-ai atasat de mine..." . si m-a amenintat ca se desparte de mine de aproximativ 5-6 ori...de fiecare data m-am intors la ea si am cautat-o...si mi-e frica totusi sa nu ma tot tin de ea , sa pun tot ce este mai frumos in relatia noastra , ca apoi ea sa renunte de tot la mine si sa ma ignore...

    0
    0

  • D@niel pe 21 Nov 2013, 17:29
    :)

    Bianca iti voi spune sincer si sper sa citesti comment ul ; este intr-adevar destul de greu sa dai sfaturi in astfel de situatii dar unele trairi te fac sa nu poti sta deoparte ;eu sincer am o relatie de 3 ani dar nu este deloc ceea ce ar trebui sa fie;ce este mai important insa pt tine acum si de care te asigur este faptul ca aparentele inseala f. mult La prima vedere oamenii care ii vezi impreuna si fericiti nu sunt deloc asa si nu ar trebui sa te afecteze lucrul acesta si chiar poti depasi situatia aceasta neplacuta,e foarte greu e adevarat,dar poate mai bine un adevar dureros decat o minciuna frumoasa si trebuie sa ai incredere in tine ca meriti mai mult si astfel sa poti face loc lucrurilor bune sa apara.

    0
    0

  • alina pe 25 Mar 2013, 04:03
    mereu la fel

    si eu am avut numa experiente din astea am 33 ani si pana acum nici o relatie normala, mereu eu iubesc si el ioc ... sper ca pana mor, sa se induplece soarta si sa-mi gasesc si eu unu caruia sa-i pese de mine

    2
    0

  • maria pe 17 Aug 2012, 02:15
    dezamagire

    in primul rand inainte de ami posta ceea ce am d spus as dori sa stiu daca exista cineva pe acest saite deoarece am mai postat pe cateva saituri dar nu mia raspuns nimeni...

    0
    0

  • Victor pe 10 Ian 2012, 16:07
    intrebare pentru Dana

    Cum ai reusit sa iti dai seama si cum ai avut puterea sa faci ce trebuia?

    2
    0

  • dana pe 26 Dec 2011, 10:31
    asa e viata........

    trist,eram pe punctul s-o patesc si eu...noroc ca mi-am dat seama la timp....

    4
    0

  • Victor pe 2 Dec 2011, 14:38
    M-am indragostit de o femeie despartita de sot dar...

    Sunt in momentul cand plang si eu ca un copil si imi ling ranile pentru ca m-am indragostiti de o femeie care era despartita de sotul ei de cateva luni dar dupa 6 luni in care am avut o relatie secreta sa hotarat sa se intoarca la el si eu sunt terminat momental. Din cele spuse sotul ei pare un narcisist vrednic de cartile in domeniu, un om care a inselato de mai multe ori decat tine ea minte si chiar pe fata. Totusi, desi aveam multe in comun si credeam ca ma iubeste sa hotarat sa se intoarca la el. sufar ca un copil pentru ca viata mea pana acum a fost fara complicatii (am 37 de ani) dar am invatat ca viata multora e foarte complicata si de multe ori unii oamnei fac niste lucruri care pentru altii pur si simplu nu are sens. Ea ar fi vrut sa continue cu mine pana in ziua cand s-ar fi mutat inapoi la el dar eu nu am putut suporta asta si am pus capat. Nu stiu ce sa ma fac de durere dar sper ca am invatat cateva lectii din asta. Una din ele este sa nu te indragostesti de o femeie care e doar despartita de sotul ei ca nu se stie cand s-ar putea sa se intoarca la el chiar daca nu are nici un sens pentru tine. Spun asta pentru ca ea sustine ca nu la iubit niciodata si ca nu crede ca el se va schimba. Poate ca o face din cauza copiilor dar oricum, amandoi iau abandonat in Romania la mama ei de 2 ani de cand ea a venit in Anglia. Va rog sa comentati si sa-mi spuneti ce credeti de naivitatea mea.

    4
    0

  • Liviu pe 27 Oct 2011, 13:01
    dezamagit sau un suflet frant

    Nu stiu ce sa zic sunt cam in aceleasi situatii....desii sunt optimist sau macar asta incerc pentru ca probabil ati simtit vreodata cum iti iese inima din piept si plangi cu lacrimi de copil. Acum 2 ani pe 10 octombrie avand si prieteni comuni m-am reintalnit cu o fata cu care mai fusesem cu 4 ani inainte si am fost asa de fericiti avand in in vedere ca amandoi terminat niste relatii dezamagitoare si am zis sa incercam. Primul an a fost super bine o iubeam chiar de foarte multe ori m-am lasat pe mine ca sa-i fie ei bine a mers peste tot am facut lucruri noi s-au cunoscut si parintii intre ei era un vis implinit. Si acum dupa 1 an si ceva au inceput certurile din nimicuri din care ne desparteam ne impacam am vorbit tot timpul ea nu a fost asa deschisa fata de mine era mai copilaroasa desii avea 22 de ani eu 24 si anul asta de prin iulie pana acum pe 10 octombrie se purta fata de mine total diferit, o sunam nu vorbea cu mine auzeai doar "bine" si "nimic" si mi-a zis ca vrea sa-si ia o pauza pentru ca nu stie ce vrea dar in timpul asta daca simtit nevoia sa vorbim unul cu celalalt sa nu ezitam sa sunam sau sa ne intalnim. Pentru a mine fiind un soc si pauza asta nu puteam sa traiesc cu ideea asta dupa care ieri am incercat sa vb cu ea iar si mi-a zis ca nu ma mai suporta ca o enervez cand ma vede si ma uitam la ea cu lacrimi in ochi si ma durea sufletul asa de tare si ma privea cu ura, si ii ziceam da ok te inteleg dar dc nu mi-ai spus acum 2 ani ca asta vrei ma lasi acum ca un bou sa sufar. Si ea a zis foarte simplu si foarte usor ca nu am ce face. Si plus ca ca atunci cand am decis amandoi sa luam pauza ea umbla cu altcineva. Stiu ca viata merge inainte ca fete sunt destule dar vezi cand pui suflet si esti numai pentru o persoana si faci orice toata familia mea era incantata de ea eu la fel parintii ei la fel de mine si a ajuns sa-mi faca asta din cauza unor certuri de cacat din nimicuri nu ceva intemeiat si uite asta a facut-o sa se comporte asa. Si i-am zis nu tie frica ca este un Dumnezeu sus si ca odata se va intampla ceva. Si uite asa eu am ramas un prost care stie sa inghita sa indure pe ea sa nu doara nicaieri pt ca nu simte nimic. Nu m-am ales cu nimic decat suferinta si plang zici ca sunt un copil mic. Asta este povestea mea pe scurt, o poveste si cu bune si cu rele dar eu am fost ala care sufera ea probabil la ora se distreaza si rade in hohote. Da sti cum e un sut in fund, un pas inainte. Este greu da nu si imposibil trebuie doar sa-ti impui. Pentru ca asta este greseala unui baiat sau a unei fete pleaca de langa cineva, si era super bine ajunge cunoaste pe altcineva si ajunge la concluzia ca mai bine era invers si se intoarce si ce sa auzi doar replica"roata se intoarce iar cand eu plangeam tu radeai si acum este invers". Imi cer scz daca nu am fost pe inteles sau daca am vorbit mult si prost sau nu se leaga unele frazecorect dar sunt un pic disperat.Va multumesc

    3
    0

  • aristogatti1000 pe 17 Oct 2010, 21:04
    ......hmm

    prin aceeiasi situatie trec si eu:|

    1
    1

  • dana1489 pe 3 Oct 2010, 12:49
    nefericire..

    se intoarce roata...si relatiile constriute pe nefericirea altuia n-au cum sa dureze...

    3
    0

  • dana pe 2 Sep 2010, 02:28
    uitam si de bogdan

    imi place!citez´´una e sa fii instabil emotional alta sa nu iubesti´´.

    3
    0

  • dana pe 2 Sep 2010, 00:01
    ce frumoase comm-mirela si onlymusic

    ce frumoase comm-mirela si onlymusic

    2
    0

  • OnlyMusic pe 15 Aug 2010, 02:31
    Hmmm..

    Daca chiar iubiti pe cineva.. nu va mai indragostiti pe mess sau dragoste dasta dk vezi persoana gata pac bum.. waw il/ o iubesc pnt ca e super ciudat .. este ceva care nu tina ff mult.. ca sa iubesti cu adevarat pe cineva trebuie sa cunosti persoana sa aveti lucruri in comun.. sa treceti amn2 prin rele si bune.. si se simte iubirea atat prin bataile inimii cat si prin ochii persoanelor .Va doresc mult succes si incercati sa nu gresiti.. sau sa faceti rau unui suflet ,ca se intoarce roata..!!!!

    3
    1

  • Nu conteaza :P pe 14 Iun 2010, 18:36
    Experienta...

    Si eu am patit cam aceeasi poveste..tot asa am avut o relatie frumoasa cu cineva care facea facultatea in strainatate si dupa 3 luni i-am dat papucii pe mess pt ca ma credeam indragostita de un coleg de clasa.. bineinteles dupa cateva zile mi-am revenit ca prin farmec din acea iluzie si m-am despartit si de acest baiat.. cel mai rau imi pare ca i-am facut sa sufere pe amandoi, niste baieti foarte cumsecade care m-au iubit fiecare in felul propriu si care m-au admirat intotdeauna..am incercat sa reiau legatura cu primul iubit si a mers foarte bine pana la un punct..am crezut ca si el isi doreste sa ne impacam, dar se pare ca nu era destul de pregatit ptr asta..vedeam lucrurile diferit..asa ca in timpul in care el a plecat inapoi la facultate...eu am intalnit un al treilea baiat de care m-am indragostit instantaneu si parca mi-a fost trimis de undeva..simteam ca suntem pe aceeasi lungime de unda si cateva luni bune am fost cei mai buni prieteni aproape..incepuse sa ma invite in oras cu prietenii lui..etc..pana cand am aflat de la cineva ca lui ii place de fapt de alta fata si se chinuie de ceva timp sa o cucereasca..moment in care am clacat pur si simplu si dintr-un orgoliu prostesc l-am sunat si i-am cerut socoteala..desi nu aveam acest drept..dupa acea convorbire am inceput sa ne distantam din ce in ce mai mult..iar acum se fac doua luni de cand n-am mai vorbit cu el...daca ma va ierta si va incepe din nou sa ma bage in seama..dumnezeu stie..tot ce pot sa spun e ca intr-adevar atunci cand ai o relatie frumoasa cu cineva, ca e de prietenie sau de iubire, important este sa apreciezi persoana respectiva si sa o pretuiesti indiferent de ce spun cei din jur..pt ca nu sti niciodata cat de bine sau rau intentionati sunt..trebuie sa ne ascultam inima si sa ne stapanim gandurile negative daca vrem sa pastram langa noi fiinta iubita. Si spun asta pt ca stiu cum este sa simti ceva adevarat pt cineva si doar din cauza unei iesiri necontrolate sau a unei impresii gresite sa ajungi sa alungi din viata ta persoane la care tineai si care te faceau fericit..mult noroc la toata lumea in mentinerea unei atitiudini pozitive si constructive si aveti grija cum va purtati cu persoanele apropiate, eu una o sa am pe viitor cu siguranta :D

    2
    0

  • Mirela pe 20 Mar 2010, 19:16
    Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima

    Nu trai in trecut caci vei pierde frumusetea prezentului.Toti am suferit din dragoste macar odata in viata,dar trece.Toate-n viata-s trecatoare chiar si dargostea.Ceea ce ti se pare acum sfarsitul lumii....intr-o zi te v-a face sa razi si sa zici"ce copil eram".Noroc ca e uitara ca de nu....era o lume plina de nebuni(si asa nu suntem departe),.Ce e facut ,e facut si nu se mai intoarce si sa stam sa cersim dragostea ...e chiar umilitor,un pic de demnitate. Daca vrem sa fim respecrati trebuie sa ne respectam noi in primul rand.Ce parere va fac oamenii care cer la coltul strazii? De mila,de compasiune,nu?Asta suntem noi in momentul in care imploram pe cineva sa stea cu noi,sa ne iubeasca,sau sa se intoarca la noi.Daca o vor face n-o vor face din dragoste ci dintr-un complex de vinovatie si mila.Asta vreti de la viata ca cineva sa va "iubeasca" din mila?Fruntea sus si mergeti mai departe chiar daca e dureros nu e imposibil ,au facut-o altii o putem face si noi cu ce suntem noi mai prejos de ei?Pt fiecare ce e al uli e pus deoparte.Asa e in viata unii sunt mai norocosi altii nu dar roata se invarte si maine norocosii poate vom fi noi..Cine stie?

    7
    0

  • Mirela pe 20 Mar 2010, 18:14
    Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima

    Nu trai in trecut caci vei pierde frumusetea prezentului.Toti am suferit din dragoste macar odata in viata,dar trece.Toate-n viata-s trecatoare chiar si dargostea.Ceea ce ti se pare acum sfarsitul lumii....intr-o zi te v-a face sa razi si sa zici"ce copil eram".Noroc ca e uitara ca de nu....era o lume plina de nebuni(si asa nu suntem departe),.Ce e facut ,e facut si nu se mai intoarce si sa stam sa cersim dragostea ...e chiar umilitor,un pic de demnitate. Daca vrem sa fim respecrati trebuie sa ne respectam noi in primul rand.Ce parere va fac oamenii care cer la coltul strazii? De mila,de compasiune,nu?Asta suntem noi in momentul in care imploram pe cineva sa stea cu noi,sa ne iubeasca,sau sa se intoarca la noi.Daca o vor face n-o vor face din dragoste ci dintr-un complex de vinovatie si mila.Asta vreti de la viata ca cineva sa va "iubeasca" din mila?Fruntea sus si mergeti mai departe chiar daca e dureros nu e imposibil ,au facut-o altii o putem face si noi cu ce suntem noi mai prejos de ei?Pt fiecare ce e al uli e pus deoparte.Asa e in viata unii sunt mai norocosi altii nu dar roata se invarte si maine norocosii poate vom fi noi..Cine stie?

    5
    0

  • aleahim pe 14 Mar 2010, 16:15
    intr-o relatie intotdeauna unul iubeste mai mult si celalalt mai putin

    durerea din dragoste ste cea mai grea noroc ca exista uitarea care vine greu sau poate niciodata.......... cel mai greu este cand cel pe care il IUBESTI TE IGNORA

    8
    1

  • diana pe 20 Feb 2010, 20:44
    indigo

    Traiesti ceva atat de asemanator ca ma sperii.Si eu dupa ce m-am despartit de un tip pe care l-am iubit cam vreo 2 ani si care ma facut sa sufar ingrozitor bineinteles pentru ca am permis probabil dar intr-un final am reusit sa pun punct. Am avut cred vreo 3 luni de viata de vis cand m-am simtit excelent si apare Don Juan care ma vede si ma ia pe ocolite chipurile cu diverse pretexte...., vine dupa mine de vreo doua ori in orasul meu desi nu ma interesa nicio relatie dupa ce suferisem atat si pana la urma se intampla inevitabilul ma indragostesc din nou, la vreo doua luni dupa care mi-a indrugat diverse chestii bai ca ai 30 de ani si ca ar trebui sa te gandesti la casatorie, ca daca il iubesc..., chestii din astea se schimba la 360 de grade si imi zice ca sti eu sunt confuz si nu stiu ce vreau de la viata si nu stiu ce simt conscluzia nu te iubesc, deoarece el mi-a zis ca el se aprinde foarte repede si dupa aia ii trece si ca nu a iubit pana la 30 de ani pe nimeni....dar ca eu sunt desteapta si frumoasa.......bla, bla, bla. O luna am fost distrusa de si am un regim de viata foarte echilibrat m-am ingrasat, nu mai puteam sa traversez nici intersectia cu masina pentru ca nu mai aveam incredere in mine, dar dupa ce mi-am plans o luna de zile de mila mi-am revenit. El mi-a zis vai ca nu imi trebuia asta dupa ce am mai suferit odata si ca ......ma rog si i-am zis tu n u ai nicio vina, dobitoaca am fost eu ca am crezut in cai verzi pe pereti si mi-a mai zis sa nu ma schimb sa raman asa cum sunt. I-am zis ca asta e strict problema mea si ca o sa imi revin ca sunt puternica pentru ca stiu ca sunt frumoasa si desteapta si nu am nevoie sa imi confirme nimeni acest lucru si ca nu e el de vina si asa e sa sti. Si acum sa iti spun o chestie pe care i-am zis--o si lui si pe care am citit-o si eu pe un site - suna cam asa, copiii cand invata prima data sa mearga, cad, dupa care le trebuie mai mult curaj sa incerece din nou, se ridica iar dupa care cade si se loveste, pentru a se ridica din nou are nevoie de mai mult curaj pentru ca s-a si lovit si totusi o face, dupa care ajungem sa facem mergem fara sa ne mai gandim la asta. Ideea este sa crezi din nou in oameni si pana la urma veiu reusi sa intalnesti si persoana potrivita. Cel mai important este sa inveti sa te iubesti si sa te respecti pe tine, sa te concentrezi pe persoana ta sa iti dezvolyi increderea in tine si dupa aia la altii. Si asa vor ajunge si cei din jur sa te iubeasca si sa te respecte. Identifica ce calitati ai, gandeste pozitiv si o sa vezi ca ai sa reusesti. Mergi la sport, adopta o dieta sanatoasa, gaseste-ti un hobby si o sa vezi ca timpul va vindeca aceste rani. Eu nici macar nu ii port ranchiuna, iti dai seama ce aiurea este sa nu poti iubi, cat de gol trebuie sa fi pe dinauntru, daca nu iubesti degeaba traiesti. Asa ca life goes on si va aparea si barbatul potrivit. Nu toti sunt la fel.

    5
    0

  • .... pe 3 Dec 2009, 01:45
    treci mai departe

    stiu cum e..durere,,,si cel mai greu de suportat sunt amintirile kre te urmaresc la tot pasul...orikt ai vrea sa scapi de ele nu poti...si totusi amintiri frumoase kre s-au transformat in scrum si pe kre ai vrea sa le retraiesti din nou...si dc am sti nu ne-am feri?dar inimii nu ii poti poruncii degeaba,asta e...ORICE BOALA ARE SI UN LEAC!!!

    6
    0

  • .... pe 3 Dec 2009, 01:44
    treci mai departe

    stiu cum e..durere,,,si cel mai greu de suportat sunt amintirile kre te urmaresc la tot pasul...orikt ai vrea sa scapi de ele nu poti...si totusi amintiri frumoase kre s-au transformat in scrum si pe kre ai vrea sa le retraiesti din nou...si dc am sti nu ne-am feri?dar inimii nu ii poti poruncii degeaba,asta e...ORICE BOALA ARE SI UN LEAC!!!

    1
    1

  • Anonima pe 2 Dec 2009, 10:37
    5 ani de chin

    Acum 3 zile am auzit ceea ce credeam ca nu voi auzi niciodata de la persoana iubita.Nu te iubesc,nu vreau sa am copii cu tine,nu vreau nimic cu tine.Si asta dupa 5 ani in care i-am fost alaturi la bine si la rau.5 ani in care nu l-am jignit,in care a avut libertate,nu l-am constrans cu nimic,nu l-am mintit.Totusi cred ca a constientizat ca m-a ranit si a doua zi mi-a spus ca ma iubeste in felul lui,dar nu mai vrea sa fie cu mine.Nici eu nu mai stiu ce sa cred.Cum poti iubi pe cineva si sa stai departe de acea persoana?CUM?Acum locuim tot impreuna,insa eu ma voi muta cu prima ocazie cand imi voi gasi o chirie avantajoasa.Ciudat e ca dormim in acelasi pat si nici nu se uita la mine.Nu-mi da voie nici sa il ating.In toti anii acestia nu l-am inselat.ia marturisit intr-un final ca a stat cu mine din mila,pentru ca il iubeam si pentru ca nu a vrut sa ma raneasca.Dar ce doare mai tare?Sa fii mintit 5ani la rand sau sa te desparti atunci cand lucrurile iau amploare?Am trait cu un om fara suflet...

    4
    0

  • Anonim pe 29 Nov 2009, 17:45
    Sufar.:((

    El nu ma iubeste :((..Da` eu tzin de mult la el..el stie..mi`a spus ca ma iubeste,dar cred ca mintzea` doar sa nu ma faca sa sufar..sa nu se simta "nashpa`" intr`un fel ca nu`i place de mine..si chiar sufar !:-

    1
    1

  • diana pe 15 Nov 2009, 21:39
    life goes on

    Am suferit si eu doi ani din cauza unui tip si stiu ce inseamna. Ideea este ca am citit niste carti care mi-au schimbat viata. Nu ei sunt problema. Problema e la noi. Nu stim sa ne iubim si sa ne respectam in primul rand pe noi si atunci ei cand gasesc un astfel de punct vulnerabil profita. Invata sa te iubesti, sa ai grija de tine si constientizeaza ca tu esti cea mai importanta si dupa aia o sa vezi cum vine si iubirea celor din jur de o sa te simti coplesita. Ai incredere in tine. Tu esti responsabila de ceea ce faci . Nu mai astepta pareri din stanga si din dreapta. Stabileste niste teluri, foloseste imaginatia, dezvolta-le si o sa ti se indeplineasca. Si asa cum am citit in cartile alea o sa-ti dau un exemplu ca sa prinzi curaj: atunci cand un copil invata sa mearga, prima data cade, deci are un esec, dar chiar si asa incearca din nou, a doua oara cade si se loveste, deci suferinta e si mai mare, are nevoie de mai mult curaj si totisi o face si a treia oara si ajunge sa faca apoi lucrul asta asa de bine incat nici nu se mai gandeste la ce trebuie sa faca pentru a merge. Asa se intampla si in viata incerci odata, de doua ori dupa a care apare si succesul. Nu fi dezamagita. Sunt convinsa ca a treia oara va fi aproape perfect. Fi stapana pe tine si pe deciziile tale si o sa reusesti. Renunta la frica si gandeste pozitiv. Apropo incearca data viitoare sa nu faci in asa fel incat sa-i fie bine lui. Fi tu insuti daca o sa te placa o sa te placa asa cum esti. Si cel mai important este sa va cunoasteti defectele si sa vedeti daca puteti sa vi le acceptati, pentru ca nimeni nu e perfect. Daca nu merege mai incearca. Fi optimista!

    4
    0

  • Tzuka pe 23 Sep 2009, 21:49
    :)))

    maaaah traitiva voi viata ... k nimeni no sa sufere dak voi suferiti sau sunteti tristi :)) eu fac pe toata lumea sa ma iubeasca dar ii iubesc doar pe cei care imi sunt alaturi si stiu ca ma pot baza pe ei/ele...iubirea vine la timpul ei...si la 40 de ani dak e =)) :-j am si eu o relatie de 2 ani jumate iar prietenul meu mi`a dat sandalele acuma 3 zile din cauza k ma banuieste k is cu altul...nici macar no putut sa`mi zica in fatza:auzi nu mai vreau sa fiu cu tine :-j LAAAASSS...intrun final m`am impacat cu el =)) si tot mai aiurea se comporta da il las cu filmele lui :-j il iubesc fff mult...da ma iubesc si pe mine .... si dak ma respect atunci ma comport cum e mai bine pt mine .... in fine zambiti k toti avem in viatza o iubire care am pierduto :-@ da lasa k gasim alta :))=)) v`am :*!

    0
    1

  • elenida pe 5 Sep 2009, 18:18
    nu sunt indragostit de tine

    am iubit si eu pe cineva aproape 8 ani. mi-am pus viata in mainile lui si m-a dezamagit.de curand am intalnit pe altcineva. e mai mult tandrete decat iubire.nici macar nu se poate spune ca suntem impreuna. uneori ne intalnim si bem doar o cafea,alteori ne iubim si merge fiecare in directia lui. asta nu e o relatie dar e ceea ce am nevoie ca sa-mi vindec sufletul.as vrea numai sa nu ma indragostesc ca sa nu mai sufar.

    2
    0

  • marius pe 24 Aug 2009, 18:32
    dezamagire...apoi iubire

    buna ziua....probleme in dragoste cred ca toti la o anumita perioada avem.am avut o relatie de 8 ani si un pic, cu o fata.eram fericit si speram la casatorie dar din cele din urma am aflat ca ea isi dorea altceva si eu eram asa ca sa treaca timpul pana la venirea printului.in timpul iubirii noastre ea a mai avut cate.va tentative de a pleca definitiv.in timpul a 8 ani de vise eu nu i.am spus niciodata pe nume doar o alintam cu flori si cuvinte frumoase.scumpa ..iubita...apoi a inceput ...florile mele nu valorau decat un leu si nu mai aveam voie sa ii spun ca o iubesc,nu mai aveam voie sa o alint..suntem doar vecini...si alte cuvinte ce imi dadeau de inteles ca iubirea mea era in zadar.ne.am despartit spre fericire parintilor ei care nu m.au placut niciodata.am suferit dar a trecut ...la putin timp am cunoscut o fata pe nume ariana si am simtit ca dragostea nu m.a parasit.totul este bine ne iubim enorm si nu putem vedea viata decat unul langa celalant.fiecare pe aceasta lume are jumatatea lui.pastrati.va speranta si intr.o zi o sa intalniti fericirea.

    1
    0

  • KevyKev pe 20 Aug 2009, 16:17
    Pfff...

    Me too... m-am indragostit de un barbat cu 20 de ani mai mare decat mine si a tras de mine pana ne-am casatorit. Pana cand am descoperit ca s-a insurat din razbunare pentru ca fosta iubita l-a lasat balta, totul era super ok. 2008 a fost un an de cosmar pentru mine iar cireasa din varful acestuia a fost "Degeaba te agiti, eu nu te iubesc, o iubesc pe X si ma folosesc de tine. Esti tanara si frumoasa si imi faci toate poftele. Mama si tata sunt incantati de tine, din motivul asta nu am putut renunta". In momentul in care am auzit acestea, am simtit precum m-ar fi lovit un bolovan fix in cap! Si totusi, sunt vie. Am avut 2 tentative de sinucidere pentru faptul ca "pentru un carnat, am luat tot porcul" , mustrari de constiinta si ETC. Uite ca... a trecut. Vorba e "Ce nu te omoara, te face mai puternic" PS: Sunt din nou indragostita!

    1
    1

  • simona pe 18 Aug 2009, 02:42
    stiu cum e ...

    din pacate stiu cum este...am o relatie de 3 ani si nu sunt fericita...;a imceput totul era extrem de frumos..lacrimile imi curgeau de bucurie de implinire sufleteasca si totul in jur numai conta dekt noi 2...mi-a fost data increderea in mine si mi-a scos la iveala cele mai bune calitati de care poate nu constientizam...dar cu timpul, din cauza instabilitatii lui emotionale si a atator certuri si cuvinte EXTREM de grele mi-a fost luat totul si ce eram inainte de relatie si ce devenisem la inceput...din pacate povestea a luat o intorsatura grava...avort internare in spital si acum un tratament cu somnifere si antidepresive...dar inca sunt cu el..si pot spune ca sunt goala nefericita si fara pic de stima fata de propria persoana...sper doar k voi avea puterea sa fac pasul cel bun pentru mine si sa-mi creez o noua viata...bianca tu ai unele calitati pe care eu le-am pierdut de tot...poti sa te mai indragostesti esti o fire deschisa...va veni si cel care merita trebuie..bafta!

    3
    0

  • medeea pe 15 Aug 2009, 21:01
    pentru Vasile

    Vasile roaga-te lui Dumnezei sa nu ai parte de ceea ce a avut ea ! A avut tot ce si-a dorit si totusi i-a lipsit ceva , atunci , cu sigurata nu a avut totul , ii lipsea acel ceva, , dar viata-i viata si merita traita indiferent de haosul in care ne afundam si inca ceva f important, nu ne da Dumnezeu mai mult decat putem duce ( stiu ca nu Dumnezeu a impins-o spre fericirea dupa care tanjea :) ). Sanatate tuturor! :)

    0
    1

  • vasile pe 13 Aug 2009, 14:37
    mda...

    Citez din text: "Acum ceva timp, Bianca era implicata intr-o relatie stabila si fericita, pe care, din pacate, nu a constientizat-o decat dupa ce s-a terminat, dupa ce ea a incheiat-o. "Stii cand iti este prea bine si strici totul, fara sa te uiti in urma, fara sa tii cont de nimic? Pur si simplu nu realizezi, nu stii sa apreciezi fericirea si dai cu piciorul la tot pentru o iluzie?" Daca-i proasta merita sa planga si sa sufere. Cu varf si indesat.

    0
    1

  • o mare admiratoare a revistei pe 3 Aug 2009, 12:14
    sunteti tampite!

    sunteti tampite! asta e tot comentariul. mai cititi si voi, nu mai scrieti daca nu ati invatat ce e asta; sunteti prea docile; scrieti prostii bune pt eleve de pension"; sau voi (autoarele articolelor) sunteti cele cu notele proaste la romana? ha! e o revista stupida, pt casnice; pe ce lume traiti?? Forza! ha.

    0
    1

  • Bitzy pe 3 Aug 2009, 00:20
    Capul sus!

    Mey!!!...Nu stiu ce e cu supararea asta..viata e asa...nedreapta, cum o vedem noi. Dar noi stim ca, pentru a vedea soarele trebuie mai intai sa rabdam ploaia!!!... si stim ca orice sut in fund e un pas inainte...si mai stim ca ceea ce nu ne omoara ne intareste. Daca ai avut aceste dezamagiri si inca supravietuiesti, inseamna ca ai devenit o persoana mult mai puternica si e doar o chestiune de timp pana se va gasi cineva sa imparta sentimentele frumoase cu u. Obisnuim sa ne iubim prin ochii altora, vrem ca cineva sa ne spuna cat valoram. Insa...nu poti cere unei persoane sa te iubeasca si sa te accepte asa cum esti daca u nu te cunosti asa cum esti. Inainte de a cauta pe cineva cu care sa iti imparti visele si trairile, incearca sa faci lucrurile care-ti plac tie, de una singura, redescopera-te! apoi iti va fi mai usor sa arati altora cine esti si ceat valorezi. :) :*

    0
    1

  • Lena2 pe 2 Aug 2009, 18:32
    iubire...

    Atunci cand suferim din dragoste trebuie totdeauna sa ne gandim ca aici nu se termina lumea, sunt oameni mult mai tristi decat noi si gasesc puteri in propriile forte. sunt de acord cu faptul ca ar trebui sa contactezi un psihoterapeut. Dragostea te inalta, dar si te distruge. Am citit cu atentie toate comentariile acestui articol si cineva de aici zice a te indragosti si a iubi sunt 2 lucruri diferite, cand iubesti mult suferi mult, dar intotdeauna daca privesti in jurul tau, nu trebuie de fapt sa cauti departe, oricum gasesti un suflet care sa te merite. iubirea cere multe sacrificii, si viata e o lupta continua. eu am acceptat o relatie in care nu eram foarte indragostita, dar el da, dar ne intelegeam bine de fapt si acum ne intelegem, avem si copii. S-a intamplat sa ma indragostesc de o persoana din trecutul meu, dar si el fiind casatorit, acea relatie practic nu avea nici prezent nici viitor, si am suferit enorm, dar am iesit din acea criza consultand un psihoterapeut. oricum e o dragoste curata ce o port in suflet, si ma multumesc cu faptul ca stiu ca si el e fericit, sunt fericita atunci cand il vad, cand ma saluta, practic nu vreau nimic altceva. Da, asi dori din tot sufletul sa-mi iubesc sotul la fel si asta tind in fiecare zi prin comportament frumos etc., dar nu e la fel, cred ca pentru femei e mai sigur ca ea sa iubeasca mai mult, dar totodata cred ca asi suferi enorm daca m-ar parasi sotul. Viata este o lupta si tot timpul mai vrem ceva pe de-asupra....

    1
    0

  • corina pe 1 Aug 2009, 19:42
    eu nu te iubesc

    dalai lama spunea---Aminteste-ti ca a nu obtine ceea ce doresti este uneori un mare noroc Unele iubiri pur si simplu nu se prind te indragostesti dar nu iubesti :) e o diferenta crede-ma-----sunt unii oamenii care nu vor sa renuntze la trecut si nu vor sa renuntze la himere chiar daca nu sunt realizabile doar ptr ca ei le voiau sigur se poate si sa nu fie asa dar in principiu in momentul in care nu reusesti sa prinzi inima cuiva e clar ca e deja ocupata--deci capul sus si o sa vezi ca va iesi soarele si pe strada ta Iti recomand Janis Abrahms Spring--Dupa aventura chiar daca nu e cazul ptr tine exista acolo multe sfaturi practice care iti vor face f bine :) iti zic din experienta practica si daca reusesti sa contactezi un psihoterapeut iti va fi de mare ajutor crede-ma o zi frumoasa

    2
    0

  • cris pe 1 Aug 2009, 19:28
    ...

    Pana acum ceva vreme am crezut ca n-am deloc noroc in dragoste si ma resemnasem,credeam ca cel pe care-l iubisem 3 ani de zile fara sperante este cel de care mereu imi voi aminti si nu voi mai putea iubi asa.In toamna am cunoscut pe cineva care ii semana..si am crezut ca m-am indragostit.Ma ranea enorm prin jocul lui:imi pasa-nu-mi pasa,du-te-vino, etc.Apoi ca sa nu fiu singura si sa ma distrez i-am propus unui tip care se daduse la mine tot in toamna sa ne vedem sa fim impreuna o zi,pentru distractie...si am ramas impreuna....Vreau sa zic ca n-am crezut vreodata ca un om de care nu ma simteam deloc atrasa va deveni omul perfect pentru mine...am petrecut clipe minunate impreuna...imi vorbea de o viitoare casatorie ca de ceva sigur...dar am facut o greseala uriasa...fiind cu bac,admiteri,probleme de familie si altele...am lasat relatia nesupravecheata...ba mai mult..devenisem atat de pisaloaga si enervanta...nu mai aveam grija nici de imaginea mea, si credeam k odata cucerit,va ramane al meu....acum 3 zile mi-a zis k nu ma mai iubeste..dar inca tine la mine...si ca e dispus sa lupte ca relatia sa-si revina si desi sunt extrem de orgolioasa...am acceptat sa stau intr-o relatie de genul asta.Desi sunt in general pesimista sper si cred din toata inima ca lucrurile se vor rezolva si ca-l voi recuceri. Cred ca si daca nu va merge bine...voi putea iubi din nou desi acum nu-mi imaginez cum as putea.Fii optimista, gandind cum gandesti tu cu siguranta iti va merge prost...gandind optimist iti poate merge prost sau bine,deci sunt sanse daca te mobilizezi.Am fost uimita sa observ ca pe masura ce am trecut prin mai multe socuri,am inceput sa ma mobilizez.Nu uita ca ce nu te omoara te intareste.

    1
    0

  • Mirella pe 1 Aug 2009, 18:07
    "nu sunt indragostit de tine"

    parca cineva a scris despre mine :((

    1
    1

  • ciocolatalutata pe 31 Iul 2009, 11:26
    raspuns pt Bogdan

    Pt Bogdan : Cateodata am si eu impresia ca unele lucruri chiar nu isi aveau rostul si totusi isi aveau. Pt ca uite, poate tipa respectiva nu era pt tine, poate nu te facea pe deplin fericit si poate D-zeu a considerat ca are ceva mult mai bun pt tine. Te-ai gandit vreodata ca persoana de langa tine, nu este asa cum o sti tu defapt ... Daca nu mai esti cu ea, inseamna ca vei gasi ceva mai bun pt tine, care te va face sa te simti implinit . De multe ori ( chiar de curand mi s-a intamplat ceva asemanator ) ma intreb de ce se intampla si D-zeu face in asa fel incat sa ne lase sa ne consuman, sa ne enervam sa vedem ca lucrurile nuies asa cum vroiam, ca intr-un final sa ne ajute sa se rezolve totul, si poate chiar mai bine decat am fi sperat ??? De ce ??? Pt ca D-zeu pune la incercare credinta omului, modul cum reactioneaza, daca se revolta, daca reproseaza , exact ca in " Psalmii lui Tudor Arghezii " . Ne e teama de puterea celui pe care nu-l cunoastem, dar il recunoastem. Mai esi intrebarea aceea ... noua Crestinilor, ne este frica de D-zeu, da? acum pun intrebarea : " Oare IL recunoastem, doar pt ca ne este frica de el, de ce am pati daca nu-L recunoastem, ne este frica de dezastru , sau IL recunoastem doar din simplul fapt ca suntem nascuti CRESTINI si asa am invatat ca Iisus s-a rastignit pt noi si noi pacatosii trebuie sa-i slujim LUI ?

    1
    0

  • adiana pe 31 Iul 2009, 08:01
    rabdare

    daca iti zice ca "nu te iubesc" se poate sa nu fie adevarat. imaginati barbatii ca elasticul, se apropie si se departeaza de noi. adica 1-2 luni sunt foarte apropiati/calzi, apoi au o perioada cand sunt foarte reci(au si ei problemele lor). ideea e sa acceptam si noi ca ei au toane si sa avem rabdare sa le treaca. eu sunt cu un om extraordinar care la fiecare 3 luni imi zice ca nu mai suporta cate ceva la mine, apoi 3 luni sunt cea mai minunata fiinta de pe lume. da-ti-le pace. folositi timpul lor de cadere ingrijindu-va de voi si veti fi uimite sa vedeti cum le trece. oricum le trece, de ce trebuie sa va certati intre timp..ca te-ai schimbat asa dintr-o data, ca nu mai mai iubesti, ca petreci prea mult singur ori cu prietenii...lasa-l domnule sa respire pe bietul om. iubirea e ca un zmeu, cu cat il lasi mai liber cu atat zboara mai frumos, dar tu detii controlul printr-un fir insesizabil. daca tragi de ata prea tare se rupe... voi alegeti. "in ciuada acestora, nu vrea sa divorteze "...hei, nu vezi bine?? sotul tau chiar te iubeste de aia nu vrea sa divorteze. e valabil pentru majoritatea, in loc de ambitii mai bine te-ai gandi cum sa fii mai buna cu el. nimeni nu vrea acrituri. si cu toate astea el tot sta cu tine...stii cate femei sunt singure pe lume din cauza ambitilor, or sfaturilor prietenensti? voi cu cine dormiti in pat si cine va da o cana de apa, vecinii care te indeamna la divort? ori prietenii?

    0
    1

  • mary pe 31 Iul 2009, 00:13
    multumeste

    Multumeste in fiecare zi k ai avut parte de iubire ,si de atatea ori, sunt oameni care trec prim viatavorba aia k Voda prin lobada si habar nu au ce este iubirea! K sa iubesti tre' sa si suferi , e imposibil sa nu...toate lucrurile au un sfarsit si poate la tine s-a terminat cand trebuia, fara certuri , fara vorbe grele etc... stiu k e greu , stiu cum e, dar el amaratul ca nu stie sa iubeasca, mai mult il compatimesc pe el!! kiss!

    2
    0

  • Samira pe 30 Iul 2009, 22:16
    2

    La fel, am avut anterior o relatie absolut superba, cu un om care si-ar fi dat si viata pentru mine. Nu am incheiat-o pentru altcineva ci pentru ca simteam ca familia lui nu m-ar fi acceptat (mare greseala, EL MA IUBEA CU ADEVARAT SI ASTA CONTA) .In urma a ramas un om debusolat, ranit si acum , nefericit la randu-i, dupa ce s-a aruncat orbeste intr-o casnicie..Nu ma mai lamentez acum..am inteles ca trebuie doar sa privesc inainte, si sa tin fruntea sus. Atat.Mai cred ca exista oameni care stiu sa iubeasca, ca totusi candva , voi fi si eu fericita.

    1
    0

  • Samira pe 30 Iul 2009, 22:11
    Nu te mai iubesc..

    Hm, "nu te iubesc, nu te mai iubesc de mult, sunt sincer si stii ca nu vorbesc prostii.Relatia noastra nu mai are nici o sansa.Stiam de cand erai acolo ca nu te mai iubesc (am plecat ptr o luna in tara, in incercarea de a ne desparti dar am revenit pentru ca in timpul asta a suferit, a plans, a implorat sa ma intorc).Nu te iubesc!Si ce, eu iti cer sa ma iubesti?Relatia asta e o inchisoare pentru mine, nu mai sunt eu..." ...cuvinte spuse de cel care mi-e sot, care, in ciuada acestora, nu vrea sa divorteze ci sa continuam asa. Cel care m-a mintit de la inceput, cand eram departe iar el im i cerea sa las tot in urma si sa vin dupa el.De ce face asta? aspunsul e ca (asa cred) e foarte singur. Cuvinte ca iubire, fericire, respect, il lasa rece.

    1
    0

  • gabriel pe 30 Iul 2009, 15:35
    cum e cu viata

    e simplu, tipul crede ca urmeaza "nota de plata", dupa ce te-ai lasat dusa de val: promisiuni, casatorie, intalniri cu parintii, ii e frica ca se va scurta latul. Nu dispera, fii cool, e doar un baietan, pana la urma.

    1
    0

  • vyo pe 30 Iul 2009, 15:35
    "Nu sunt indragostit de tine

    Iubirea este hrana sufletului, la fel cum alimentele hranesc trupul fizic, iubirea hraneste sufletul. Daca trupul nu primeste alimentele de care are nevoie, el devine slab. La fel se petrec lucrurile si cu sufletul. Daca nu beneficiaza de iubirea de care are nevoie, devine slab, se poate chiar imbolnavi.Se intampla in viata sa iubesti, dar sa fii ranit ... iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta Opusul dragostei nu este ura este indiferenta stiu ca este foarte greu prin ceea ce treci dar viata merge inainte mult curaj

    2
    0

  • alexandra pe 30 Iul 2009, 15:29
    el

    e doar declaratia unui tip care dupa ce i s-a facut prima concesie romantica a libertatii, a iesirilor fara pregatiri, ii e frica sa se apropie, probabil din lipsa de maturitate, nu dispera, unii cresc ma incet

    1
    0

  • ellen pe 30 Iul 2009, 15:19
    mai dragelor asta nu e iubire!

    iubirea nu te sugruma! atasamentele da, suferim in relatiile noastre pentru k in loc sa ne sondam noua sufletul si sa ne iubim pe noi insine cersim "iubirea altora"! e o lectie pe care o primim cand perden contactul cu adevaratele valori din viata. i-a sa coboram noi inauntrul sufletului nostru si sa ne aratam respect pt propria noastra persoana! nu sa tanjim dupa ametitii care nu stiu ce vor de la viata si se complac in realtii pasagere. da si eu am primit un bumerang, dar mi-am dat seama ca de fapt nu iubeam, era o simpla frustare, o stare a sufletului pe care trebuie sa o accept. dragostea te inalta! asa ca: let-s fly!

    0
    1

  • soarec pe 30 Iul 2009, 13:37
    inducere in eroare

    mondul.............daca mori sau iti moare cineva pierzi bani casa masina copil dezastru vai ce-am patit....de aici boli ,necazuri si mai mari!Nici un demon,nici o entitate,nici o boala nu vin asupra noastra fara VOIA LUI DUMNEZEU!NIMIC NU E INTIMPLATOR!Ginditi-va mai bine la adevaratele suferinte pe care nu vi le-ati pute a asuma,la lucrurile adevarat importante,la faptul ca toate asa-zisele necazuri sint de fapt o rezolvare,un raspuns pozitiv,dar,pe care noi NU VREM sa-l vedem!

    2
    0

  • soarec pe 30 Iul 2009, 13:32
    inducere in eroare

    Diavolul a facut o chestie extraordinara cind l-a convins pe om ca nu exista!In realitate el exista in spatele tuturor lucrurilor si chiar "oamenilor".Problema e cite vieti ne vor mai trebui sa invatam acest lucru.Lectia neinvatata se repeta!Si o alta prostie fara margini:Lupta!V-ati intrebat vreodata de ce va luptati?Vreti voi sau va impune societatea sau modelul preexistent:lupta mama pentru barbatu' tau,ce vrei sa ramina cu aiasau stai cu ochii pe el sa nu ti-l ia alta!Si de aici se deduce ceea ce decurge!Gelozie,ura,invidie,lipsa de toleranta!Unde duce asta se vede in 90% din stirile ce inconjoara mapa

    1
    0

  • Bogdan pe 30 Iul 2009, 13:16
    scop?

    Ma vad nevoit sa mai intervin o data pentru a inlatura (inca) un stereotip. Este vorba despre acela ca orice lucru din viata se intampla cu un scop. Ca sa accentuez subiectul, va intreb daca puteti sa imi spuneti de ce a trebuit sa existe un Auschwitz? Parerea mea este ca intr-adevar, unele lucuri se intampla cu un scop. Altele insa nu se intampla cu nici un scop. Am simtit de cateva ori interventia divina, insa de foarte putine ori am reusit sa deslusesc scopurile. Insa de mai multe ori am intalnit intamplari ... pur si simplu. Evenimente care au schimbat vietile celor din jur sau chiar viata mea, si care nu au avut nici un scop.

    1
    0

  • ciocolatalutata pe 30 Iul 2009, 11:21
    Prietenii sunt tratamentul de care ai nevoie !

    Sa incep cu inceputul, Bogdan, ai mare dreptate ... o rana se vindeca dar sti cum e?, tot te mai doare din cand in cand, ai dreptate ca un esec de genu asta ( adica tu iubesti,dar partenerul nu ) nu te intareste, doar de raneste. Intotdeauna am considerat ca baietii stiu sa gaseasca mult mai bine cuvintele potrivite, sunt mult mai realisti. d'asta cei mai buni prieteni ai mei sunt baietii. Bianca ... cred ca ne asemanam prea mult, cu exceptia ca eu m-am despartit din ambitie si orgoliu, din prostie si minte de copil. Si el ma iubea, doar ca atunci cand m-am desp de el, a crezut ca in tot timpul in care am fost cu el, nu am facut decat sa joc teatru ... i s-a parut absurd sa termin dintr-o data ( pot sa zic ca l-am iubit enorm, si inca il iubesc desi au trecut 2 ani de cand ne-am despartit, dar nu i-am zis niciodata "te iubesc" ... nu puteam ... credeam ca i se va urca la cap daca ii zic, ... mare gresala , pe care o regret si acum. Am incercat dupa 4 luni de cand ne desp sa iau legatura cu el( pt ca in acele 4 luni nici macar nu l-am cautat, dar am suferit enorm ca nu mai eram cu el ) si el incepuse o alta relatie. Mi-a zis " te-am iubit si pe tine, dar nu cum o iubesc pe ea ! Tu ai fost falsa, relatia noastra a fost pt tine o piesa de teatru in care tu-ti jucai rolul principal" . cuvinte care ma dor chiar si acum cand scriu. Se pare ca dupa 3 luni s-a desp si de tipa respectiva. Ma gandesc la el zilnic, dar am renuntat sa ma interesez de el. Ma hranesc cu amintirea acelor momente si-mi satisfac setea cu lacrimile pe care le vars zilnic din cauza ambitiei mele prostesti. ) Prietenii te pot ajuta cel mai mult, eu chiar si cand aveam o relatie, prietenii si-au pastrat locul acela in inima mea, sunt unul din lucrurile cele mai importante pt mine, nu i-as trada si nu i-as parasi pt nimic in lume, incerc sa ma impart intre iubit, familie si prieteni. Daca renuntam la ei, in momentul despartirii as fi fost singura. asa ei m-au sprijinit, mi-au ridicat moralul, mi-au mai adus zambetul pe fata. Ma gandesc si acum la el, dupa 2 ani, dar ei ma ajuta sa pot sa mai zambesc. Ocupa-ti timpul, iesi cu prietenii, fa tot posibilul sa-ti distragi gandurile de la esec ... nu mai gandi negativ, pt ca atragi raul.. eu am observat asta pe pielea mea... si nu uita !!! ORICE LUCRU IN VIATA, SE INTAMPLA CU UN SCOP !!! Rabdarea e cheia succesului, fi sigura ca v-a veni si momentul in care vei avea parte de lucruri bune. "Dupa orice ploaie apare curcubeul" Iti urez succes si sa treci cu bine peste greutatile vietii.

    1
    0

  • Bogdan pe 30 Iul 2009, 10:39
    ghinioane

    Dar cand dupa aproape 8 ani de viata impreuna iti spune ca nu te iubeste? Cand femeia pe care o credeai perfecta iti spune ca a gasit pe altcineva cu care ar vrea "sa incerce si aceasta varianta"? Sa fim seriosi, toata lumea este potential instabila emotional, insa una este un flirt sau o aventura la "fete" si altceva este o rupere de relatie. Iar acum cateva amendamente la discutile de pe forum. Criss , sa stii ca ceea ce nu te omoara nu te intareste neaparat. Te poate ranii si atat. Este ca si cu un om care de exemplu a suferit un accident si a ramas fara un picior. Cu ce l-a intarit asta? Psihic? cred ca glumesti. Alexandra, stiu ca doare, of cat de bine stiu!. Insa o vizita la psihiatru ar face bine, eu asa am procedat (alternativa era sa imi iau viata), si acum, dupa cateva pastile prescrise pe reteta, ma simt mai bine, nu mai doare chiar asa rau si ma pot intelege cu colegii de la birou. Este drept ca oamenii instabili (sau potential instabili) sunt mai fermecatori, eu as putea spune ca fac parte din cei zapaciti sa spunem :) , insa una e sa fi instabil si alta sa nu iubesti. Cred ca intotdeauna exista o limita a ceea ce se poate face, ca sa inchei tot cu un exemplu, e ca la bungee jumping ... sari in neant, dar inainte te asiguri ca ai o coarda avizata metrologic. Pe curand, pa-pa

    1
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod