M-am despartit de iubit. Si acum ce fac?

Ridici privirea din pamant si mergi mai departe...
Este un moment greu, dificil, dar peste care se poate trece in mod sigur! "Nimeni nu moare dintr-o despartire", spune o vorba, dar, inevitabil, esti afectata.

Se pare ca relatiile devin din ce in ce mai complicate. Iti amintesti cum bunicile noastre isi alegeau perechea pentru o viata intreaga? Astazi, despartirile nu sunt ceva iesit din comun si fiecare ruptura constituie un soc emotional pentru unul dintre parteneri sau chiar pentru amandoi. De obicei, sfarsitul unei relatii reprezinta o schimbare imensa in viata unuia, de obicei a celui care sufera mai mult, pentru ca inseamna renuntarea la mangaieri, sarutari si la manifestarea devotamentului din partea persoanei pe care odata ai iubit-o sau poate inca o mai iubesti.

Este perfect normal ca o despartire sa aduca regrete, suferinta, chiar disperare si razvratire, dar este bine sa incerci sa iei ce a fost mai bun dintr-o relatie care a insemnat si iubire. Cu putin curaj, ridici privirea din pamant, iti stergi lacrimile si mergi mai departe...

"Mai intai de toate, trebuie sa constientizezi despartirea", spune Mariana. "Multi insista sperand intr-o impacare, fac o multime de sacrificii, insa primesc acelasi refuz de fiecare data.
In acest mod, nu fac altceva decat sa se injoseasca"
, continua ea.   

Ce faci cand iubitul te paraseste?


"Incerc sa ma distrez, sa petrec mai mult timp cu prietenii. Daca stau in casa, imi vin in minte tot felul de amintiri ce ar putea fi extrem de dureroase", spune Andreea pe pagina de Facebook a Eva.ro.

In mod sigur nu este tocmai placut sa te trezesti singura dupa o relatie de cateva luni sau cativa ani. Este ca si cum ai inchis usa unei lumi in care iti era bine, te simteai iubita si ai intrat intr-un univers strain de tine, aproape de nerecunoscut. Sunt greu de gasit persoane care privesc o despartire ca pe o usurare sau ca pe o eliberare de stres si tensiuni. Dupa o astfel de rupere, cele mai multe femei se simt triste, deznadajduite si nesigure.

Daca te incadrezi in aceasta categorie, acum este momentul sa iti ocupi timpul, sa iti faci cat mai multe hobby-uri, sa iesi cu prietenii, pentru a uita de durere si tristete. Redecoreaza-ti casa si renunta la toate lucrurile care iti pot aminti de fostul iubit. De acum vei avea mai mult timp pentru tine, sa iti faci ordine in viata si in ganduri si sa te relaxezi.


Si Florentina a trecut printr-o astfel de experienta si ea stie ca se poate reveni la o stare de bine. "Prietenii sunt cea mai buna arma, iesirile in oras, tot timpul sa-l ai ocupat si sport mult - asta e cea mai buna reteta.
Daca aplici acestea, iti revii"
, mai spune Florentina.

Daca ai copii, acorda-le mai multa atentie, mai ales daca sunt implicati emotional in despartirea voastra. Daca se intampla ca fostul tau iubit sa fie tatal lor, este de preferat sa nu iti exprimi emotiile negative atunci cand le vorbesti despre el.

"Sar" intr-o noua relatie?


Fiecare femeie experimenteaza in felul ei procesul despartirii si reactioneaza diferit. Vital este sa gasesti ceea ce te face sa te simti bine, ceea ce te face sa te simti impacata cu tine insati. Exista femei care se retrag in carapacea lor, atat social cat si sexual, pentru ca au nevoie de "odihna" psihica si fizica. Altele prefera sa isi inece amarul, chiar si pentru scurt timp, in partide sexuale la intamplare, cu tipi agatati in cluburi.

Dupa o perioada de abstinenta sexuala, cand recuperarea este aproape finita, vine un alt val de dorinta sexuala, care este urmat de nevoia de a cunoaste persoane noi. Este o chestiune absolut normala, dar important este sa iti iei oricat timp ai nevoie pentru a te "vindeca" de ceea ce ai avut inainte, de departire, sa fii sigura ca ai incheiat acel capitol din viata ta, pentru a nu suferi din nou.


Daca ai nevoie de un an, ia-ti un an de pauza sentimentala! Atunci cand nu mai esti vulnerabila din punct de vedere emotional, esti pregatita sa te implici intr-o noua relatie.

Care sunt semnele ca ai trecut peste relatia cu ex-ul?


  • Nu te ma simti atasata emotional de el;
  • Nu te mai simti dependenta de el;
  • Esti suficient de realista incat poti vedea neajunsurile relatiei pe care ai avut-o cu el;
  • Nu mai duci dorul partidelor voastre de sex;
  • Nu te mai gandesti la el zile in sir;
  • Faci glume pe seama lui.

O noua iubire? De ce nu?


M-am despartit de iubit. Si acum ce fac? Nu este sfarsitul lumii, ci doar o etapa din viata ta. Incepi sa privesti spre alte "zari". Se stie ca odata cu trecerea anilor, devine tot mai greu sa iti gasesti un partener care sa se plieze pe ceea ce cauti, ceea ce iti doresti, pe ceea ce ai nevoie. Ideal ar fi sa nu schimbi partenerii ca pe sosete, sa te gandesti ca o partida de sex nu inseamna o relatie in adevaratul sens al cuvantului.

Inainte ca totul sa se transforme intr-o relatie serioasa, asigura-te ca aveti interese comune, asteptari si teluri care va fac sa priviti in aceeasi directie.

Nu intra intr-o relatie fiind pesimista, disperata si nervoasa.

Nu te grabi sa te implici intr-o relatie serioasa, pentru ca dragostea poate aparea de unde nici nu te astepti, nu-i asa?

"Cum iti revii?", intreaba Gabriela pe pagina de Facebook a site-ului Eva.ro. "Mergand inainte, ceas de ceas, zi de zi, chiar daca durerea te sfasie in bucatele mii.
E greu de gasit cuvinte frumoase pentru golul care se afla in interior, dar TREBUIE sa mergi mai departe.... Tot asa cum face un om operat, cu dureri in primele zile: se misca, treptat-treptat devine tot mai independent de bandaje si pana si durerea se atenueaza pana nu o va mai simti. Doar cicatricea ii este martora la suferinta, dar supravietuieste. Vrei nu vrei, esti facuta si din cicatrici din astea, poate tocmai pentru a-ti demonstra ca viata in sine este, mai presus de orice, suferinta. Important este sa stii SA TE RIDICI dupa fiecare cadere"
, concluzioneaza  Gabriela.

Tu cum ai depasit momentul crut al despartirii de iubit? Impartaseste-ne experienta ta!

 

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentariile 1-50 din 79

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • VoceaAdevarului pe 6 Ian 2016, 09:16
    Despartire

    Pai va spun eu ce sa faceti. In primul rand cand alegi un partener cu care vrei sa stabilesti o relatie de lunga durata trebuie sa ai destul curaj si maturitate sa te gandesti ca s-ar putea sa fie alesul.Nici sa nu te gandesti la printul pe cal alb. Bunicul meu mi-a zis: "Trebuie sa inveti sa pui in balanta calitatiile si defectele iar de calitatiile intrec defectele tine aproape de acea persoana".Lumea nu e perfecta. Societatea ne invata sa cautam perfectiunea, sa fugim dupa modelele pe care le vedem la TV si uite asa ne invartim intr-un cerc vicios si nu ne alegem cu nimic. Voi fetelor mereu va plangeti de iubitii vostrii dar voi a-ti ales iubitii aia mirifici pe care i-ati intlalnit intr-un club cand era ala la camasuta cu un pahar de vodka cu suc in mana si se zbenguia ca un copil cu ADHD si a-ti vazut un mister care nu poate fi descris nici de Shakespeare. Problema nu trebuie remediata acum, ci trebuie prevenita. Ai grija ce alegi. Nimic nu poate fi usor. Nici o relatie nu poate merge struna mereu pentru ca altfel ar fi prea usor si ce e usor nu merita obtinut pentru ca nu mai are farmec. Intr-o relatie trebuie sa fie sacrificiu, comunicare afectiune si implicare altfel veniti aici varsati o lacrima si apoi intrati pe facebook iar primul cu poza facuta in fotoshop si cu vrajeala de 14 ani va dezvirgineaza a mia oara. Sayonara ! Eu sunt Vocea adevarului.

    1
    0

  • bianca pe 14 Nov 2014, 10:43
    :((

    buna tuturor!!!indraznesc sa.mi impartasesc si eu cu voi gandurile mele si sper ca cineva dintre voi sa-mi dea un raspuns sau sa ma ajute sa pot lua o decizie......e greu sa fi cu cineva de aproximativ 5 ani ,dar care nu te mai respecta nici pe tine si nici familia ta......de multe ori zic:''gata de azi vreau sa fiu singura...'''insa lucrul asta nu dureaza mult,se risipeste de cum il vad pe el....cert e ca eu nu mai vreau sa fiu cu el,insa mi-e greu ,nici macar nu stiu ce mai simt pentru el,daca e iubire sau obisnuinta insa mi-e foarte greu....cred uneori ca nu o sa pot trece peste o despartire,iar uneori ca da.....e totul confuz in mintea mea!!toti prietenii mei ma sfatuiesc sa-l las ,insa v-am spus cand ajung acasa ma apuca melancolia si iar uit!!!......prin prisma lui nici p mine nu ma mai vad prietenii bine...e ft greu,ce sa fac???ajutatiu-ma va rog cat mai curand,nu am indraznit sa spun asta nimanui pana acum......multumesc!!!va pup fetelor

    1
    1

  • Arryadna pe 2 Nov 2014, 16:37
    Despartire dureroasa

    Am fost cu un baiat 10 luni de zile. A fost prima mea iubire, in rest relatiile mele nu tineau mult pentru ca baietii nu erau seriosi. El a fost, inca dinainte sa fim impreuna. Am ajuns sa ne iubim foarte mult, a insemnat totul pentru mine. Daca nu ii convenea ceva, faceam schimbari pentru el si, la inceput, si el pentru mine. Pe parcurs, probabil din cauza mea, ca il rasfatam prea mult, a ajuns sa vrea sa fie tot timpul numai ca el, refuza sa ma asculte, nu il interesa daca ceva ma deranja sau daca ma ranea. Au urmat luni de certuri in care ne exprimam nemultumirile. Indiferent prin cate certuri am trecut, simteam ca vom trece peste impreuna, ca suntem o echipa si doar facem acum niste pasi ca sa ne fie bine in viitor. Am vorbit des despre a ne petrece viata impreuna, despre copii in cativa ani, despre casatorie. Acum cateva saptamani mi-a spus ca nu mai vrea sa lupte pentru noi, ca nu stie ce simte, ca are sentimente pentru mine, dar ne certam prea des. Am incetat sa-i mai prezint nemultumirile mele, ca sa nu ne mai certam. M-am gandit de multe ori la despartire pentru ca devenise foarte egoist si ma ranea des. Cu toate astea, cand eram fata in fata era foarte dulce si iubitor, pana in ultima clipa, chiar si cand am decis ca nu mai are sens sa mai fim impreuna. Si dc am decis asta? Pentru ca a ajuns sa nu ma mai caute aproape deloc, ca sa il vad trebuia sa-l caut doar eu, iar asta nu se mai intamplase inainte. Mi-a fost foarte greu, dar am avut rabdare, am spus ca e doar o perioada si ca o sa treaca. Dar devenea in ce in ce mai badaran si nu mai incerca deloc. Inainte ma facea sa ma simt speciala, iubita, frumoasa. Dar a renuntat, e genul de barbat imatur si copilaros care face drame din orice. Azi dimineata ne-am despartit, indiferent cata rabdare am avut. N-am mai rezistat, durea prea tare. Mi-a spus multe lucruri frumoase, a plans, dar n-a incercat sa obiecteze impotriva despartirii, cine sa-l inteleaga. Cumva simt ca o sa vrea sa ma recastige, dar stiu sigur ca nu vreau, m-a ranit de prea multe ori si a devenit clar pentru mine ca ne dorim lucruri diferite intr-o relatie, iar el nu e gata sa faca anumiti pasi sa fie bine. Ma doare foarte tare pentru ca am facut tot ce am putut, am renuntat constant la orgoliu ca sa nu ne certam, am dat tot ce am avut. Si simt ca nu a fost suficient, iar asta doare nespus. Stiu ca o sa trec peste repede pentru ca nu puteam sa iubesc varianta asta noua a lui, dar tot doare ingrozitor de rau. Despartirile sunt oribile, mai ales cand te-ai implicat cu toata inima.

    0
    0

  • Emanuel pe 13 Sep 2014, 21:00
    despartirea doare

    Salut, am vazut ca toti cei ce au contribuit la acest forum, sunt de sex feminin si stiu ca imi pun lumea in cap. Dar as avea si eu nevoie de un sfat prietenesc, deoarece si eu ma regasesc intr-o astfel de situatie. Recent m-am despartit de iubita mea, asta dupa o relatie de 5 ani. Stiu e mult, altii deja s-ar pregatii de insuratoare, de ar fii in cazul meu. Cauza despartirii o constituie parintii meu, nu sunt deacord cu fata pe am ales-o. Mai precis, fata, nu era de familie buna si pe langa asta, precum proverbul, pedeapsa parintilor se rasfrange asupra copiilor, la fel si starea ei de sanatate era subreda. Desi dansa ma iubea nespus de mult, eu fiind intre ciocan si nicovala, am ales doar sa "TIN", cat de mult am putut la dansa. Sentimentul de „Iubire”, am incercat pe cat de mult cu putinta sa-l reprim, deoarece atunci cand nu pute-am sa o vad sau sa discut cu dansa la telefon, asta pentru a nu-mi afecta activitatea profesionala pe care o desfasuram in acel moment. Am fost pe la dansa de multe ori, doar ca municipiul in care traim fiind foarte mic, nu am putut sa o scot niciodata din casa ei. La inceputul relatiei, am avut un sentiment de amaraciune destul de mare, deoarece nu o pute-am scoate nicaieri. Oricine ne vedea impreuna, imediat vestea ajungea la urechile parintilor mei. Cu timpul am reusit sa ne obisnuim amandoi cu asta. Sarind la alta ideeie, dansa, marturisesc sincer, nu imi amintesc sa-mi fii iesit vreodata din vorba, asta ca sa nu mai spun ca, sa apucat sa fie gospodina, numai ca sa imi fie pe plac. La fel ca si voi, la oricine era impotriva relatie noastre, era exclus din cercul ei de prieteni. Doar ca azi (11.09.2014)…… totul sa terminat, prin faptul ca dansa (stiind ca eu nu o voi putea CERE NICIODATA DE SOTIE, si tot o port cu REPLICA „Va fi bine”), a decis sa intre intr-o relatie cu alt barbat. Bine…..a avut bunavointa de a-mi spune dupa asta. Acum nu am chef de somn, hrana, sau orice alta activitate de orice gen. De ma ve-ti crede sau nu e alegerea voastra, dar mesajul meu reprezinta un strigat de ajutor, pentru cineva care are puterea, resprectiv cunostintele, de a-mi intinde o mana.

    2
    0

  • Iri pe 16 Aug 2014, 22:06
    planuri pentru o relatie frumoasa,iar acum lacrimi si durere

    credeam ca v-a fi bine,dar a ales sa ne despartsim.Nu pot sa privesc ursuletul care mi l-a dat cadou de ziua mea si sa nu-mi aduc aminte de el.Ma suna doar ca sa sufar iar:(Ce viaata complicata

    2
    0

  • Iri pe 16 Aug 2014, 15:38
    planuri pentru o relatie frumoasa,iar acum lacrimi si durere

    nu m-am despartit inca de iubitul meu,dar cred ca o va face.Mama lui este impotriva relatiei noastre din cauza virstei,e cu aproape 3 ani mai mare.Mama lui a influentsat toate rudele sa-l convinga s-o faca.Lui ii este frica ca sa nu ma sinucid si nu-mi spune direct.De o saptamina se comporta ciudat,desi stiu ca nu are pe nimeni.Am fost impreuna 1 an si 12 zile,i-am oferit virginitatea mea,shi orice prietena care a vrut sa ne desparta,am renuntat la ea.De ce am renuntat? Pentru ca doreau sa fiu cu altcineva de care nici macar nu-mi place.Din cauza ca nu m-am despartsit au renuntsat la mine.El a zis ca nu stie daca vrea sa fim mereu impreuna.Sint distrusa,nu prea am prieteni ca sa pot vorbi despre asta.Dar sper ca-si va da seama si vom fi din nou fericiti.

    2
    0

  • Mihaela pe 4 Iul 2014, 18:40
    Pentru Adriana

    Adriana sa iti fie rusine, majoritatea fetelor/femeilor care si-au exprimat oarecum suferinta in cuvinte aici sufera din cauza unor femei ca tine, care se baga peste relatiile noatre, ale celor care iubim dezinteresat si nu ca tine. Nu sunt in masura sa te judec si nu spun ca e numai vina ta, e clar si vina barbatului dar numai la gandul ca voi ne stricati noua vietile imi vine sa va jumulesc de toti fulgii. Sa va fie rusine!!! Poate veti avea si voi fete si or sa treaca fetele voastre prin ce am trecut si noi. Pacat de noi si de ele!

    1
    0

  • chro pe 16 Nov 2013, 02:26
    important

    Pentru fetele care ati fost curve si v-ati tradat parteneri sper sa suferiti pana nu mai puteti pentru ca ati ales sa va jucati cu ei si sa le tradati increderea, apoi sa va plangeti pe forum,cum si ce sa faceti. Iar pentru cei ce isi tradeaza partenerele precum cainii in calduri, invatati sa fiti barbati si sa va responsabilizati, societatea nu va asteapta o viata intreaga, merge inainte. O relatie inseamna mai mult decat sex si vorbe bune, plimbari pe faleza,sau mare,munte,o relatie inseamna sa simti in primul rand durere,pe langa fericire,ura. Pofta vine mancand cineva a zis...incercati sa fiti fideli...altfel karma is a bitch ;).

    5
    1

  • eu** pe 4 Oct 2013, 23:45
    m-am despartit de prietenul meu si cel m-ai bun prieten vrea o relatie cu mine

    m-am despartit de prietenul meu inainte cu 1 luna si 2 saptamani si prietenu lui m-a sunat sa vada ce fac...el mi-a spus in timpul in care eram cu fostul meu prieten ca lui ii place de mine si acum ar vrea sa incepem o relatie nu stiu ce sa fac...

    5
    2

  • george costache pe 14 Iun 2013, 15:13
    nu stiu ce se intampla

    buna ma numesc george sunt din buc,acum 3 ani m-am combinat cu prietena iubitei mele,defapt ce mai buna prietena,desi s-a lasat cu cearta cu scndal,intrun final am ramas cu ea si nu nu o considerati curva pt ca a facut asta vazuse ca nu mai ma intelegeam cu ea si a ales sa se combine cu mine.bun toate bune si frumoase pana acum cateva luni,cand a ramas insarcinata,a facut intrerupere de sarcina fara acordul meu desi io sunt pregatit sa am un copil,totul sa racit de atunci si ne tot certam zi de zi,parinti ei nu sunt de acord cu rel noastra desi nu prea conteaza pt mine... ma chinui sa raman lg ea enorm. inca ne iubim sau cel putin asa cred .pt ca ne certam zi de zi ce sa fac sa mai continui s-au sa punem punct? multumesc

    4
    1

  • nana pe 21 Apr 2013, 15:15
    Mergeti inainte orice ar fi

    Stiu ca e grea o despartire.Am suferit si eu dupa 10 ani de relatie.Am trecut peste toate.Cel mai greu e in prima luna, apoi lucrurile se aseaza dela sine. Te gandesti tot mai rar la el, iti gasesti preocupari, serviciu, drumuri, oboseala, care te extenueaza, apoi ai tot felul de mici bucurii si incet , incet il uiti.Te simti libera si iti place sa fii singura. Niciodata sa nu regretati o relatie trecuta, mai ales daca ai avut mereu momente de nemultumire peste care ai trecut.Fiti tari si nu va lasati orice ar fi! Viata voastra era frumoasa si inainte de a-l cunoaste pe el si va fi frumoasa si dupa el. Daca ati ajuns la despartire inseamna ca asa trebuia sa fie, inseamna ca nu era bine.Tot ce regretati nu e iubirea , e obisnuinta.Ca la fumat.Cu cat ai mai multe zile de abstinenta cu atat de vindeci mai repede de drog.Asa ca fruntea sus.

    6
    0

  • ALINA COVREA pe 18 Ian 2013, 21:49
    Realtiile-Ce sa faci dupa despartirea de iubitul tau

    Dragi prieteni, ma numesc ALINA COVREA si acest este in totalitate al meu (imi apartine). Sunt un psiholg foarte bun, dar, bineinteles ca am avut si eu parte de aceste intrebari:,, Ce sa fac? M-am despartit de el si acum sunt singura! ”” Ei, bine, domnisoarelor, ce sa facem? Sa suspinam si sa ne inecam amarul in perna si sa plangem pe umarul celei mai bune prietene? Nu! Sa il facem sa sufere? Nu! Sa avem o discutie importanta si in discutia accea

    9
    2

  • Eu pe 10 Ian 2013, 22:45
    Despartirea

    Si eu am avut o relatie de 6 luni cu un baiat pe care inca il iubsc f mult si nu rezist sa mai stau fara el, ne-am jicnit unulpe altul si ma doare foarte tare , dar o sa trec peste

    8
    2

  • Aleodor pe 30 Dec 2012, 20:17
    Despartirea doare foarte tare

    Ce pot spune..trec si eu printr-o despartire care este foarte grea pentru mine...si pentru ea poate..mi-a recunoscut asta..dupa o relatie de 3 ani de zile, cu planuri de viitor, familii implicate si multe alte chestii..a venit si ziua in care ea a dat verdictul..prima data a spus ca se mai gandeste o zi..dupa o perioada relatia s-a racit..si acum 2 luni s-a inchiat de tot..spunandu-mi tot felul de aberatii..de care nu o credeam in stare din acea persoana care parea inocenta, cuminte..si cu bun simt..s-a transformat intr-o actrita bine cotata..baieti va spun fetele inchise in ele..sunt letale..lasati-le cat puteti..a inceput sa imi spuna ca nu ma merita..ca vrea sa se dedice carierei..da mare cariera pana termina ea medicina eu ies la pensie...in primul an intrase la taxa..si in anul 2 e la buget..deci eu cu ce am incurcat-o? pff..motive de 2 lei..dupa a urmat o perioada in care imi spunea ca a cunoscut pe cineva..ca nu se mai poate ca nu mai rezista..la ce..?sa mai reziste ca eu eram un mare fraier si ca acceptam tot felul de copilarii din partea ei doar pt ca o iubesc prea mult si pt ca treceam cu vederea anumite chestii..poate ca am fost prea bun s-a ajuns aici..daca eram mai impunator..si mai indiferent..cine stie..in orice caz timpul a trecut si ea nici acum nu stie ce vrea..ba ca are pe cineva..si cand am luat-o mai tare..a spus ca nu..ca sa ramanem prieteni..ca se ne vedem din cand in cand..sa vb la tel. ca nu stie ce vrea...si la ultima intalnire de acum 3 saptamani..am plans amandoi, ne-am sarutat, imbratisat..dar a ramas asa...ea a plans tot timpul..si a recunoscut ca se gandeste in continuu la mine si ca ii este foarte greu..si sa lasam lucrurile asa..ce poate fi?

    2
    0

  • humbert denia pe 12 Dec 2012, 00:03
    DOARE ingrozitor

    v am citit toate comentariile.. cat de usor ne fac alti sa suferim:(...incepul e minunat dragostea e ca un motor ptr suflet ...nu il crezi in stare pe cel care ti a dat sens vietii sa te distruga:(...si cat de tare doare cat de greu e in fiecare zi!imi pare rau ca nu exista un tratament medical:)) e o bola foarte grea:!

    6
    0

  • rox pe 11 Dec 2012, 22:44
    dragostea care nu exista doare cel mai tare!

    eu am cunoscut un baiat adik el am cunoscut pe mn ..mie nu prea imi placea de el dar am zis ca sa vad cum merge ..era foarte dragutz vorbea foarte frumos...prea frumos inca ..dar pt ca mie nu preaimi placea de el nu prea a mers..am realizat ca lam ranit pt ca iam zis adevarul; ...o colega de a mea a inceput sal consoleze cum face ea cu toti baietii..si asa am pierdut luna numarand stelele..nu eram geloasa pe ai dar ma simteam tradata ..pt ca eram obisnuita ca eu sa fiu ..a ..lui ...MEREU..dar nu a fost asa ..am incercat sa ramanem macar prieteni dar el s-a indepartat ..l-am intrebat dc ...el nu a stiut raspunsul....si asa mia frant inima ..pt ca mia zis ..ca nu mai este ce era ..si acum eu plang dupa ceva ce nu am crezut....asa ac dragostea cre nu exista doare cel mai TARE!!

    1
    2

  • Anonim)) pe 30 Oct 2012, 01:38
    **

    M-am intilnit cun baiat un an shi ceva...ne-am despartit...dupa parerea lui,motivul fiind ca am dansat vals la ultimul sunet cun coleg de klasa,dar nu prea cred sa fi fost asta cauza...apoi peste 3 luni m-a sunat,,,,vreea sa ma vada...shi eu desigur eram nebuna dupa el..si inka nu-l uitasem ...shi am fost de acord sa ma vad iarashi...vorbeam asha deparca nimik nu s-a intimplat,caci imi era frica sa nu-l pierd dinnou...intr-o zi de la o prietena am aflat ca el vorbeshte cu alta...nu-mi venea a crede...shi deaceea n-am avut rabdare shi i-am spus ceea ce am aflat...dupa care ,s-a innervat...shi a zis sa nu-l mai deranjez...de atunci n-am mai vb cu el delok...de la sora lui,am aflat cai suparat pe mine...nushtiu ce sa mai fak...oare ma iubeshte sau ishi bate jok...?La un sts am scris ca il iubesk..prietenii lui su spus ca fetele pling ,iar baietzii rid..credca asta arata multe...Shi cind ma gindeam cit dde bine ne impakam..simt ca inka nu e sfirsutul..Datimi va rog un sfat...nushtiu ce sa mai cred..

    0
    1

  • florin pe 31 Aug 2012, 10:24
    ....

    EU M_AM DESPARTIT ACUM "£ ANI DE FOSTA MEA PRIETENA DAR EU INCA MA GANDESC LA IA NU STIU DACA O IUBESC INCA DAR INCA MA GANDESC LA IA SI CATEODATA IMI VINE SA PLANG CE POT FACE??.PROBLEMA ESTE CA STA LANGA MINE SI O VAD CAM TOT TIMPUL SI PRIETENULO EI LUCREAZA INTRUN BAR UNDE EU LE PORT PAINEA DIMINEATA CE POT FACE? CA SA POT UITA DE IA DE TOT ??

    1
    0

  • Anna pe 24 Aug 2012, 11:26
    relatiile la distanta

    si eu m-am despartit dupa 7 luni de relatie, din aceasta experienta si din o alta precedenta am aflat ca relațiile la distanță nu merg. Imi e f greu sa trec peste...

    4
    0

  • alina pe 10 Aug 2012, 02:22
    despartire doare

    astazi am avut o zi oribila mam despartit de prietenul meu am plans 4 ore incontinu si eu sunt suparata pe el el crede ca inca mai avem o relatie dar eu iam zis ca termin orice legarura cu el ma doare despartire nu mam certat cu el fara motiv mereu ma minte ca vine sa ne vedem nu neam mai vazut de 1 luna si nici numi mai ofera nopti albe dragoste numai sai spun despre asta si zice ca are treaba stau numai in camera me nu vreau sa vb cu nimeni si plang mereu despartirea doare

    4
    1

  • Maria pe 27 Iul 2012, 19:19
    despartire

    M-am despartit de prieten dupa 5 luni....chiar astazi, dar spre surprinderea mea nu am plans deloc...desi l-am iubit si il iubesc enorm...in schimb nu stiu ce se intampla cu mine!! nu sunt eu, zapacita de pana acum, care zambea non-stop, facea haz de necaz!!! sunt foarte orgolioasa !!!! trebuie sa recunosc insa ca sunt fff geloasa. amandoi am fost, dar eu se pare ca am fost capul rautatilor!!! acum l-a final ne-am ciondanit destul de urat!! voi ce imi sugerati sa fac?? cum sa procedez?? geloasa, de fapt aman

    2
    1

  • andreea pe 21 Iul 2012, 16:42
    Nu mai rezist!!!

    Nici nu stiu cum sa incep,sufar enorm...Am avut o relatie de 5 ani cu un baiat pe care la momentul respectiv il iubeam enorm,tot viitorul era legat de el,pana cand mi-a gresit. L-am iertat, dar nimic nu a mai fost la fel. Prin decembrie am intalnit pe altul,de care m-am indregostit nebuneste si m-am despartit de cel cu care aveam o relatie de 5 ani. Fostul ma tot cauta si vroia sa ne impacam , insa eu nici nu vroiam sa aud de asa ceva , il dadea afara din casa,ii vorbeam urat si toate cele. M-am mutat cu noul iubit dupa aproximativ 2 luni si era totul perfect,ne certam foarte rar,ne intelegeam perfect.Asta pana acum 2-3 saptamani cand el a inceput sa fie distant in urma ultimei certuri pe care am avut-o. Acum 1 saptamana ne-am certat rau si nu-mi mai raspunde,m-am mutat inapoi acasa,nu vrea sa mai stie de mine. Culmea,sunt si gravida si am o sarcina destul de avansata si nu se mai pune problema de chiuretaj, iar el spune ca nu e copilul lui,ci e al fostului. In primele zile dupa despartire am luat o supradoza de pastile de am ajuns la urgente si am stat internata 2 zile,atunci afland ca sunt si insarcinata. Parintii mei au vb cu ai lui,dar nici ei nu vor sa auda de mine sau de copil. Nu stiu ce sa mai fac,nu mai ies din casa , m-am inchis de tot in mine,simt ca nu mai fac fata. Am doar 22 de ani si toata viata inainte ,dar pur si simplu in momentul de fata sunt la pamant. Nici macar la tel nu-mi raspunde,m-a facut de ras la toti prietenii si el iese,se distreaza,nu-l intereseaza prin ce trec eu. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat pt ca simt ca nu mai suport,am facut o depresie groaznica...

    1
    1

  • deea pe 28 Iun 2012, 17:55
    doare...

    eu stau cu prietenul meu de 4 ani ..de un an ne-am mutat impreuna a fost frumos 2-3 luni akm suntem distanti..il iubesc din tot sufletul meu dar nimic numai este cum era..acum o sa ma mut singura cel mai probabil ...mi-e dor de tot ce a fost intre noi 2,..si ma doare cand il vad distant si simt ca nu ii pasa desi eu ..sunt moarta dupa el..dar asta este timpul le va remedia pe toate ! Bafta tuturor si sa ne ajute dumezeu sa ne gasim sufletele pereche si sa numai trebuiasca sa suferim asa ..si lor sa nu le pese.

    9
    2

  • cri pe 23 Iun 2012, 19:55
    am taiat situatia in doua, ca sa ma pot desparti de cel care m-a parasit

    mi-am dorit sa plece din relatia noastra, o casnicie veche de 10 ani, fiindca nu ma mai simteam si nu ne mai simteam bine. a plecat mai repede decat m-as fi asteptat, initial fara hotarare, cu ideea ca nu este sigur si ca nu stie ce vrea. eu i-am spus ca nu pot trai in incertitudine si i-am cerut sa plece, l-am grabit. apoi l-am pierdut definitiv sau aproape definitiv, fiindca imi raspundea foarte rar la mesaje, mai des la telefoane - cu conditia sa-l ignor cateva zile. daca l-am ignorat eu, a revenit el, dar a ramas hotarat sa plece de-acasa si si-a inchiriat ceva in alta parte. ca sa scap de suferinta si de incertitudinea legata de portita pe care o lasase pentru intoarcere - spunea ca isi doreste sa o ia pe alt drum si ca este sigur de asta, dar ca sa nu ne asteptam sa intram acum intr-o alta relatie - am facut ceva foarte urat. dar eficient pentru mine. m-am dus la prima ora, la cateva zile dupa ce s-a mutat, ca sa-l gasesc cu alta femeie si sa-mi iau gandul de la el. putea sa nu fie cu nimeni si probabil atunci as fi fost fericita, dar eram aproape sigura ca este cu altcineva si am vrut sa ii arat ca stiu asta si ca nu poate face pe barbatul care ma protejeaza si are grija de mine, dar care in rest ma ignora. l-am gasit cu cineva si s-a suparat foarte tare. i-am cerut divortul si mi-a spus ca in astfel de conditii, nu mai poate face altfel. l-am ranit si suparat, insa si eu eram ranita, suparata si vroiam sa imi fie foarte clar ca am de-a face cu alt barbat decat cel care mi se afiseaza inca altfel - nu stiu din ce motive. Mi-a spus ca erau relatii de-o noapte si ca nu trebuia sa fac asta. Dar asa, cel putin, mi-a trecut. Si mie, si cred ca si lui, definitiv. Inca avem o legatura, dar avem un motiv ca sa ne desconsideram reciproc: eu, - ca a facut ceva oribil, optand pentru aventuri de-o noapte la scurt timp dupa ce m-a parasit; el - ca am facut ceva oribil cand i-am invadat intimitatea, in conditiile in care mi-a spus ca vrea sa o ia pe alt drum. Acum asteptam sa mai strangem niste bani, ca sa depunem actele de divort.

    2
    0

  • ioana pe 16 Iun 2012, 23:44
    e rau

    n-am despartit de ceva timp de prietenul meu. au fost 6 luni fac multe in timpul liber dar tot nu pot uita. eu il mai iubesc dar el... atrecu repede mai departe nici nu ii mai pasa

    2
    0

  • Cristian pe 22 Mai 2012, 14:24
    Sunt singur si vreau sa cunosc pe cineva

    Buna ma cheama Cristi sunt din Bucuresti si vreau foarte mult sa cunosc pe cineva pentru ca m-am saturat de singuratate ,as vrea sa cunosc o fata care si ea este singura ca si mine,si isi doreste foarte mult sa vorbeasca cu un baiat.am 27 de ani si sincer sunt foarte singur si dezamagit ca nu imi pot gasi pe cineva cu care sa pot vorbi si mai ales sa pot sa am o legatura stransa cu aceea fata pe care din pacate inca nu mia fost dat sa o cunosc,daca si tu iti doresti cu adevarat ia id meu bond_aikon007 si intra sa stam de vorba macar 5 minute sa vezi daca merit sa pot vorbi cu tine sau nu,sczeee ca am scris atat de mult si daca vrei te astept pe mes sa stam de vorba.Iti doresc o zi buna si in caz ca nu vrei sa vb cu mine iti doresc tot binele din lume si sa fi fericita maxim,multumesc frumos ptr ca ai citit ce am scris

    7
    0

  • anonim pe 26 Apr 2012, 20:23
    mie dor!

    M-am despartit de prietenul meu acu 3 zile,nu ma simteam libera,si chiar daca ma lasa sa ies in oras eram eu geloasa daca iesea si el,noi mereu am avut prostia de a ne certa din nimicuri si a ne desparti chiar asa degeaba si dupa cateva zile ne impacam, il iubesc si tin la el,si noi ne vedeam in fiecare zi efectiv. ne faceam amandoi timpul acela sa ne vedem zilnic. Mie dor de el. Desi am doar 17 ani merg pe 18 (in doua luni fac :d ) am o poveste mai lunga...si o durere in suflet imensa..mereu cand ne desp venea el al mine si eu cateodata..acu de marti tot astept sa vad daca vine...ultima oara ma intrebat macar daca i raspund la telefon sau in mesaje..si i-am spus ca depinde. Dar pana acu nimic..l-am sunat aseara o data si nu mi-a raspuns. Incerc sa trec peste sa ies sa-mi ocup timpul dar degeaba. mie dor de el..

    2
    0

  • oana pe 15 Apr 2012, 21:53
    despartire

    De ce trebuie sa te desparti,de ce nu se pot indrepta lucrurile,dupa o relatie de 3 ani,ne-am despartit,ma simt groaznic,as vrea sa visez,sa ma trezesc si sa nu trec prin astea,nu stiu ce sa mai fac.in fiecare zi ma gandesc la el,as vrea sa ne impacam,am vrut sa fiu cu el toata viata,sa ne iubim,sa ne casatorim,dar daca nu ma mai iubeste,nu stie daca ma mai iubeste,nu stie ce mai simte,a vrut sa ne despartim.eu il vreau pe el si as vrea sa ne impacam,as vrea sa se fi inselat si sa ma mai iubeasca...e foarte greu sa te desparti de cineva cu care ti-ai facut atatea sperante si pe care il iubesti...

    3
    0

  • anisoara pe 2 Apr 2012, 16:42
    eu

    eu una am zile in care plang si rad...nush nici eu ce mai vreau...cert este ca mi-e dor de el...am fost 3 ani...logoditi,toate alea..dar parintii mei nu au fost de acord..cert este ca toata lumea din jurul meu mi-a zis ca el a fost insurat...deci va dati seama cum ma simt..si a fost 13 ani diferenta intre noi de varsta..ca la final sa imi zica ca eu nu stiu ce inseamna viata de familie..asta e ..merg maid eparte..mai dau un chef..mai ceva si uit..:(

    5
    0

  • KISS Renata pe 26 Feb 2012, 19:17
    ..

    buna.si eu am un prieten si stau cu el..dar nu sunt prea fericita cu el...si nu stiu ce sa fac pt ca il iubesc fff mult

    3
    0

  • gina pe 21 Ian 2012, 22:06
    buna

    nu am putut am incercat.ma doare enorm nu pot:((

    3
    0

  • Mihalache pe 7 Ian 2012, 21:34
    mda

    azi mam despartit de sufletul meu pereche dar din vina mea am avut alt id de mess si din prostia mea am bagat o prietena de a fostei mele pe mess si am vb cu ea si asta ma dat de gol nu a fost ca sa o insel nu stiu ce mia venit in cap.eu muncesc in germaniadupa 1 an de zile cu fosta am facut aceasta greseala si nam sa ma mai impac cu ideea asta k aeu am gresit cum sa fac sa incerc sa uit doar k nu pot sa uit nimica de 6 luni nam mai vazuto si mam ars rau de tot din greseala

    4
    0

  • Geagy pe 2 Ian 2012, 00:27
    buna

    am avut o relatie de 3 ani si jumatate m-am desparitit acum 6 luni si nu pot sa mil scot din cap 1 secunda.Ce sfaturi imi dati sa nu ma mai gandesc la el..sunt ambitioasa..orgolioasa zic k nu.l mai sun niciodata..dar la un moment dat mi se face dor de el.Nu stiu daca pot sa-l uit vreodata.Este prima iubire din viata mea.Cum sa depasesc acest moment.Astept raspunsuri.Va multumesc

    3
    0

  • ionela pe 1 Ian 2012, 13:41
    suferinte din dragoste

    acum o luna iubitul meu m-a parasit dupa o relatie de aproape 2ani,m-a inselat cu cea mai buna prietena a mea,cu cea care imi era ca o sora,cand iam cerut explicatii mi-a vorbit urat si m-a parasit,apoi ne-am certat si ne-am jignit prin telefon,de o luna nu mai stiu nimic de el,si-a schimbat nr de tel,in fiecare zi ies singura pe strada si ratacesc ore in sir sperand sa il intalnesc,in fiecare zi ma straduiesc din rasputeri sa il uit si sa merg mai departe dar nu reusesc,suferinta si durerea e tot mai mare,in loc sa il uit ma gandesc tot mai mult la el si il astept sperand sa se intoarca la mine,m-am distrus psihic si fizic,nu mai mananc,nu mai dorm,doar imi amintesc de el si plang incontinu,ajutati-ma va rog cu niste sfaturi,poate mai ies din starea asta ca uneori simt ca nu mai rezist,durerea este mult prea mare,,cum fac sa trec peste durere si suferinta?peste tradare?daca sar intoarce inapoi la mine las ierta desi sant constienta ca nu bine pentru mine,dar il iubesc prea mult,va rog mult sa ma jutati.

    4
    0

  • daniela pe 14 Sep 2011, 08:37
    offffffff mai fetelor

    de ce nu va bucurati ca sa intamplat si atat? bine ca a trecut dragostea prin viata voastra si ca ati avut parte de momente frumoase alaturi de fostii. dar nu trebuie sa uitati ca trebuie sa merget inainte pentru va asteapta cineva acolo ,un alt abrbat pe care il veti iubi si cu care nu veti face aceleasi graeseli pe care le-ati facut cu primul. am trecut prin asta ,2 ani a durat durerea dar cadn in sfarsit se termina ,doamne ce fericire e atunci. ASADAR NU PALNGE CA SA TERMINAT ,ZAMBESTE CA SA INTAMPLAT si lasa(sau alege) un alt barbat sa te iubeasca asa cum meriti. va pup fetelor

    3
    1

  • madalin pe 4 Aug 2011, 15:41
    Tritetea doare :((

    hey am 10 sunt baiat si ma parasit iubita aku ce fac ?? :((

    3
    0

  • adriana pe 13 Iun 2011, 16:32
    despartire

    am venit in germania dupa un barbat insurat,la inceput a fost interes ,vroiam sa ma stabilesc aici si asa am facut,dar ma-m trezit indragostita pana peste cap de un barbat insurat,nu-si poate lasa sotia si mai are si ceva copii,defapt am fost deacord sa fiu a doua sotie a lui tinuta in secret,gelozia ma darama,toate problemele mele vin din partea sotiei,avem 3 ani de cand santem impreuna dar nu ma pot obisnui cu gandul ca e insurat si noapte de noapte doarme acasa ,desi mia jurat pe copii lui ca nu mai are relatii conjugale cu sotia,bineanteles ca lam crezut o vreme dar acum nu mai cred nu mai suport si mai rau e ca vreau sa ma despart de el si nu pot ,il iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac,acum e plecat in franta la lucru si eu vreau sa ma despart ca ma omoara cu gelozia si plus de asta nici nu ma suna,din anumite motive ,adica locuieste la neamurii si nu ma poate suna,nu stiu ce sa fac il iubesc foarte mult dar in acelasi timp vreau sa pun capat relatiei aste care nu are nici un viitor,mi-ar prinde bine ceva sfaturi,chiar sant singura intr-o tara straina si fara prieteni,am decat fetita mea care nu-i a lui ,dar totusi mie foarte greu ,va multumesc ca ma-ti ascultat si dumnezeu sa ne ajute..

    4
    2

  • Claudiu pe 23 Mai 2011, 12:03
    buna

    imi pare rau prin ce ati trecut ,sunt baiat si am suferit si eu la randul meu, dupa 4 ani si 6 luni sa terminat totu ,am impresia ,ca nu ma mai suport,a fost vina mea ca am pierdut-o si imi este greu sa caut alta fata ,mi-as fi dorit sa iubesc o singura persoana toata viata,dar aceasta poveste este un basm

    15
    3

  • raska pe 23 Mar 2011, 20:18
    m-am despartit de iubit si acum

    Va inteleg pe toate si pe toti, credeti-ma e mereu la fel..prima zi esti prea nervos/nervoasa ca sa suferi si sa gandesti, crezi ca esti tare si mare, din a doua zi se schimba situatia, se instaleaza suferinta-cu "oare ?" si "de ce?" si panica "nu se poate, nu mai pot"..vai vai ..si speranta..."si daca totusi"...si apoi in urmatoarele zile te zbati " ba mi-e bine, ba mi-e rau, las ca o sa fie bine, dar cand? ca parca iar mi-e rau.." si apoi incepe renuntarea...si cand nici nu te astepti gata a trecut a venit si acceptarea. Binenteles pana data viitoare cand se intampla iar. Eu una m-am plictisit de suferinta asta, e aceeasi. Important e ca incerc sa fac suferinta constructiva. Pana acum accept doar un "proverb" original al unei bune prietene care suna cam asa "daca il cauti pe fat-frumos pe un cal alb..ia-te dupa balegar" Sincer poate vi se pare pesimist dar chiar este unul optimist.

    12
    1

  • raska pe 23 Mar 2011, 20:06
    m-am despartit de iubit si acum

    am senzatia ca mie mi se intampla toate si mai rau e ca nu ma pot opri din salvat pe altii. Prima relatie de 3 ani frumoasa si pura terminata ca in telenovele cu prietena prietenului...si prietenul prietenei ...obositor. A doua relatie 1,5 ani surpriza el gigolo, bisexual si drogat, a treia relatie 1,5 ani surpriza el casatorit si cu copil..a patra relatie 7 luni, el schizofrenic si eu cea care o descopera.... Acum doare ..iar..Concluzia ma apuc de terapie...imposibil sa am atat ghinion.

    7
    2

  • florentyna pe 20 Feb 2011, 11:40
    buna

    trec prin aceeleasi momente grele prin care trecety si voi,am avut o relatye de aproape 2 ani dar pe data de 24.02.2011 a venit ziua despartiri ne-am despartyt de ziua lui..mi-e greu sa trec cu vederea atata timp,atatea amintiri dar stiti fetelor speranta moare ultima....existau zilnic certuri,,nentelegeri si alte alea care duceau la cearta....eu cred k el a profitat de banii mei.... cand ne-am despartyt mi-a spus k nici makr nu m-a iubit si credety-ma ca in acele momente eram total confuza am inceput sa plang dar stiu k nu am ce face si poate k e mai bn asa decat sa ma chinui o viata degeaba....deci fetelor capul sus speranta moare ultima.......

    6
    1

  • kristina pe 5 Feb 2011, 22:55
    M-am despartit de iubit. Si acum ce fac?

    ramine numai sa te compatimesc..eu tot mam intilnit cu prietenul meu 1an de zile shi am fost parasita..shi miera frt greu pt k lam iubit shi ink il iubesc..dar tu ar fi mai bn sa te distrezi sa nu te gindeshti la el shi sati continui viate fara el dak asta tio doreshti..dak nu fa tot posibilu shi'ntoarcel...succes!!!!!!!!!!!!!!

    1
    2

  • Aneta pe 4 Ian 2011, 19:14
    :(

    Ana, si eu sunt in aceeasi situatie. S-a produs recent, dupa ceva ani si este ingozitor. Habar n-am ce-i de facut :(, doare in fiecare moment

    1
    2

  • ana pe 31 Dec 2010, 11:10
    buna

    Diana si eu sunt in aceasi situatie. Ne-am despartit de curand si efectiv nu pot sa mi-l scot din minte. Mi-a zis ca vrea sa fie singur, ca s-a plictisit sa fie mereu cu mine... Ma doare si acum sufletul cand ma gandesc la el. O durere constanta de care nu scap chiar daca sunt cu prietenii si chiar daca imi atrage altceva atentia. Este ceva intiparit in sufletul meu si absenta lui ma doare. Si cum sa trec peste ce a fost intre noi cand il vad in fiecare zi ...aproape

    1
    3

  • diana pe 9 Dec 2010, 22:32
    hello

    si eu m-am despartit recent de prietenul meu, dupa o relatie de aprox 3 ani... mi-a spus ca vrea sa fie liber... se sa se bucure de anii tineretii... el are 20 de ani...eu 18... Totul a venit brusc, ca un soc! Inca sunt trista... in momentele in care ies cu prietenii reusesc sa-mi distrag gandul pentru cateva clipe, dar apoi cand ajung acasa... toate amintirile ma bantuie si-mi fac inima sa ma doara.... Oare va trece vreodata aceasta durere?

    2
    3

  • iulya pe 29 Nov 2010, 22:54
    :(

    eu am avut o rel de 3 ani,a fost prima relatie serioasa,si primul baiat pe care l-am iubit si il mai iubesc:(...ne-am desp acum 6 luni de tot,dar am mai avut certuri multe in ultimul an de rel,nu ne mai intelegeam..!! am suferit si sufar foarte mult...iar acum 3 luni am cunoscut un tip super de treaba care se purta super cu mn,in primele2 luni mam simtit fericita sisimteam ca am uitat de fostul...dar fostul in timpul asta incerca sa ne impacam,mi-am schimbat nr de telefon sa nu mai am nici un contact cu el pt a nu se supara actualul!! parintii mei sunt suparati pe fostul k mi-a facut mult rau..dar il plac pe actualul ca este mai linistit....dar eu credeam k l-am uitat,dar acum pe zi ce trece imi amintesc de el si sufar ,nu mai am chef de actualul,dar nu stiu ce sa fac [entru ca fostu peste cateva zile va pleka din tara la lucru...si inca il mai iubesc si el ma iubeste,si nu stiu daca o sa-l uit...si imi este foarte greu dar si frik sa ma impak cu el pt a nu ma dezamagi din nou... si nimeni nu ma intelege....:(

    1
    2

  • Servadac pe 3 Nov 2010, 14:34
    doare urat de tot

    au trecut 3 saptamani aproape de cand mam despartit,a fost vorba de o relatie de 1 an si 3 luni,din a 2a zi era cu altu,cum am spus, 3 sapt si inca mai sufar,o visez in fiecare noapte dimineata ma trezesc ma cu chef de viata dar cum raman singur si incep sa ma gandesc la ea incepe sa fie nasol,incerc sa imi umplu tot timpul liber,sa pot trece mai simplu,toti imi spun sa o uit dar imi e extrem de greu,o iubesc prea mult,imi blestem fiecare zi fara ea

    4
    1

  • anca_04 pe 20 Oct 2010, 11:04
    la fel ca ramona:despartirea doare

    si eu m-am despartit de fostul acuma recent si simt o durere imensa in suflet .simt ca imi sfasie sufletul si inima in mii de bucati.dar incerc pe cat pot sa merg mai departe chiar daca nu prea reusesc.am citit ceea ce sa postat si am sa incerc sa iau exvostru poate cine stie imi va fi putin mai usor.

    3
    1

  • Ramona pe 17 Sep 2010, 17:27
    Despartirea doare !

    salut. ma numesc Ramona si in urma cu 2 sapt m`am despartit de prietenul meu. eu am 14 ani iar el 20. ne`am despartit deoarece el mi`a interzis sa mai vorbesc cu un prieten de`al lui care imi tot baga tot felul de idei in cap. intr`o zis cand acesta m`a sunat eu i`am rasp dupa care a aflat fostu` si mi`a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine pt ca eu nu fac ce spune el. si l`am dezamagit foarte tare. ne mai despartisem de doua ori din cauza unei fete care se cam dadea la el. am fost 3 luni si ceva impreuna. alaturi de el, am cunoscut fericirea. il iubesc foarte mult si stiu ca si ma iubeste, ca nu m`a uitat. ce sa fac ca sa ne impacam? imi lipseste extrem de mult

    1
    1

  • Oana pe 16 Sep 2010, 14:37
    Despartire

    Stiti, fetelor, la mine lupta continua nu stiu de cit timp...un an..doi...poate trei. Prietenului meu cit de mult nu i-ai vorbi ca tie tii rau, lui nu-i pasa, cind plek undeva niciodata nu ma petrece, poate plec singura acasa nu te intreaba ai ajuns bine sau nu, zilele astea i-am spus ca nu-i pasa nimanui de mine in afara de parinti si surori, a spus, da ce abia acuma ti-ai dat seama, iar acuma nici nu mai stiu daca am prieten. Acuma nici nu-mi mai pasa. Am fost in vacanta si asta m-a schimbat mult. Stiti, nu-mi ajungea atentie...si poate am gasit-o...si strigam intruna acest lucru...dar nu m-am facut inteleasa...pacat...

    1
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod