Horoscop: Tipul de bărbat care nu te face să suferi în dragoste, în funcţie de zodia ta

Nativa din Capricorn are nevoie de un partener care admiră femeile puternice şi ambiţioase. Află ce gen de bărbat nu te va face să suferi în plan amoros, în funcţie de zodia ta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Genul de bărbat relaxat, foarte calm şi cu o gândire raţională este alegerea ideală pentru tine, ca să nu suferi în dragoste. Eşti afectată de schimbări bruşte ale stării de spirit, iar un bărbat care să abordeze asta cu toleranţă şi puţin umor poate fi partenerul perfect pentru tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu ai nevoie de un familist convins, un bărbat care se dedică total celor dragi şi care pune fericirea familiei pe primul plan. Este genul de bărbat care nu te va face să suferi niciodată, pentru că respectă cele mai importante elemente din viaţa ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un bărbat puternic, ambiţios şi cu principii înalte este exact ce ai tu nevoie ca să nu suferi în dragoste. Un astfel de partener îţi oferă siguranţa şi prestanţa la care visezi, dar şi respectul de care ai nevoie într-o relaţie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul care nu te face să suferi în dragoste este responsabil, cu piciorele pe pământ şi un familist convins. Partenerul tău trebuie să se înscrei în această descriere, ca să eviţi complicaţiile sentimentale şi relaţiile cu probleme.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu ai nevoie de un bărbat sensibil, care să-ţi apreciezi feminitatea, să te respecte şi să-ţi fie un foarte bun prieten. Acesta este tipul de bărbat care nu va face să suferi în dragoste.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Un bărbat care admiră femeile puternice, ambiţioase şi cu un caracter puternic. Astfel poate fi descris partenerul perfect pentru tine, care nu te-ar putea face niciodată să suferi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru tine, un bărbat care îţi respectă nevoia de libertate, care este suficient de relaxat şi are o minte deschisă, este partenerul ideal. Ai nevoia de mult spaţiu şi înţelegere ca să-ţi manifeşti personalitatea, iar un bărbat care înţelege asta nu te va face să suferi în dragoste.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti o femeie ambiţioasă, care are planuri măreţe pentru viitorul său. De aceea, un bărbat care apreciază femeile puternice, ambiţioase şi dornice să se afirme te va respecta întotdeauna şi nu te va face niciodată să suferi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti nonconformistă, originală şi ai un spirit liber. Iar partenerul ideal pentru tine este un bărbat care să aprecieze toate aceste calităţi la o femeie. Un bărbat care înţelege nevoia ta de libertatea nu te va face să suferi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu ai nevoie de un bărbat care să-ţi înţeleagă firea sensibilă şi emoţiile atât de variate şi intense. Un bărbat sensibil şi romantic nu te va face să suferi pentru că respectă foarte mult sinceritatea emoţională.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu ai nevoie de un bărbat care respectă şi admiră mult femeile cu iniţiativă, puternice şi independente. Dacă vei avea un astfel de iubit, relaţia voastră va fi echilibrată şi fericită şi cu siguranţă nu te va face să suferi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul serios, responsabil şi cu picioarele pe pământ este tipul ideal de partener pentru tine, care nu te va face să suferi. Nu îţi plac deloc telenovelele, amăgirile şi încurcăturile sentimentale, de aceea, un bărbat care ştie ce vrea este alegerea perfectă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod