Reacţiile vedetelor din România la drama Alexandrei Stan. Dan Negru o critică!

„Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată într-un accident auto“, „Alexandra Stan, la un pas de moarte“ sau „Alexandra Stan, rănită în urma unui accident“. Acestea erau titlurile care deschideau majoritatea site-urilor de ştiri duminică, după ce pe pagina de Facebook a artistei, managerul ei a postat un mesaj în care anunţa că aceasta a suferit un accident auto.

Timp de aproape 24 de ore, despre Alexandra Stan nu a mai ştiut nimeni nimic. Apoi a apărut o ştire bombă: artista a declarat public că nu a suferit niciun accident, dar a fost bătută de managerul şi totodată iubitul ei, Marcel Prodan. În acelaşi timp cu declaraţiile, pe internet au apărut şi mai multe fotografii cu Alexandra Stan plină de vânătăi pe tot corpul şi cu faţa tumefiată din cauza loviturilor primite. „Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, care m-a bătut până m-a bagat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile şi nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte“, a spus cântăreaţa.

Auzind povestea, foarte multe vedete au sărit în apărarea Alexandrei Stan. „Alexandra, soţiilor, iubitelor, capul sus. Niciun pumn ridicat nu vi-l poate pleca. Marcel Prodan, vreau să simţi multă ruşine. Eu niciodată nu voi fi la fel de prost ca tine“, a fost mesajul postat de Mihai Morar pe Facebook, prin intermediul căruia vroia să arate lumii întregi că este alături de cântăreaţă.

Citiţi şi:

Vedeta pop Alexandra Stan, desfigurată de iubitul ei pe marginea drumului

Alexandra Stan l-a iertat pe cel care a bătut-o


Şi fostul iepuraş Playboy Loredana Chivu a anunţat, tot prin intermediul reţelelor de socializare, că o susţine pe Alexandra Stan şi o înţelege perfect.

„Nu există scuză pentru bărbaţii care fac astfel de gesturi...sunt cei mai josnici oameni de pe pământ! Am simţit-o pe pielea mea, însă eu am fost mai puţin curajoasă ca ea! Nu ai cum să trăieşti lângă asemenea om şi mai ales nu ai de ce să îl protejezi ascunzându-i ieşirile nervoase! Numai cele ce au trecut prin aşa ceva înţeleg teama şi spaima cu care te lupţi zi de zi! Felicitări Alexandra Stan pentru curaj! Dacă am proceda toate aşa, cu siguranţă ar fi mai puţine femei agresate şi ar şti să se ferească de idioţii retardaţi care fac lucruri de genul ăsta“, a scris vedeta pe Facebook.

Un alt artist care a vorbit despre drama Alexandrei Stan este şi Mihai Trăistariu, care se cunoaşte atât cu Alexandra, cât şi cu impresarul ei. „Eu îi cunosc pe amândoi. Amândoi sunt calmi din fire şi liniştiţi, el e chiar foarte calm, pe lângă ea. Ea poate e mai năzdrăvană, că e artistă. De multe ori se strică totul de la bani. Aşa s-a întâmplat şi în trupa Valahia, unde eu am lucrat.
Şi Adina de la Heaven povestea că o bătea impresarul său, Radu Groza, că o lovea cu telefonul în cap. Stăteam şi mă uitam la televizor, mă gândeam de ce stau fetele şi rabdă atâtea de la impresari, pentru succes“
, a spus acesta.



Dan Negru şi-a dat şi el cu părerea despre trauma cântăreţei, însă starul de la Antena 1 a fost foarte dur cu Alexandra Stan. „Când am vrut s-o invităm pe Alexandra Stan într-un show tv, toţi din echipă m-au convins că fata e o anonimă pentru publicul din România. Aşa şi e! Pentru românul de rând, Alexandra Stan, cu toate performanţele din topurile internaţionale, e necunoscută pentru că aşa şi-a clădit probabil imaginea, departe de televiziunea şi presa din România. Era oarecum intangibilă. De azi, cu pijamalele şi bulendrele la vedere şi cu ochii vineţi arătaţi pe toate televiziunile, fătuca cu Billboardul a intrat în rândul celebrităţilor românce“, a scris Dan Negru pe blogul personal.

Observând însă că a fost atacat din toate părţile pentru acest mesaj, Dan Negru a revenit pe blog şi a făcut un nou comentariu.

„Revin cu un p.s., ultimul, la tema Alexandrei Stan. Şi asta după ce am văzut puzderia de mesaje!!! Dezaprob total bătaia de orice fel, nici nu se pune problema de o astfel de discuţie!!! Cred, totuşi, că domnişoara în cauză şi-a clădit greşit imaginea când a ignorat total publicul din România, refuzând orice contact cu acesta. Sunt mulţi români care habar n-au cum arată Alexandra Stan şi care o descoperă acum, cu ochii vineţi, in pijama. Toate astea n-au nicio legatură cu bătaia care ţine de drept penal“, a mai scris Dan Negru.



Potrivit părinţilor Alexandrei Stan, vedeta a fost bătută din cauza unor neînţelegeri legate de banii pe care artista trebuia să-i primească de la Marcel Prodan. „Totul a început vineri seară. Fata mea i-a cerut socoteală la cele şase luni de concerte pe care le-a avut şi nu a primit niciun ban. El nu a fost de acord să-i dea bani, a aruncat-o din casă, i-a rupt de la gât colierul de aur, i-a oprit laptopul şi hainele. A doua zi când s-a dus să repete o nouă melodie a bătut-o cu picioarele până a lăsat-o inconştientă.

A stat două ore acolo, după care a urcat-o în maşină să o aducă acasă. Pe drum ea s-a dat jos din maşină şi el a luat-o din nou la bătaie. Norocul ei a fost că a luat-o la fugă plină de sânge şi a trecut un echipaj de poliţie rutieră care a luat-o şi a dus-o la spital“, a spus tatăl artistei.

19 Iunie 2013
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mda pe 21 Iun 2013, 23:17
    mda

    Violenta domestica in sus si in jos. Prima oara e vina lui. Sa zicem ca ii mai dai o sansa de dragul momentelor placute. A doua oara, daca se intampla din nou, e vina lui. Dar a treia oara, deja e vina ta, ca stai langa omul ala si accepti statutul de "sac de box". Daca as avea un dolar pentru fiecare prunc pe care il cunosc traumatizat de astfel de parinti, care se boxeaza si se cearta non stop, as fi bogata pana acum.

    0
    0

  • Mentosana pe 20 Iun 2013, 21:52
    Stiai ca poti face videochat fara sa te dezbraci in fata camerei?

    Daca esti interesata sa faci bani pe net fara sa te dezbraci arunca o privire aici. http://camgirlsfan.blogspot.ro/2013/06/videochat-nonadult.html

    0
    3

  • Iulia pe 20 Iun 2013, 06:45
    Vrajeala

    O piti ieftina, invatata cu bataia de la 16 ani, la 14 ani facea videochat, la 16 traia cu Antonio Anghel care-o batea mai des decat o... Unde erau parintii atunci?

    3
    9

  • anti pe 19 Iun 2013, 15:40
    se poate si una si alta...

    s-a gandit cineva poate ca, la un moment dat intrand intr-un con de umbra, au recurs la o modalitate sa-si revigoreze imaginea? Prea mult tam tam o aduce din nou in prim plan :)))

    3
    12

  • ammona pe 19 Iun 2013, 15:04
    Nugru nu stie ce vorbeste

    Daca l-ar fi interesat cat de cat subiectul inainte sa-si dea cu parerea, ar fi observat ca cel care a tinut-o departe de presa din romania a fost acelasi care a lovit-o zilele trecute. Ea a declarat ca ia fost interzis sa apara la tv sau in presa din romania si nu avea acces la conturile "ei" de pe net.

    10
    3

  • simika pe 19 Iun 2013, 13:04
    ce sa spun...

    indiferent de situatie, bataia nu isi are locul niciunde. Din pacate cazul Alexandrei Stan este mediatizat din cauza staturei ei, dar sunt o gramada de femei care au parte de acest tratament din partea celui pe care il iubeste....Sunt o gramada care accepta ca ba copiii, ca ba "rusinea satului"...etc...o prostie nu traiesti pentru lume, traiesti pentru tine. Liliana avea dreptate, cum sa ierti? cum sa treci peste asta? Esti intreaga la minte, fato?! Eu l-as scuipa in ochi daca s-ar putea si as cere restrictie, 50 de m distanta de mine sau il impusc!

    8
    0

  • liliana pe 19 Iun 2013, 12:44
    !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Faptul că nu știe ce vrea, ba îl iartă, ba nu e suspect... nici nuștii ce să crezi, afost bătută sau nu. cum poți să ierți....înseamnă că nu te respecți pe tine. Ieftină poveste și tipa!!!!!!!!!!!!

    6
    3

  • sonia pe 19 Iun 2013, 12:37
    1763

    ce tot o mediatizati pe Alexandra Stan asa?daca tot era asa nemultumita de impresar si mai lua si bataie de un an de zile de ce nu s-a dus frate la politie de ce nu a spus familiei sau de ce nu a iesit in presa de la prima bataie???sunt de acord gestul nemernicului nu e de acceptat dar daca fata a suportat un an de zile tratamentul sa fie sanatoasa....in plus cate femei din Romania sunt in situatia ei si pentru care statul nu misca un deget.....si asta a cantat si ea 3 cantece si ii plange lumea de mila.....

    7
    4

  • elena pe 19 Iun 2013, 12:23
    CELEBRITATI

    si daca venea la Dan Negru nu mai lua bataie?Acum ,dupa zicala:"sa moara si capra vecinului" p.s.Deci sa intelegem ca celebritatile romane sunt cele de la TV.Hmm..

    8
    1

  • Nicole pe 19 Iun 2013, 11:51
    Dan Negru

    Dan Negru este un plafonat,intr-o emisiune (care va depasi serialul "Tanar si nelinistit" conform ambitiilor lui) cu o categorie de audienta limitata....limitata din mai multe puncte de vedere...:) Daca o anumita vedeta refuza invitatia sa apara in showul lui este motivata de o activitate mult mai placuta si banoasa,probabil,sau pur si simplu dictata de moralitatea respectivei vedete Probabil ca la vremea cand DN a invitat-o pe AS la emisiune,aceasta avea altceva mai bun de facut..chiar daca e blonda!!!!...:) Apropo,si eu am remarcat-o pe AS prin melodiile difuzate pe radiourile internationale...in toata Europa,toata ziua la radio auzeai piesa ei.... NRJ.FR i-a promovat melodiile mult mai bine decat ar fi facut-o DN intr-un show..

    14
    0

  • Soso pe 19 Iun 2013, 11:47
    Dan Negru

    Doar o intrebare: Oare Alexandra avea posibilitatea sa decida politica de promovare atata timp cat ea era doar un instrument de facut bani, doar o sclava?

    15
    2

  • miki pe 19 Iun 2013, 10:02
    Dan Negru

    Sa inteleg ca daca nu ajungi in emisiunile de doi bani ale lui Dan Negru esti un anonim? Opinia mea este urmatoarea: decat sa fii celebru facand emisiuni de prost gust, ca Dan Negru, mai bine sa fii anonim. Si apoi subiectul era altul, nu era necesar sa auzim cum nu a invitat-o Dan Negru pe fata asta, pentru ca "asa si-a cladit imaginea", de parca o fi avut ea ceva de spus in cladirea imaginii ei. A tebuit sa mentioneze el si de pijamale, de parca in spital trebuie sa te duci in rochie de seara ca sa faci impresie buna, ce naiba....

    39
    4

  • pollet_a pe 18 Iun 2013, 23:58
    Asa este.....

    Negru are dreptate dintr-un anumit punct de vedere. A si spus ca nu este de acord cu faptul ca a fost batuta.

    26
    14

  • Bianca pe 18 Iun 2013, 23:10
    Dan Negru

    Dan Negru prin acea afirmatie nu a demonstrat decat ce om de slaba calitate este.

    34
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod