Horoscop: În ce zodie este sufletul tău pereche. Află cum să-l găseşti!

Asteroidul Junon îţi oferă multe indicii despre căsătoria ta dar şi despre bărbatul visurilor tale. Descoperă în ce zodie este sufletul tău pereche, în funcţie de locul în care se afla Junon în momentul naşterii tale:

Click aici pentru a afla în ce zodie se afla Junon în momentul naşterii tale.

Junonîn Vărsător


Bărbatul visurilor tale poate fi un nativ din zodia vărsătorului. Îl poţi întâlni prin intermediul grupului de prieteni, pe internet sau în timpul unei călătorii cu avionul, trenul, autocarul. Este o persoană nonconformistă, fără idei preconcepute, cu o puternică dorinţă pentru rezolvarea problemelor sociale. Puteţi avea o relaţie deschisă, relaxată, fără limitări stricte.

Junonîn Peşti


Sufletul tău pereche poate fi un bărbat din zodia peşti, care să-ţi ofere afecţiunea după care tânjeşti. Ar putea fi un bărbat sensibil, protector şi grijuliu, care nu se teme să-şi arate sentimentele.

Junonîn Berbec


Poţi simţi o atracţie specială faţă de un bărbat în zodia berbecului pentru că deţine toate calităţile pe care tu le găseşti irezistibile la un partener: caracter puternic, hotărâre, ambiţie, înclinaţie către succes.

Junonîn Taur


Sufletul tău pereche poate fi un bărbat în zodia taurului. Trăsăturile acestuia, precum stabilitatea, hotărârea, blândeţea şi dragostea pentru frumos se numără printre cele mai importante caracteristici care te fac să te îndrăgosteşti imediat!

Junonîn Gemeni


Tu îţi poţi găsi sufletul pereche în persoana unui bărbat nărcut în zodia Gemeni. Capacitatea de a exprima fiecare gând sau idee cu o mare luciditate te face să te topeşti în faţa unui astfel de bărbat. Iar senzaţia că poţi discuta orice cu el îţi oferă acel sentiment că îl cunoşti de o viaţă întreagă!

Junonîn Rac


Sufletul tău pereche poate fi un bărbat din zodia racului. Dragostea lui pentru familie, sensibilitatea emoţională, dar şi simţul practic de care dă uneori dovadă te fac să crezi că el este alesul.

Junonîn Leu


Îţi poţi găsi sufletul pereche în persoana unui bărbat născut în zodia leului. Ai o atracţie pentru bărbaţii puternici, cu autoritate şi mult succes, care te ajută să obţii un statut social înalt. Iar un bărbat în zodia leului are cele mai mari şanse să-ţi ofere toate acestea.

Junonîn Fecioară


Sufletul tău pereche poate fi un bărbat născut în zodia fecioarei. Eşti atrasă de partenerii stabili, cu picioarele pe pământ, muncitori şi organizaţi, de aceea te poţi simţi excelent în compania unui bărbat născut în fecioară. Ai şanse mari să-ţi găseşti jumătatea la locul de muncă.

Junonîn Balanţă


Armonia, dragostea pentru frumos şi echilibrul sunt elemente fără de care nu concepi o relaţie. De aceea, dacă atunci când te-ai născut Junon se afla în balanţă, ai mari şanse să-ţi găseşti sufletul pereche în persoana uni bărbat născut în această zodie.

Junonîn Scorpion


  • Visezi la o uniune completă cu cel care îţi este partener de viaţă. Nu vrei să existe niciun secret între voi, iar încrederea pe care o aveţi unul în celălalt trebuie să fie întotdeauna la cote maxime. Sufletul tău percehe poate fi un bărbat născut în zodia scorpionului.

Junonîn Săgetător

Eşti atrasă iremediabil de un bărbat plin de viaţă, activ, vesel şi pus mereu pe descoperit ceva nou. Dacă în momentul naşterii tale Junon se afla în zodia săgetătorului, este foarte posibil să-ţi găseşti sufletul pereche în persoana unui bărbat născut în acest semn. Sunt şanse mari să-ţi întâlneşti jumătatea în timpul unei călători, în străinătate sau chiar el să fie din altă ţară.

Junonîn Capricorn


Sufletul tău pereche poate fi un bărbat născut în zodia capricornului. Eşti atrasă de un partener stabil, cu picioarele pe pământ, organizat, muncitor şi orientat către succes, iar toate acestea îţi pot fi oferite de un nativ din capricorn. Este posibil să îţi găseşti un partener mult mai matur, iar diferenţa de vârstă dintre voi să fie semnificativă.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANONIMA pe 6 Feb 2013, 20:41
    LASA-TE DE'' MESERIE!''

    O PORCARIE,DECI FIECARE ZODIE FEMEIE SE POTRIVESTE CU ACEEASI ZODIE BARBAT.?.......ASA AM INTELES EU DIN ACEST ''ARTICOL'' SCRIETI ASA DE DRAGUL ''ARTEI'' ?

    3
    1

  • David Florica pe 3 Feb 2013, 06:30
    Junon ,asteroidul casatoriei

    Este uluitor de adevarat.Junon a fost la nasterea mea in Leu iar la sot in Balanta.El e Leu Eu Balanta...In momentul casatoriei Juno se afla in casa dragostei

    1
    5

  • eu pe 2 Feb 2013, 12:03
    ce naiba vreti sa ziceti

    nu se intelege nimic... ati tradus ca un c...

    12
    1

  • andreea pe 2 Feb 2013, 11:57
    aaa uat da fac

    si cum imi dau seama unde era junon cand m-am nascut? daca m-am nascut in mai atunci junon e in mai?sau e peste tot? e un articol de cacat si nu iti spune nimic concret.punct.

    18
    1

  • una pe 2 Feb 2013, 02:18
    ce sa-ti mai zic ce precis e...

    nu inteleg de ce faceti pagina separata pt fiecare junon daca fiecare zice acelasi lucru, ca e compatibil ca el insusi? :))))) adica era mai simplu sa puneti inca in alineat in pagina cu calculul de junoni sa ziceti ca in ce junon esti, cu zodia aia te potrivesti... ce sa-ti zic ce articol, ati dat lovitura, felicitari...

    34
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod