România mondenă: Cum arătau vedetele în urmă cu zece ani? 10 imagini de arhivă

Generaţiile şi lumea se schimbă, iar majoritatea vedetelor pe care le vedem astăzi la televizor arată mult mai bine decât în trecut. Unele persoane au recurs la operaţii estetice, iar altele pur şi simplu s-au maturizat şi li s-a schimbat fizionomia.

Vă vom prezenta în continuare 10 fotografii realizate în anul 2003, în care apar 14 vedete autohtone.
1 din 11

Cosmina Păsărin şi Nicoleta Luciu par neschimbate

Unele dintre cele mai râvnite vedete ale anilor 2000-2005 sunt, de departe, Cosmina Păsărin şi Nicoleta Luciu. De atunci şi până astăzi, niciuna nu s-a schimbat radical.
4 Februarie 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • piti pe 10 Feb 2013, 14:22
    uzate si consumate

    ba da. s-au schimbat. nu stiu care-s mai mari corve! si arata ca dracu acum!

    2
    2

  • Georgi pe 5 Feb 2013, 18:53
    Frumos

    Este normal ca ele sa se schimbe in bine,avand in vedere ca sunt persoane publice si trebuie sa arate bine.Plus ca in 10 ani moda s-a schimbat,au aparut cosmetice tot mai profesionale,machiajul,tunsorile si imbracamintea arata altfel,femeile in general arata altfel.numai Anda Adam in loc sa se faca mai frumoasa,s-a uratit... Si inca ceva..daca acum 10 ani numai vedetele aveau acces la anumite facilitati,ca sa zic asa (gen cosmetice profesionale,tratamente corporale,etc),in ziua de azi orice om de rand poate arata ca o vedeta,gen acum orice femeie isi poate pune silicoane,poate avea acces la cosmetice de inalta calitate,care se gasesc peste tot,mai nou,poate avea acces la o sala de sport,poate avea un antrenor personal, fara sa fie nevoie sa fie persoana publica.. Mai vorbim peste alti 10 ani...mai mult ca sigur ca diferenta va fi extrem de mica fata de 2013.

    4
    1

  • XC;SKCL pe 4 Feb 2013, 14:23
    OCHELARI

    PUNETI-VA OCHELARI, CA LUCIU ARATA CA DRACU' ACUMA, O STIE TOATA TARA...

    10
    1

  • XC;SKCL pe 4 Feb 2013, 14:20
    ?

    "Loredana Groza cea mai frumoasa femeie din Romania" CINE SI CU CIT V-A PLATIT SA SCRIETI PORCARIA ASTA? OM FI NOI PROSTI, DA CHIAR ASA?

    20
    2

  • victo_53 pe 4 Feb 2013, 12:59
    Frumoasa?

    Loredana Groza cea mai frumoasa femeie din Romania ?Cred ca,comfundati vocea cu chipul ei care este cam uratel ,nu frumos.Are intradevar o voce frumoasa dar frumoasa nu este si nu a fost vreodata

    16
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod