Horoscop: 6 trăsături definitorii pentru zodia lui. Cunoaşte-l mai bine!

Vrei să ştii care anume este punctul forte al iubitului tău şi ce puncte slabe are? Află care sunt acestea, în funcţie de zodia lui.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Karl Tender pe 17 Apr 2013, 21:19
    Trasaturi negative Pesti?

    Daca ati sters primul comentariu credeti ca nu-l pot scrie din nou? Trasaturi negative Pesti: "este instabil emotional:. Exista om care sa nu aiba emotii, sentimente, trairi? Bineinteles ca nu exista. Starea de spirit a unui om este mereu schimbatoare, nu poti fi totdeauna vesel, nici continuu posomorat. A spune ca Pestii sunt instabili emotional e ca si cum ai spune ca Pestii se nasc, cresc, traiesc si mor. Toti oamenii sunt instabili emotional. Sentimentele noastre se schimba mereu, nu suntem roboti. Si inca ceva: la zodiacul Pestilor scrie clar ca barbatul nascut in aceasta zodie este fidel si statornic in dragoste, este genul de barbat care se casatoreste la 19 ani si imbatraneste langa sotia lui. Concluzie: emotiile, trairile vin si pleaca, dar dragostea adevarata ramane.

    6
    0

  • Karl Tender pe 17 Apr 2013, 13:47
    Trasaturi negative Pesti

    Trasaturi negative ale barbatului Pesti:"- poate fi materialist". Si aici ati dat-o-n bara. Iata ce scrie la zodiacul Pestilor: persoanele nascute in aceasta zodie sunt cele mai generoase, altruiste, idealiste si visatoare persoane. Nu exista alta zodie care sa egaleze zodia Pesti din acest punct de vedere. Scopurile, idealurile si visurile nativului Pesti nu au nimic de-a face cu partea materiala, perisabila a vietii. El se sacrifica neconditionat pt. fiinta iubita, nu asteapta rasplata pt. generozitatea sa. Concluzie: barbatul nascut in zodia Pesti nu poate fi niciodata materialist.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod